FIV in Ungaria 69

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sophie-ce nick frumos ai....nu-mi pierd speranta...undeva,asunsa bine in sufletul meu ea exista...dar nici nu-mi pot permite sa visez frumos...pentru ca ar fi cu mult mai dureroasa nereusita asa.

mereu am preferat sa ma surprinda ceva in mod placut in viata....decat sa-mi fac un milion de sperante si iluzii si apoi sa fiu dezamagita.
asta este o metoda a mea-si nu numai a mea,sunt convinsa,de a ma proteja psihic si emotional de tot ce se intampla mai putin placut....in jurul meu si in viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

perfect de acord cu tine, samira .
Dar tocmai ca ai trecut prin atatea, de data asta poate s-a infaptuit minunea, si ne rugam pentru asta, toate in grup, nu-i asa fetelor?
Pupici la toate

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

miki...stiu ca este o somitate Prof. Pelinescu
am fost foarte placut surprinsa de dansul...ma asteptam sa fie scortos,inflexibil si dur ca majoritatea "Profesorilor" la care am mai fost...insa am descoperit un om foarte cald si bland si foarte pus pe glume.

chiar mi-a placut...are o mana tare usoara.

m-a facut sa rad fetelor...tocmai ii arata un student,rezident...habar nu am ce era...niste poze cu o inima cu malformatii, a unei fetite din Targu-Mures....si Pelinescu tresalta...si exclama in continuu: EXCELENT!!!SENZATIONAL!!!FANTASTIC!!!etc etc...referindu-se ,evident la calitatea pozelor...si la faptul ca respectivul reusise sa prinda in poza foarte clar malformatiile si probleme inimii respective
si apoi tot Pelinescu zice:
-Doamne-fereste!!!Ce poze mi se par mie frumoase!!!....Pai nu au dreptate oamenii cand ne spun ca suntem nebuni???!!!

Mergi la inceput

violeta...DD da fiecaruia dintre noi atat cat poate duce.
cu fiecare dintre noi are planurile sale.
eu sunt oricum pregatita sa accept tot ce-mi va rezerva soarta...si stiu ca am datoria sa lupt pana cand nu voi mai avea resurse fizice,psihice,emotionale si financiare.

incerc sa nu-l mai judec...sa nu-l mai intreb de ce???...de ce tocmai mie???...de ce tocmai eu???...caut sa inteleg ce trebuie sa invat din fiecare experienta la care sunt supusa...si cu siguranta cand voi acumula suficienta intelepciune...va iesi soarele si pe strada mea.

oooofffff....numai ca uit cateodata toate astea....cand ma cuprinde revolta...si o iau pe aratura

Mergi la inceput

la teorie-s buna rau....practica ma omoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Samira
DD asculta. Iti tin pumnii sa fie bine si sa se lase cu . Pupici .

Mergi la inceput

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaryllis spune:

Samira, din cat povestesti, lucrurile inclina spre bine, deci spre sarcina uterina! Gandeste pozitiv si sa speram ca nu o sa fii dezamagita!
Mirela, bafta maine la punctie!

incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!

Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Ce surpriza! Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce nu ti-ai tinut promisiunea? De ce m-ai lasat singur in cele mai grele momente din viata, in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros,
poet brazilian.

Mergi la inceput

tamaryllis...nu stiu ce sa spun...am senzatia ca medicii spera si ei sa fie bine....insa intuitia imi spune ca e SEU.

oricum...m-am linistit...pentru ca stiu ca nu am ce face...si nu pot influenta lucrurile in niciun fel...pot doar sa astept sa vad ce se intampla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamolnar spune:

Tamaryllis
Foarte frumos citatul. Am ramas fara cuvinte.

Mergi la inceput