FIV in Ungaria 69

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Liana30
goggy ce facusi?vazu omu ciclu?sau ramasa blocat la mesajele de dragoste?

Da, mi-a raspuns. Deci ciclul meu a invins!
E in State, evident ca nu putea sa-mi faca programare de acolo, dar m-a rugat sa-i mai scriu o data vineri, cand se intoarce.
Eu cand i-am scris am fost scurta si la obiect, adica : "bey, vezi ca mi-a venit CM, maine incep stimularea si luni ne vedem la eco". Omu' a zis ca nu are cum sa-mi vada dosarul de acolo, dar presupune ca asa am stabilit ( gen... te cred pe cuvant ca nu esti vreo nebuna care vrea sa ma hartuiasca cu ciclu' ei...da' totusi hai sa mai vorbim o data vineri, just to make sure )

Mergi la inceput

Va anunt oficial ca am inceput stimularea .....si ca am platit cazarea....14 nopti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinaflorea spune:

Goggy Sa fie intr-un ceas bun!!!!! Si sa se lase cu
Anca Imi pare extrem de rau, credeam ca poate va fi totusi bine, ca in pagina 2 scriai doar ca te doare burta.
Te imbratisez cu drag.....cand mai mergi sa vb. cu Dr.? Eu luni la ora 16, ora Ungariei ma vad cu Dr. Bodnar, si vreau sa il intreb ce nu a mers bine, si daca pot sa fac ceva pana la urmatorul FIV.Poate ca-s prea grasa,sau cine stie ce....te pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ank30 spune:

irina,iarasi eu !am vb cu Tandor la telefon...nu cred ca am de ce sa mai bat un drum pana acolo ca sa-i spun...ce?...cat sunt eu de nefericita dupa toata intamplarea asta si el sa-mi raspunda ...ce rau ii pare...bla,bla,bla...activeaza-ti PM-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sophie76 spune:

goggy sa fie intr un ceas bun!!Doamne ajuat sa ne vedem gravidute pina la sf anului! Si eu astept sa mi vina menstruatia la sf de saptamina dupa care incep sa iau marvelon!!

sophie

Mergi la inceput

Multumesc, fetelor Al treilea va fi cu noroc, simt io
Mooooaaaaaa....o sa fac leutzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adya spune:

goggy, Doamne ajuta!

Samira cum esti?

Ank30, ai PM.

fetele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello

acu' 10 minute am ajuns acasa
nu mai poci de oboseala...fac doar o baitza si ma duc la ...ca maine la 8 vreau sa fiu la clinica

goggy...Doamne-ajuta,sa fie un start bun si un final minunat pentru voi

mirela...maine e ziua ta...ma gandesc la tine si-ti tin pumnii

va pupacesc
aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

Samiroooo unde alergi atata, ca parca te-ar plati astia la kilometraj?
Stai linistita nu te mai agita, ca nu face bine la BB.
Odihna placuta si maine sa ne dai vesti bune.
goggy DD sa ajute sa fie cu reusita
alina

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

uuuooofff....pai am fost sa iau un certificat fiscal pentru o cladire....apoi am fost la notariat de am semnat o vanzare-cumparare.....apoi am fost la o expozitie la Rin Grand Hotel si am stat vreo 3 ore pe acolo...plus drumurile prin orasul nostru minunat

de simtit ma simt bine....parca nu as avea ceva
acu'...ori ma simt bine ca e bine...ori sunt deja nebuna si stiti ca oamenii nebuni nu mai simt durerea ...ori nu stiu ce sa spun

oricum mi se pare suspect faptul ca nu ma doare burta absolut deloc....nu am sangerare-am stat toata ziua cu ochii in chiloti si tot aveam impresia ca a inceput sa curga.....nu am greturi...nu am ameteli...e suspect fomeilor...da' ma lamuresc io maine

Mergi la inceput