FIV in Ungaria 69
Raspunsuri - Pagina 21

atelocin74 spune:
Buna fetelor !!! pina una alta am sa va spun ce am auzit si eu Mirela draga de ea a produs 11 outze . Mai amanuntit o sa va spuna ea daca se va trezi ca eu cred ca se odihneste este deja acasa dar va da-ti seama dupa asa mare productie se odihneste . Sper ca nu ma bate ca v-am spus , asta e o sa trec imediat pe la ei si oi vedea ori iau bataie ori ceva
.

david1977 spune:
Samira imi pare sincer rau , nu gasesc cuvinte, si eu eram sigura ca se va intampla o minune
Goggy si Zapp va tin pumni pentru cea ce va asteapta si sper sa se lase toamna asta cu burtici.

david1977 spune:
Mirela aia da recolta. Bravo fato, se vede ca nu te-ai dus degeaba. Doamne ajuta sa fie iubareti si apoi lipiciosi.

mirela2 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui atelocin74 Am intirziat am vazut ca nu ai scris , acum asta este , intentia a fost buna !! ![]() ![]() Badyguarzii & Florile |
sarna ....nu-i niciun bai gyongy.....as dormi dar nu pot, te asteptam pe la noi

de Craciun vom fi 2 in 1!

goldi spune:
Samira, am intrat pe DC de la serviciu special sa te "vad " ...
Imi pare ffff rau ... chiar am crezut ca tu vei fi exceptia care va demonstra ca se poate ....
Stiu ca tu esti o doamna, cuminte si draguta, asa ca lasa-ma pe mine sa trag o injuratura delicata
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

alinamolnar spune:
Bravo Mirela ai avut o productie super. Multa bafta si multa iubire sa iasa cat mai multi embrioni.

violeta70 spune:
samira, fara cuvinte. Ar trebui sa luam exemplu de la tine cat de tare esti si cum mai poti glumi.
mirela super, asa productie.....
. Acum ce urmeaza?
Fetelor, plec acasa si mai vorbim. Sper doar sa-mi mearga netul.
Pupici
Dumnezeu este alaturi de noi

miki01 spune:
Samira, imi pare tare rau, scumpa mea! Eu eram convinsa ca va fi bine de data asta! Esti o femeie puternica, vei merge mai departe si sigur DD te va ajuta sa-ti tii puiul/puii in brate. Apropo de nedumerirea ta cu varsta sarcinii, eu cred ca aveai 6 sapt, varsta incepe de la data UM, eu de asta ziceam mereu sa mergi la eco. Eu am vazut inimioara puiului meu la eco la 40 zile de la UM. si
pentru curaj. Bafta multa maine sa fie totul bine!
Mirela, felicitari, productie la inaltime! Bravo! Acum sa fie iubareti si sa auzim de embrionasi super.
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

dent spune:
Balanta Tm, se poate recolta sange pt AMH in orice zi sau ora, nu depinde de mancat,baut,fumat,etc
Samira33,am considerat ca daca sunt fetele,atunci sunt si
!
Samira, la celelalte doua SEU,ai singerat putin sau aveai hemoragie ca si la CM ? Desi stiu ca am trompele obstruate, incep sa regret ca le-am dezlegat acum trei ani.