FIV in Ungaria 69

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ALRAK spune:

goggy e bine asa. Cred ca totusi daca vrei sa mai prelungesti sederea cu 1-2 zile o sa accepte cei de acolo.
Hai, sa fie cu reusita , tin pumnii stransi, de maine incepi intepaturile, sa fie cu folos si sa se lase cu ochisori peste 9 luni.
Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

eu ascult...sunt ochi si urechi!!!
si zic sa faci rezervare mai bine pe mai multzile decat sa te trezesti ca tre' sa pleci cu "oole" tarash

alrak...ce mai faci tu???
cam rarutz in ultima vreme pe la noi

Mergi la inceput

pai eu spun sa faci deja rezervarea...nici mie nu mi-a raspuns...da zicea felicia ca e in State plecat...probabil ne raspunde cand ajunge inapoi acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristal1995 spune:

Goggy: fa direct rezervarea, parerea mea... In privinta stimularii, verifica ce doze ai avut cand ai facut doar 11 zile stimulare si cat anume atunci cand ai facut 14 zile.... Daca esti mai aproape de cea cu 11 zile, eu zic ca 14-15 zile ar trebui sa stai acolo: eu am calculat asa: esti din ziua 5 de stimulare acolo, deci 7 zile pana termini stimularea, apoi 1 zi pauza, punctia, 5 zile pana la ET si minim o zi dupa....deci 14. Bafta multa
Samira: felicitari, esti un fenomen
Va pupic

Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"

Mergi la inceput

ma duc la baitza si la

va pup mult si apasat
sa aveti grija de voi si sa auzim numai de bine

p.s.oare ce face mirela???ca-i cam absenta de vreo 2 zile

Mergi la inceput

nah ca iar m-am intors din drum

cristal...sunt un fenomen....chiar ma intrebam azi....oare cate SEU sunt in stare sa fac pana la sfarsitul vietii???

hai ca am inceput cu glumele rusesti

va puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Da, stiu ca e in State, mi-a zis in septembrie ca pleaca. Zicea ca isi verifica mesajele, mai rar ce-i drept, si nu poate sa-mi dea o ora exacta a programarii. Asta va stii cand se intoarce.
Buuuuun, fac rezervarea atunci....am un stres cand trebuie sa platesc in avans....pitici pe creieri
Deci, fetele? S-a votat pentru 14 zile, da? Vorba unui clasic in viata: "sa nu plec cu oole taras"

Mergi la inceput

samira serviciul asta ma acapareaza total.
In rest noutati nu prea am.
De saptamana viitoare , probabil voi incepe un tratament de detoxificare a organismului si acupunctura, este ceva mai complex si foarte dur, (cred ca si destul de scump)luni o sa stiu mai multe amanunte, deocamdata am fost la o prima intalnire cu medicul , care ne-a promis ca pana luni ne va face niste scheme de tratament.
A tinut sa ne spuna ca nu este un tratament usor si ca trebuie sa facem tot ceea ce ne zice.
Probabil, in functie de cum raspund la acest tratament, la inceputul anului viitor voi mai face un ultim FIV.
Pana atunci trebuie sa ma relaxez. Acum parca sunt mai agitata decat oricand , nu stiu ce prea am, sper sa-mi revin repede.
DD sa ajute sa ne dai vesti bune.

tuturor

Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

14 zile sa fie goggy...si sa fie cu noroc si reusita iti doresc din tot sufletul meu

alrak...la ce medic mergi???
eu cand am facut acupunctura am fost la dr. TEODOR COLDEA...nu stiu daca ai auzit de el...de multe ori a fost invitat la emisiunile lui Condurateanu...un tip foarte deosebit.

Mergi la inceput

samira eu merg la un medic din Timisoara.

Doamne ajuta!

Mergi la inceput