FIV in Ungaria 69

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Te rog frumos...cu majuscule, da?

Si te duci la culcare odata, ca nu mai are omu' loc de tine p-aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Treaba cu lapticul cald nu e valabila si pentru persoanele cu intoleranta la lactoza, nu? Nu de alta, dar as scandaliza tot hotelu' de partzuri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

am baut vreo 20 de litri de lapte de cand suntem aici.

la capitolul lapte si oua stam bine bine. o sa iasa bebei cu dungi albe si galbene.

pupi fetelor si la culcare cu voi

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goldi spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

am baut vreo 20 de litri de lapte de cand suntem aici.

la capitolul lapte si oua stam bine bine. o sa iasa bebei cu dungi albe si galbene.

pupi fetelor si la culcare cu voi

de Craciun vom fi 2 in 1!

"Mult timp am avut impresia ca viata mea va incepe in curand, adevarata mea viata !...
In final, am inteles insa ca obstacolele reprezinta de fapt viata ." Alfred Souza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Mirela tinem pumnii si ne rugam pentru tine
samira stai linistita, asa cum spun fetele, agitatia nu-ti face bine. Si ai dreptate, fiecare are soarta lui si nu trebuie sa ne intrebam de ce ni se intampla noua. Din pacate mai calcam pe langa, cel putin eu.

Mai fetelor, eu sunt cam speriata de faptul ca nu stiu daca pot sta atatea zile acolo. Intelesesem de 10, maxim 12 zile. Deja vad ca unele fete stau peste 15 zile. La mine serviciul este o problema. Dar hai sa nu ma gandesc inainte de a incepe. Cel mai bine voi vedea dupa ce vorbesc cu Dr. Zadori.

Tamaryllis superb citatul. Si cat adevar este.
Pupici la toate fetele

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Samira
Eu cred ca bebe este acolo unde trebuie, te rog nu te mai stresa cu atitea ginduri negre, ci roaga-te la Maicuta Sfinta sa te ocroteasca si sa te pazeasca sa nu mai treci prin ce ai trecut.
Mirela
iti urez mult succes, sa se lase cu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patricia spune:

Violeta
tu de cind incepi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia1172 spune:

Mirela multa bafta.Pana la urma nu ne-am nimerit. eu merg in noiembrie.
Samira subscriu la ce a scris Violeta.
Pana la urma vad ca la Szeged nu prea mai este activitate sau fetele nu mai scriu.

pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Cornelia poate ne nimerim noi. Si eu cred ca merg in noiembrie. Sunt la Dr. Zadori.

Pupici

Dumnezeu este alaturi de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dent spune:

Samira33, sunt cu sufletul la gura pt tine,si ma rog la DD sa faca o minune pt tine! Ieri am intrat in Catedrala si ma rugam sa-mi desfunde trompele, ca doar EL poate face minuni!Abia azi am citit despre situatia ta,am ramas in urma de la capitolul 68-pagina 12,dar am citit pina in prezent. Dumnezeu sa te ajute, sa ne ajute sa fie bine!

Mergi la inceput