FIV in Ungaria 69

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

samira ,i-mi pare rau pentru ce s-a intamplatstiu ca tu esti o fire mai vesela asa ca nu fi trista trebuie sa treci si peste asta...stii cum se zice ' ce nu te doboara te face mai puternic'
irina,ia uite ce ironie...cand sunt eu on line nu esti tu si uite asa.Vroiam sa te intreb daca dupa primul fiv se lasa sa treaca un ciclu si se poate face uramatorul ET?Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisa220972 spune:

atelocin74 Iubita vin si eu la un pahar de bericica ca de vin ma imbat, tare buna era cu gratarul(carnita) lui Doru.
Va pup si imi este dor de voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denisa220972

atelocin74 Iubita vin si eu la un pahar de bericica ca de vin ma imbat, tare buna era cu gratarul(carnita) lui Doru.
Va pup si imi este dor de voi.

Vinoooo , te asteptam cu bratele si portile deschise , afara e frig dar tot om face un Gratarel numai sa veniti !!!!si bem ce vrei tu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

dragii de ei (cainii lui gyongy) cum dormeau ei unul langa altul.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

ete c-am venit

hello

scurt si la obiect:

-Bhcg azi-1758
-vazut clar,ecografic, sac embrionar format pe trompa
-fara dubiu SEU nr.3

-maine dimineatza la ora 8...salpingectomie unilaterala clasica,deschisa
-mi-a recoltat sange pentru ATI...si ne vedem maine dimi la 7 jumate.

vroia sa ma opreasca de azi...sa ma bage in operatie acum...insa nu am stat nici moarta...azi vreau sa ma epilez si eu,sa ma manichiurez-pedichiurez,sa ma vopsesc...ca nu ma pot duce asa nepregatita la spital.
si am putut pleca doar pentru ca ma cunosc cu dr. Predoi de atata timp...dar dupa ce i-am promis solemn si am "jurat pe rosu" ca la cel mai mic semn-ca doar am deja experienta in domeniu si-mi pot da seama...vin la spital...si o sun si pe ea sau ii bat la poarta,indiferent de ora-ca suntem si vecine,ne despart 3-4 case...si venim impreuna la clinica daca o sa fie cazul la noapte...ca facem maxim 10 minute pana acolo.

mi-e tare mila de barbate-miu...suporta foarte greu chestiile astea...daca mi se intampla ceva mie in mod special...e absolut terminat...i se citeste pur si simplu disperaraea in ochi.

am citit cu interes cele relatate de tine si, asteptam ziua in care vei scrie aici ca exista la locul lui; imi pare rau ca nu a fost sa fie asa ...
succes in continuare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RETAM spune:

Doamne fetelor da ce ati mai scris de ieri...........
Samira deci s-a confirmat SEUimi pare rau vad ca esti puternica
Dent Irinaflorea va si pe toate fetele
Am sosit acasa de la nenea zaddori ,mi-au iesit hormonalele bine doar ca aveam un folicul de 13-14 mm in a 3-a zi de cm si sper sa se retraga pana in 13 nov cand vrea sa ma vada
Mi-a dat femibion ,AC 18 zile si vit c
Daca e totul ok incepem stimularea in 17 nov doar ca am uitat sa il intreb de cate ori sa iau femibionul pe zi ........la celelalte fiv l-am luat dar dupa stimulare sau ET nu inainte si atunci luam 2 pe zi dar acum am doar o sageata ceea ce mi-a dat de inteles ca ar trebui numai o data pe zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui violeta70
goggy , am inteles ca ai inceput stimularea. Cu Dumnezeu inainte, ca o sa fie cum iti doresti tu. Spune-mi si mie, tu esti acum in Ungaria, sau la Bucuresti? Adica stimularea o poti incepe si acasa? Ca eu asa am inteles, ca primele injectii ti le poti face singurica, pana la prima echo, cand trebuie sa fii acolo.

Dumnezeu este alaturi de noi

Adriana

Sunt in Bucuresti, abia in Z6 de stimulare trebuie sa fiu la Budapesta. Ma injectez singura ( mi-am cumparat azi si spray cu lidocaina, just in case , nu de alta dar a bagat Catalina paranoia in mine ca doare rau Clexanu') si duminica dimineata plec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui RETAM

Doamne fetelor da ce ati mai scris de ieri...........
Samira deci s-a confirmat SEUimi pare rau vad ca esti puternica
Dent Irinaflorea va si pe toate fetele
Am sosit acasa de la nenea zaddori ,mi-au iesit hormonalele bine doar ca aveam un folicul de 13-14 mm in a 3-a zi de cm si sper sa se retraga pana in 13 nov cand vrea sa ma vada
Mi-a dat femibion ,AC 18 zile si vit c
Daca e totul ok incepem stimularea in 17 nov doar ca am uitat sa il intreb de cate ori sa iau femibionul pe zi ........la celelalte fiv l-am luat dar dupa stimulare sau ET nu inainte si atunci luam 2 pe zi dar acum am doar o sageata ceea ce mi-a dat de inteles ca ar trebui numai o data pe zi

unu pe zi retam.

nu ne-am vazut, eu eram la punctie, bafta.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

poftiti la cap nou aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=144002

www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!

Sebi are nevoie de voi!!!

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

Patricia e primul FIV si sper ca al-2-lea sa fie mai norocos

Mergi la inceput