FIV in Ungaria 69
Raspunsuri - Pagina 16
samira33 spune:
imi e si foame naibilor...ca am mancat azi neste bruschete marreti d-alea...adica paine prajita unsa cu diverse maclavaisuri...ce sa mai!!!...si un mar verde
da ma duc acu' sa devorez zacusca...ca mi-a adus socrosenia borcanele de zacusca,muraturile si conservele pentru iarna
goggy spune:
Ai luat-o razna cu chilotii aia . Pot sa ma uit si io? Macar sa fie spectacol pana la capat
Ce mai faci maine? Eco? Beta? Se mai uita si altcineva in chilotii tai?
samira33 spune:
fac si Beta si eco....ma duc iar si la Pelinescu...si la balamuc...si mai vad eu pe unde
samira33 spune:
sa vedeti ce ma scarman io acu' de 40 de milioane iar pentru salpingectomie...ca atata o sa ma coste cu tot cu cazare.
anestezia generala oare e inclusa in pretul operatiei??? sau o platesc separat???...ca nu mai tin minte....da' parca o platesc separat si pe aia.
samira33 spune:
pai asa mi-a zis si madam doctoreasa si Pelinescu....cica e singura abordare care mai e posibila...ca daca imi fac laparo sau injectii....ma aduc in stadiul in care am fost inainte de SEU asta...si risc sa o fac si pe a4a...a5a samd....si am sanse foarte mari sa fac SEU chiar si la Fiv.
tu te injectezi singura????
goggy spune:
Cum adica daca ma injectez singura?! Pai cine draq sa ma injecteze? Doar n-o sa ma duc la camera de garda cu menopuru' dupa mine...
goldi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 sa vedeti ce ma scarman io acu' de 40 de milioane iar pentru salpingectomie...ca atata o sa ma coste cu tot cu cazare. anestezia generala oare e inclusa in pretul operatiei??? sau o platesc separat???...ca nu mai tin minte....da' parca o platesc separat si pe aia. |
Hai, fii fetita cuminte si nu te mai gandi la toate prostiile !
Este o situatie nenorocita pana vei stii adevarul, dar gandeste-te ca daca este sarcina (sa dea Domnul !) atata adrenalina nu face bine bebelusului.
"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza
samira33 spune:
pai io asa faceam
esti foarte tare in cazu' asta.
eu nu mi-as face injectie singura nici cu pistolu' la tampla.
ma comport ca nebuna si abia stau cand imi face altcineva....sa-mi fac eu???....no way