FIV in Ungaria 69

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Cristal1995vad cate-ai "badgat" la unguroice! Iti faci temele pentru la anul?
Samiraunde este acest dr. de acupunctura ca m-ar interesa si pe mine? Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Samiraam gasit chiar si numerel de telefon daca or fi cele valabile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui samira33

ma duc la baitza si la

va pup mult si apasat
sa aveti grija de voi si sa auzim numai de bine

p.s.oare ce face mirela???ca-i cam absenta de vreo 2 zile

sunt aici mama, astept ora 10 jumatate locala sa mi faca ovidrellul, joi am punctia, azi noapte nu prea am dormit, am dureri, plus ca mi-a fost rau si de la astm.....si am dormit un pic in seara asta.

daca joi ne face punctia, s-ar putea ca transferul sa ni-l faca duminica...si s-ar putea sa ne puna 3, chiar daca nu am peste 35, dara tinand cont ca spema alui meu nu-i asa grozava.........speram sa avem mai multe sanse cu 3.

plus ca.....am urmarit sa vad cum evoluezi tu....tu te agiti ca sifonul si faci rau la bebe, nu e nici un SEU...ca mor cand aud termenul asta......avea bunica o cutie cu niste seu de oaie....imi venea sa "borasc" de fiecare data cand dadeam cu nasul de ea.....asa ca stai linistita ca-i ditai bebele si-mi stresezi copilul....ia dormi si manca bine ca acum esti mamica cu bebe la purtator.

karla pupi mama

goggy legat de rezervare.....socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...uita-te la mine.....veniti la Szeged de pe 8 seara.......si abia joi pe 22 e punctia.....si cred ca abia pe 29 vom pleca de aici....si nu mergem pe niciun blastocit....pe embrioni de ziua 3...sper sa evoluaze bine si duminica sa ne faca transferul.

sarna fetelor ca va ganditi la mine

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

kitta...ai mp

mirelush...hai ca mai ai putin si scapi...Doamne-ajuta sa fie cu ochisori

iar i-am scris lu' K un "roman de dragoste"...nu-l slabesc nici moarta...ca io asa-s ...ca raia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Mirela, eu am raspuns bine la stimulare de fiecare data. La Fiv 2 am facut stimulare mai lunga pt ca a fost protocol lung, dupa ditai inhibarea. Eu sunt optimista, sper sa nu sar de 11 zile, ca dau faliment de la atata cazare

Mergi la inceput

lasa goggy...ca e la moda falimentu' in perioada asta...asa ca ...macar sa fi trendy-flendy...da' cu bebe la purtator....ca punem noi mana de la mana si te scoatem din faliment

Mergi la inceput

Numaru' unu : fetelor, multumesc de ajutor

Numaru doi : samiroooooooo, mai lasa-l femeie sa respire, ca n-o sa mai vada ca mi-a venit CM azi de romanele tale de dragoste

Mergi la inceput

cristal, tu cand ziceai? La anu'? Rezultatele cand iti vin? De la trombo, adica...

Mergi la inceput

goggy....hai ca-i mai trimit un mail....sa-i zic sa nu uite de ciclul tau

acu' chiar ca am plecat...parol
va pupa fata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

mirela gata, ai injectat si ovitrelle-ul.
DD sa ajute sa ai productie de calitate. Asteptam vesti bune.
Sa te odihnesti si sa bei laptic cald. Sa mananci oua fierte nici prea-prea nici foarte-foarte, inainte ET .

tuturor si o noapte linistita

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput