FIV in Ungaria 69
Raspunsuri - Pagina 20
sophie76 spune:
samira, imi pare sincer rau, sper sa treci cu bine si de aceasta incercare si sa te refaci cit mai repede!!!!
sophie
tveety spune:
Samira eu eram convinsa ca este la locul lui si azi imi confirmi sarcina in uter. Ce nedreapta e viata iar tu cat esti de curajuoasa si de tare!!!!! Respect....eu precis a-si plange si asa sunt suparata din cauza celor intamplate cu tine.
Mirela sa ne scrii cum a fost azi..si apropo sunt multi?????? Stiu ca dna doctor a fost din 12-18 in concediu dar acuma tre sa fie. Noi mergem luni si sunt curioasa daca iar vom astepta 2 ore sau intram mai repede
http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
samira33 spune:
tweety...esti dulce draga mea...eu nu as zice ca sunt curajoasa ...ci nebuna
tu ai dreptate...ar trebui sa plang,sa fiu terminata,speriata etc etc....insa eu...spal rufe la masina...fac curat in dulapuri si astept ora 6 jumate sa plec la progrmarile de bibileala.
nah...asta suna a om normal???
btw...e vreo sarbatoare azi???
am voie sa spal???
dent spune:
Samira,imi pare foarte rau,eu tare speram ca poate fi bine! Iti doresc noroc maine!
Goggy,Zapp,sa va intoarceti!
Irinaflorea,am dat sange azi pt AMH si a costat 238 lei in Oradea,zice ca trimite analiza nu la Bucuresti ci in Franta. Sunt f curioasa,cam peste 9 zile primesc rezultatul.
alinamolnar spune:
Samira imi pare tare rau. Sincer speram sa aud vesti bune. Chiar am crezut ca de data asta s-a intamplat o minune. Dar, daca n-a fost sa fie asa, o sa fie bine la FIV. Multa bafta maine si DD sa fie langa tine ca sa poti trece mai usor peste aceasta noua incercare.
Stiu ca o s-o faci pt. ca simt ca esti o persoana puternica .
alinamolnar spune:
Goggy succes la stimulare .
Uff... merge net-ul ca tractoru'.
Mirela asteptam vesti bune.
balanta_tm spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dent Irinaflorea,am dat sange azi pt AMH si a costat 238 lei in Oradea,zice ca trimite analiza nu la Bucuresti ci in Franta. Sunt f curioasa,cam peste 9 zile primesc rezultatul. |
dent, te rog, imi spui daca AMHul se face intr-o anume zi de ciclu menstrual? Ca as face si eu luna asta analiza asta. Multumesc.
mutatia MTHFR C677T heterozigota + mutatia protrombinica (G20210A) heterozigota
insuficienta venoasa cronica bilaterala
samira33 spune:
alina...pai daca mananc spanac!!!...d-aia sunt puternica
n-a fost sa fie nici de data asta...dar va veni si o data a noastra cand totul va iesi ca la carte.
chiar asa....mirela ce face???oare nu a terminat de numarat "oole"???
mirela2 spune:
mahhhh
am venit.....11 oua am avut.....o echipa de fotbal si nu alta.
a fost ok, numa ca acum ma cam dor ovarele.
samira, atata te-ai gandit la tampenia aia ca ........offf
gyongy muahhhhhhhhh
multam fain fetelor si acum urmeaza partea 2 de emotii...sper sa se iubeasca ouale mele cu pestii lui marius.
sarumana de ganduri bune
de Craciun vom fi 2 in 1!