FIV in Ungaria 69

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hai mai fetelor....nu ma indemnati sa visez frumos...ca nu am eu atata noroc!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Tu nu esti pe treaba ta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Uf, iar imi joaca feste domnu' Internetu' de Romania ...

Mirela, bafta multa la punctie si iubirea sa pluteasca in aer (a de intelege mediu de cultura ) .
Goggy sa intelegem ca ne-ai anuntat ca ai intrat deja in prima zi de graviduta, nu ? Asa sa fie !
Fetelor, toata lumea la K face protocolul scurt cu antagonisti ?
Ce stimulare aveti ? Eu, par examplu, am 1 gonal cu 2 menopur. Aceesi doza pana in ziua 6 .

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Bineinteles ca sunt deja gravida
Eu fac 2 menopur pana in ziua 6.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki01 spune:

goggy, sa fie intr-un ceas bun! Doamne ajuta!

Mirela, bafta multa maine la punctie!

samira, hai nu mai aiuri, esti INSARCINATA si iti este frica, hai recunoaste, nu erai pregatita Maine asteptam numai vesti bune.

Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)

si aspiranta la bebe 2

Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Pana nu intepeneste netu' de tot , ca nu stiu ce are in seara asta ...sa mai bag una :

mai fetelor ( de ex. Samira ) de ce nu cumparati frumusel un flacon de lidocaina spray , dati un puf, doua la locul faptei ... si dup-aia poti baga si masina de cusut in functiune

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Se gaseste asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

miki...recunosc cinstit...imi este teribil de frica...sunt total nepregatita pentru ce mi se intampla-pentru ambele variante posibile...si incerc sa ma acomodez din mers...da' nu prea imi iese

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Googy, inseamna ca te linistisi! Sa fie intr-un ceas bun. Sa stii ca si eu ii scrisei azi ca ma invadara rusii si mi-a zis sa incep AC, pe care le incepusem oricum de dimineata. Dar oricum, jos palaria, ce mai raspunde nenea asta, la toate tampeniile noastre. Si mie tot vneri mi-a zis sa ii scriu . Doamne dar are 10 manini dr. asta. In Austria asteptai mult si bie un raspuns, de cei de la Viena zic!

Mergi la inceput

Da, din punctul asta de vedere e jos palaria. Tot timpul imi raspunde rapid....si cand te gandesti ca acum e la un Congres pe alt fus orar...

Mergi la inceput