FIV in Ungaria 69
Raspunsuri - Pagina 18
mirela2 spune:
multumesc fetelor
sa mi tineti pumnii, mi-e frica
am o stare de greata de nu va pot descrie, sper sa mi treaca pana maine.
pupi si somn usor....samiro, treci in pat ca-i faci rau copilului
pupi
de Craciun vom fi 2 in 1!
felicia_ spune:
Kitta casa de piatra! De aia nu venea bb, ca nu avea casa!
Imi pare rau ca n-am reusit sa vin la cununie, dar nu puteam pleca de la serviciu.
Goggy, sa fie intr-un ceas bun startul! Si eu o sa fac leuti!
Samira, lipsa durerilor e sigur semn bun! Hai ca poate maine afli mai multe si te mai linistesti!
Mirela, bafta multa maine!
poze www.slide.com/r/dCBFcIkWyT8qTm6zqmE3_Z0Uzm4PEDxK?view=original" target="_blank">noi2
www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank"> campania noastra
violeta70 spune:
Mirela probabil acum esti in momentul actiunii, deci anesteziata. Sa dea Domnul sa fie bine si asteptam vesti.
goggy , am inteles ca ai inceput stimularea. Cu Dumnezeu inainte, ca o sa fie cum iti doresti tu. Spune-mi si mie, tu esti acum in Ungaria, sau la Bucuresti? Adica stimularea o poti incepe si acasa? Ca eu asa am inteles, ca primele injectii ti le poti face singurica, pana la prima echo, cand trebuie sa fii acolo.
Kitta spune-mi, tu esti la faza de inceput cu anticonceptionale? Ca eu asa sunt, mai am 9 pastile din prima folie, dupa care Dr. Zadori mi-a mai dat o folie. Dupa anticonceptionale vom incepe stimularea?
samira asteptam vesti, pentru ca vrem sa facem galerie.
Fetelor, ieri luasem a 12 pastiluta de anticonceptionale. Pot sa va spun ca am avut niste dureri groaznice de ovare si mijloc.
Pupici la toate fetele
Dumnezeu este alaturi de noi
atelocin74 spune:
[quote]citat din mesajul lui mirela2
multumesc fetelor
sa mi tineti pumnii, mi-e frica
am o stare de greata de nu va pot descrie, sper sa mi treaca pana maine.
pupi si somn usor....samiro, treci in pat ca-i faci rau copilului
pupi
Mirela !!! curaj iubita ! si tu Marius o sa fie bineee , va tinem pumnii strinsi si deseara si o bere sau un vin !
Tabitha spune:
Mirela: bafta multa
Samira: sa-ti povestesc pe scurt patania mea cu SEU. Dupa o IA, la 14 zile, am facut testul de urina. A iesit pozitiv. O saptamana am fost in al noulea cer si stabilisem sa ma vad cu medicul de la Buc. sa ma vada. Cu 1 zi inainte am inceput sa am niste scurgeri maro. A doua zi m-am dus la capitala, am facut eco, in uter nu se vedea nimic, concluzie: SEU. Am incercat eliminarea ei cu medicamente, o zi era bine, una rau. Asa ca pana la urma Marinescu m-a operat laparoscopic si a eliminat SEU (fara a elimina si trompa). In tot timpul asta am avut un singur simptom: nu puteam dormi pe burta din cauza sanilor, care ma dureau. Atata tot.
Si acum despre salpingectomie. Din cate stiu eu, salpingectomia se poate face atat prin laparo, cat si prin operatie clasica. Bafta multa
sophie76 spune:
goldi, si eu sunt pacienta a dr K si cred ca am protocolul lung, imediat ce mi vine menstruatian(adica miine-poimiine) incep cu marvelon, din a 15 zi de marvelon fac 0,5 ml de suprefact dupa care incep stimularea cu 150 UI gonal f/zi in paralel cu 0,25 ui de suprefact. Schema de tratament mi-a dat-o pina in ziua 5 de stimulare cind tb sa fiu la Budapesta si sa-mi faca eco, dupa mai vede,, dar probabil tot cu gonal va continua.
samira, tin pumnii strinsi tare sa fie bine, simt eu ca vei veni cu vesti bune
sophie
samira33 spune:
ete c-am venit
hello
scurt si la obiect:
-Bhcg azi-1758
-vazut clar,ecografic, sac embrionar format pe trompa
-fara dubiu SEU nr.3
-maine dimineatza la ora 8...salpingectomie unilaterala clasica,deschisa
-mi-a recoltat sange pentru ATI...si ne vedem maine dimi la 7 jumate.
vroia sa ma opreasca de azi...sa ma bage in operatie acum...insa nu am stat nici moarta...azi vreau sa ma epilez si eu,sa ma manichiurez-pedichiurez,sa ma vopsesc...ca nu ma pot duce asa nepregatita la spital.
si am putut pleca doar pentru ca ma cunosc cu dr. Predoi de atata timp...dar dupa ce i-am promis solemn si am "jurat pe rosu" ca la cel mai mic semn-ca doar am deja experienta in domeniu si-mi pot da seama...vin la spital...si o sun si pe ea sau ii bat la poarta,indiferent de ora-ca suntem si vecine,ne despart 3-4 case...si venim impreuna la clinica daca o sa fie cazul la noapte...ca facem maxim 10 minute pana acolo.
mi-e tare mila de barbate-miu...suporta foarte greu chestiile astea...daca mi se intampla ceva mie in mod special...e absolut terminat...i se citeste pur si simplu disperaraea in ochi.
fireyes spune:
Samira, urmaream si eu din umbra si speram sa te lipesti de vreo minune:( imi pare rau...