FIV in Ungaria 69
Raspunsuri - Pagina 4
Isa78 spune:
Buna fetelor
De abia acum am reusit sa recuperez tot ce a-ti scris.
miki01, ai dreptate 7 sapt si 3 zile, acum am 8 sapt.
irinaflorea, imi pare rau pt esecul tau. Ma gandesc prin ce treci, dar o sa vezi ca cei doi congelati care au ramas vor fi fffffffffff ipiciosi. Iti tin pumnii.
rubia,mirela2, samira33,luck,patricia,tamaryllis,
mersi pt felicitari, va doresc numai reusite, si sa-mi calcati pe urme, ca sa am cu cine ma sfatuii. A-ti inteles, sa nu va da-ti batute.
alinamolnar , seful meu a fost foarte intelegator, deja am vorbit cu el, de sapt viitoare stau acasa.
samira33, FELICITARI, e sarcina ce mai. Cat ma bucur
Va pup pe toate si va doresc numai bine
samira33 spune:
buna dimineatza fetelor
sunt racita moarta...nici nu pot sa ma dau jos din pat
insa as vrea sa ma duc la clinica sa fac eco...ca io nu mai rezist in starea asta de incertitudine
m-as duce la dr. Albu ca imi place tare mult...hai ca ma uit daca are azi consultatii
patricia spune:
Isa
Sper sa iti calc pe urme luna care vine, sa am si eu, din partea mea pentru mamica
Luck
Iti multumesc ca nu ai uitat si astept
Samiraastept desi sunt sigura ca bebe este unde trebuie
miki01 spune:
Samira, ceai cu lamaie multa si miere si oscilococcinum. Sanatate multa! Hai odata la eco, nu mai sta ca pe jar!
Isa, ai grija de bebei dragi! Ma bucur ca ai gasit intelegere la birou!
Mirela, ma gandesc la tine! CUm e vremea acolo? La noi e tare urat.
ggogy, m-am uitat si eu pe link-urile cu restaurante, interesante, sper ca sotul sa fie multumit. Eu inca ma mai lupt cu 2-3 kg pt a reveni la forma initiala si nu am asa un apetit f mare pt mancare.
Abia astept sa vad ce zice dr. la sf lunii. Incep sa eu sa nu mai am rabdare. Parca as incepe si eu in nov, parca as amana pt ian, nu stiu, depinde f tare de ce zice Mr K.
Ref. la minunata lege cu FIV-ul gratis, dupa parerea mea, este un mare pas pentru noi, pt Romania, un inceput. Pe de alta parte sunt convinsa ca limitand doar la 250 cazuri pe an va inflori mult 'spaga' sa ajungi pe 'lista', iar dr. vor acumula multa experienta pe pielea noastra, din pacate. Dar peste ani, sigur va creste nr de proceduri suportate de asigurari si asta conteaza.
O zi buna sa aveti,
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
violeta70 spune:
Buna fetele
Alrak sigur si eu vreau sa ne intalnim, sa ne cunoastem. Si cu samira, mirela2 si cine mai vrea.
Mai fetele, eu din pacate nu cred ca voi beneficia de gratuitatea propusa de stat (dar poate nu va mai fi nevoie, dupa fiv-ul pe care-l voi face cu Dr. Zadori), pentru ca la anul, in august, eu fac 40, asa ca sigur nu voi intra in cele 250 cupluri. In plus sigur vor interveni "relatiile", asa ca nici nu vreau sa-mi fac sperante.
samira abia asteptam sa ne spui ce ti-a zis Dr. Kovacs, si sa repeti analiza. Sigur este o minune. Dumnezeu are grija de tine.
mirela2 abia astept sa faci punctia joi si sa-mi povestesti. Ai grija de tine. Pupici
Pupici la toate fetele
Dumnezeu este alaturi de noi
samira33 spune:
ma duc la Medlife...asistentele de MMF cand m-au vazut...bucurie mare pe ele...ca doar ma cunosc ca pe un cal breaz...ca mai avem nitel si ma mutam cu totu' acolo....la cate zeci de ore mi-am petercut pe la ei...in fine
le zic ce si cum....o cheama pe dr. Predoi...ii povestesc si ei ce si cum....vaaaaaaaaiiiiii!!!ce bucurie!!!...hai sa facem si eco sa vedem ce-i pe acolo
il cheama pe dr. Albu...imi face eco...s-a benoclat la monitor si de aproape si de la departare....a stat ,cred, 10 minute cu scula aia in mine...si la sfarsit zice:
-mda...pare a fi SEU...dar inca nu pot confirma...e fixata exact unde se termina uterul si incepe trompa...da' totusi endometrul e ingrosat ca pentru sarcina...si Bhcg e bun...repet....pare a fi SEU...dar parca n-as zice direct ca e SEU...recomand sa vedem dinamica Bhcg...si evolutia ecografica
merg la dr. Predoi cu eco si cu dr. Albu...se uita si ea pe eco...e de aceeasi parere cu dr. Albu
intre timp iese si Bhcg de azi...1300 valoarea
ma vede si pe masa dr. Predoi ...zice ca endometrul e ingrosat si la palpare are structura unui uter cu sarcina pe el
apoi...ma ia de manuta si ma duce la Prof. Pelinescu Onciul...sa ma vada si dansul ecografic
Pelinescu spune ca el nu ar pune un diagnostic azi...ca parca se duce mai mult inspre sarcina in uter dar in faza incipienta-avand in vedere grosimea endometrului si a faptului ca nu sangerez si nu am dureri...ca el m-ar lasa in pace pana Joi...cand vrea sa ma vada din nou...iar pana atunci sa iau utrogestan intravaginal si acid folic.
pam pam....cam asta e situatiunea
samira33 spune:
eeee????ce...credeati voi ca-i asa simplu???
in cazul meu.....niciodata
am avut multe realizari in viata si-i multumesc Domnului pentru ca a ingaduit sa le obtin...dar cu o chinuiala uriasa pentru fiecare dintre ele...eu m-am obisnuit...de asta nu ma entuziazmez prea tare....pentru ca viata mi-a demonstrat de fiecare data ca daca se poate si greu si mai putin greu....cu siguranta varianta pentru mine este greu si foarte greu.
si sa nu credeti ca sunt pesimista,negativista sau mai stiu eu cum....nu....sunt doar o persoana realista....si nu-mi place sa ma mint singura...stiu sigur ca intr-un final voi obtine ce imi doresc...doar ca va trebui sa lupt din greu pentru asta...si sunt pregatita s-o fac.
sophie76 spune:
samira, nu ti pierde speranta, eu cred ca inca exista sanse sa fie sarcina uterina!Ma rog sa fie bine!!!
sophie
miki01 spune:
Samira, tu esti o luptatoare si DD sigur stie asta! Dr. Pelinescu este super doctor si as merge pe mana lui.
sa fie bine pana la capat! Ai grija cu raceala.
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru