FIV in Ungaria 69
Raspunsuri - Pagina 12
irinaflorea spune:
Isa Sa te auda Dumnezeu, dar mai intai sa supravietuiasca dezghetului!!!
Samira Iti tin pumnii strans strans sa fie intrauterina!!!! Nu cred ca Dumnezeu ar irosi o minune ca asta in zadar.....trebuie sa crezi ca va fi bine, si sa faci cum zic fetele: Nu te mai stresa!!!!!
Mirela acum esti la punctie.... Bafta multa si o recolta bogata!!!
Dent Nu te-am mai auzit de mult!!!
Eu am ramas cu cosuri pe frunte de la toata povestea, sper sa-mi treaca.....nici macar cand am fost adolescenta nu am avut niciun cos.... sper sa fie o chestiune de moment.....a mai patit vreuna din voi chestia asta???
Va pup tare tare tare dulce!!!!!
Liana30 spune:
beyy ce nebune sunteti..asa va vreau..imi aduce aminte de vremurile noastre..doamneee ce nebune eram si noi..si sa stiti ca asa am ramasnu ne-a trecut
samirooooo felicitariiii fatoooo..io zix ca eeeeee bineeeee!!!
mirela bafta multa!!
cristal te pup
Kitooooo mie dor di tini..pupici.
cris te pup..ma bucur ca te mai vazui.
goggy ce facusi?vazu omu ciclu?sau ramasa blocat la mesajele de dragoste?
borzasimoooo ce mai faceti muma..mii dor de voi.
leny tu numai dai nici un semn?te pupppp
mihaaa,klauuu va pupp
gyonygig nici tu numai apari diloc..
legaturilorrrr vazut placut..pupat..da dor tot imi e di voi.
stelianaaaaaaaa mai da si tu un semn..te pup
Zoriiiiiiii,Mikaaaa.Adelaaa,Internettt,daniela,andicu,Auburn,magdutza,sandica,danette,mamibria..si toate vechiturileeee ia mai dati si voi cate un semn ca mie dor de voi..
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
dent spune:
Fetelor, maine imi fac analiza AMH(rezerva ovariana),zice la laborator ca o trimite la Bucuresti si nu se stie pretul. Aveti careva idee cam cit costa? tuturor!
dent spune:
IRINAFLOREA, intr mai rar ca nu-s in focuri, dar citesc totul si sunt cu gandul alaturi de voi. Imi pare foarte rau pt al treilea esec, dar sa te ajute DD sa ai parte de cei doicare te asteapta! Eu am ramas cam traumatizata dupa cele doua fiv, si fizic si pshihic,plus ca am nevoie de bani in alta parte....asa ca deocamdata stau pe tusa si astept MINUNI de la DD.
violeta70 spune:
Patricia Dr. Z mi-a spus in noiembrie. Eu mai am 10 pastilute de Anticonceptionale, dupa care mai am o folie. Insa cand sant aproape sa termin prima folie ii voi scrie Dr. Z (si voi insista) sa vad ce urmeaza sa fac.
Pupici
Dumnezeu este alaturi de noi
Liana30 spune:
stiu ca la Synevo e 250 ron..iar la centrul medical matei basarab 150 ron..asa sa-ti faci o idee..ca cine stie unde trimit ei la Buc..baftaa
www.babygalerie.at/index.php?bl=1&baby=21822" target="_blank"> oltencutza mea iubita
"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou !!! Avem TELEDON !!!
Sebi are nevoie de voi!!!
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">"Port in suflet povestea licuriciului Emma"
Espe spune:
Cornelia, Violeta, si eu voi fi in noiembrie la Szeged, la Zadori. Nu veti fi singure :-), iar Zadori nici atat, am vazut ca acum are paciente si din Rep Moldova. :-)
Cornelia, noi ne-am intalnit si acum 1 an, asa-i?
cornelia1172 spune:
Violeta eu sunt la dr.Krisan
in mod sigur merg in noiembrie cred ca pe la sfarsit.
as vrea pana atunci sa fac ceva acupunctura daca este posibil la dr. la care a mers Samira.
mirela2 spune:
neata
fetelor maine am puctia, abia aseara la 22.30 mi-am facut ovidrellul.
la synevo mi-am facut eu AMH, stiu ca trimit in Germania analiza si de acolo vine raspunsul. parca 240 am platit, dar stiu ca dau rezultate pe bune.
azi nu tre sa manc decat pana la pranz si sa beau decat pana la 22.
cornelia o sa fie fete multe luna viitoare aici la Szeged, numai din bucuresti am inteles ca vor veni vreo 5 cupluri, asa ca nu ai sa te plictisesti, luna asta a fost mai usoara, caci madam Krisan e plecata, apoi pleca si dr Zadori, si au preferat sa nu isi ia pacienti multi ca sa nu trebuiasca sa si-i plaseze. intr-un fel e mai bine asa, nu a mai fost clinica aglomerata, oricum au predominat romanii.
pupi fetelor
de Craciun vom fi 2 in 1!
dent spune:
Liana30, multumesc frumos! Cam piperat pretul, dar fac testul pt linistea mea, sa vad cit am imbatranit la cei 36 "anisori".si crestere mare bebelinei tale!!!