FIV in Ungaria 69
Raspunsuri - Pagina 6
tamaryllis spune:
Alina, l-am pus la semnatura pt ca imi place atat de mult!
incepand cu anul 2010 voi fi o fericita!
Am avut un vis: mergeam pe o plaja iar Dumnezeu pasea laturi de mine, iar pasii ni se imprimau pe nisip, lasind o urma dubla... Atunci mi-a trecut prin minte ideea ca fiecare din pasii nostri reprezentau o zi din viata mea. M-am oprit ca sa privesc in urma... Dar am observat ca in unele locuri in loc de doua urme nu mai era decit una singura.Am revazut filmul vietii mele. Locurile in care nu se vedea decit o singura urma corespondeau cu zilele cele mai intunecate ale existentei mele: zile de neliniste si de rea-vointa, zile de egoism sau de proasta dispozitie, zile de incercari si de indoiala, zile de nesuportat... Zile in care eu fusesem de nesuportat. Si atunci intorcindu-ma spre Domnul am indraznit sa-i reprosez: Totusi ne-ai promis ca vei fi cu noi in toate zilele! De ce m-ai lasat singur in zilele cind aveam cea mai mare nevoie de Tine? Iar Domnul mi-a raspuns: Dragul meu, zilele pentru care n-ai vazut decit o singura urma de pasi pe nisip sunt zilele in care te-am purtat pe brate...
Dupa Ademar Barros, poet brazilian.
sophie76 spune:
samira, te inteleg perfect, asa cum ai spus nu esti singura care se gindeste la ce e mai rau ,dar spera la ce e mai bine!!Totusi speranta moare ultima asa ca eu voi continua sa sper pentru tine si , trebuie sa fie bine pina la capat !!!!
sophie
RETAM spune:
Miercuri merg la seghed pt hormonale mai vine cineva ?
Samira am o nedumerire in visul tau ziceai ca ai fi buna de ,,cobai de laborator'' pt ca ai fi la a treia SEU chiar e asa?
adya spune:
Fetelor,
Ma ajutati va rog si pe mine cu interpretarea analizelor din ziua a 2 a CM?
Iata rezultatele mele:
prolactina 16.4
FSH 5.17
LH 3.93
Estradiol 69.9
Sunt OK, nu sunt OK?
Va multumesc mult si va
goldi spune:
Adya, esti OK . Nu ne-ai dat si limitele, dar mai mult ca sigur, valorile tale sunt bune .
Samira, am trait o viata intreaga pe principiul ca mai bine sa fie o surpriza placuta decat o dezamagire uriasa, pt ca de fiecare data cand luam avant si ma credeam optimista careia totul ii reuseste din prima, viata a vea grija sa-mi dea una peste ceafa de ma duceam de-a berbeleacul .... .
Daca este SEU, este o nesansa ingrozitoare si o mare dezamagire ... dar totusi inseamna ca trompa nu este chiar atat de proasta cum s-a spus. Chiar si faptul ca embrionul ar fi fixat in capatul ei, inseamna ca era cat p-aci sa fie bine si sarcina sa ajunga in uter, adica cilii aproape ca isi facusera treaba.
Iar daca sarcina este in uter, iar ce vedeau dr la eco era doar o zona mai ingrosata a trompei, inseamna ... ca niciodata sa nu spui niciodata .
Corpul este pregatit de sarcina, endometrul inteleg ca este ingrosat corespunzator - chiar, cat e ? banuiesc ca l-au masurat .
Sper din toata inima sa fii acel caz fericit care sa contrazica toate teoriile si sa ne arate inca o data ca vointa Domnului si resursele oeganismului sunt nemasurate .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
goldi spune:
Samira, am citit din urma rezultatele bHGC . Ieri aveai 979 , sau asa ceva si azi 1300 si ceva ? Scuza-ma, dar nu am deloc memoria cifrelor Oricum, altceva este important si anume ca valorile mi se par f bune. Maine probabil ca valoarea de pe 19.10 , se va dubla .
Nu vreau sa pledez aiurea pt un lucru de care mai multi medici cu experienta nu au putut fi siguri, as vrea doar sa subliniez ca organismul are resurse inepuizabile si ca tu ai descoperit deja acest lucru .
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
samira33 spune:
goldi...endometrul are 15 mm
partea mai putin placuta in toata faza asta este ca daca este SEU pana la urma...urmeaza sa ma operez...si operatia recomndata atat de Prof. Pelinescu,cat si de dr. Predoi...este cea clasica...nicidecum laparoscopica...iar metothrexatul este exclus.
explicatia pentru care este imperios necesara operatia clasica,deschisa este aceea ca laparoscopic sau cu injectii m-ar aduce la starea in care am fost pana acum...iar sansele de recidiva pe trompa respectiva mi-au crescut considerabil cu aceasta a3a sarcina...deci ma pot trezi cu o noua extrauterina ...chiar si dupa Fiv...ceea ce nu pot risca.
nu ma incanta prea tare perspectiva unei operatii clasice...pentru ca recuperarea este ceva mai grea...insa...asta este situatia.
adya spune:
goldi
am uitat de valorile de referinta
Reiau cu tot cu valorile de referinta
Prolactina 16.4 (val. ref. 2-20)
FSH 5.17 (val. ref. 2.4-9.3)
LH 3.93 (val. ref. 1.9-8)
Estradiol 69.9 (val. ref. 30-120)
Si mie mi se pare ca se incadreaza in val. de referinta, dar am vrut sa va intreb si pe voi, ca aveti mai multa experienta.
Eu sunt doar la inceput de drum....
multumesc inca o data si va
samira33 spune:
da goldi...asa este...ieri era 971...azi este 1300
endometrul este ingrosat
ma gandesc in fel si chip...eu,in mod normal am ciclu de 30-32 de zile...ultima menstra a inceput pe 11 Septembrie....iar pe 30 Septembrie cand am fost la Kovacs,la sonograma mi-a spus ca ma aflu la mijlocul menstrei...ca tocmai am ovulat pe partea dreapta.
30 Septembrie a fost ziua 19 a CM...deci ovulatia se poate sa fi fost pe 17-18-19...o ovulatie tarzie...si asa se poate explica sarcina in faza incipienta...imposibil de localizat inca.
deci sarcina ar putea avea putin peste 2 saptamani...caz in care valoarea Beta mi se pare cam mare pentru varsta sarcinii.
uite asa scenarii imi fac toata ziua...si intorc situatia pe toate partile...de o sa iasa fum din creierii mei pana la urma
adya spune:
Samira, of draga de tine, greu mai e. Eu zic sa nu-ti pierzi speranta, ca bb e acolo unde trebuie sa fie.
Eu am avut 3 SEU si de fiecare data am avut dureri acute pe partea unde era sarcina plus sangerari. Din cate am citit, tu nu ai asa ceva, nu?
Asa ca sa speram ca va fi bine.
Aaa, imi amintesc ca la un moment dat mi-a spus un dr. ca daca sarcina e pe trompa, la intrarea spre uter, uterul ar putea sa o resoarba. Daca o fi asa sau nu, nu stiu.
Iti tin pumnii si