Gravidutze si mamici de Constanta(67)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

La multi ani ioanact!

31+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

LA MULTI ANI!!!Ioanact...n-ai mai intrat de mult aici, deci nu mai stim nimic de tine...cum esti cu sarcina?ai aflat sexul copilasului?ce face Ioana?...toate cele bune

larisel, vezi ca lucrurile de copii au inscrisa pe ele varsta, plus ca te ajuta si vanzatoarele...odihna placuta la tzara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna.

La multi ani, Ioanact! Iti doresc sarcina usoara, bebe sanatos si multe bucurii alaturi de cei dragi!

Va dorim un weekend cum va place!

35+ AMR 1-2 saptamani

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Buna seara, buna seara...
Ne mai tineti minte?
Ne mai primiti printre voi, pe-aici?
Am absentat muuuult, dar stiu ca ne iertati si nu va suparati...mai ales ca vem motive intemeiate....am avut de organizat o nunta si apoi am avut de petrecut la nunta, apoi luna de miere si tot asa...
Acum s-au mai linistit apele si incercam sa revenim pe forum....
Vreau sa felicit noile gravidute din lista, pentru curajul lor si sa le urez numai bine lor si bebicilor,
si bineinteles sa salut cu caldura fetele cele noi care s-au alaturat,
si nu in ultimul rand sa salut "garda de fier" de pe vremuri... se stiu ele...
Iar pentru cine este interesat,puteti vedea cateva poze cu noi de la nunta in semnatura, la "Eu sunt Bianca "
Pupicei dulci

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui DanaAlex

larisel, vezi ca lucrurile de copii au inscrisa pe ele varsta, plus ca te ajuta si vanzatoarele...odihna placuta la tzara

Am luat 2 bluzoane de la Takko si intr-adevar scria si un nr (marimea) si varsta, dar ce vazusem pana acum erau doar cu diverse marimi (ba 120 si ceva, ba 8,10 etc.). Si daca mergi in autoserviri...n-ai parte de ajutorul vanzatoarelor.

adryana_4u Sa fie intr-un ceas bun si sa fiti la fel de fericiti si peste 50 de ani! Sunteti foarte frumoshi toti 3 .
Multumim pt urari...

31+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Saru-mana de aprecieri.
Am si eu o intrebare, pentru cine se pricepe si-mi poate da macar o idee.....I-am facut biancai niste analize (muulte)...ca asa mi-a dat doc...si spre bucuria mea, aproape toate au iesit cum trebuia....exudat-ul curat ca lacrima, copro super, antigen giardia negativ, urina normala inafara de ph, care e 8...dar limita e pana la 7,5...nu-i diferenta mare, asa ca nu ma agit.
Problema este la analiza de sange....
toate-s bune - hemoglobina, hematocrit,leucocite, eritrocite, trombocite, neutrofil...ma rog, toate bune, OK, in limite....
insa, la IMUNOCHIMIE - Ig E - Electrochemiluminiscenta i-a iesit 84,8...muuuult peste limita, valorile de referinta fiind asa:
nou nascuti < 1.5
copii 5 sapt - 1 an < 15
1-5 ani < 60
6-9 ani < 90
10-15 ani < 200
Imi poate spune cineva ceva de asta?
Pe net am gasit doar ca ar fi legat de alergii, dar....pana ajung luni la doc nu vreau...REFUZ sa ma crizez...
Pupici.

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/4058474464/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna seara!La multi ani Dodo_pui,IoanaCT,Dandusa!
DanaAlex...da,de-abia astept sa vina ziua de 3 nov.sa vad ce mi se spune la eco...desi am o mica emotie pt cum v-a reactiona sotul meu!
Va pupicesc,week-end placut si calduros!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Geea spune:

Buna seara, tuturor!

Iata ca revin cu vesti foarte bune... Bebelina mea are, in prezent, 2,700 kg (a luat 500 grame in ultima saptamina, ceea ce este foarte bine). Cantitatea de lichid s-a reglat (nu se stie prin ce minune a ajuns la valori normale) si placenta a ramas la aceleasi valori, deci nu s-a inrautatit situatia din acest punct de vedere, motiv pentru care medicul a decis ca nu este cazul sa ma opereze saptamina viitoare, considerind ca este spre binele copilului sa mai stea in burtica inca o saptamina. Asa ca, a programat cezariana pentru data de 12 Noiembrie-deja m-a programat si la Euromaterna (la ora 7:30 trebuie sa fiu acolo). Acum sa speram ca nu se vor rupe membranele pina atunci, ceea ce nu ar fi exclus, dupa spusele medicului. In acest caz, m-a sfatuit sa merg la Euromaterna, urmind ca medicul de garda sa-i telefoneze si sa-l anunte de acest fapt.
Asa ca, Doamne ajuta sa fie bine si sa mai stea acolo unde este inca 12 zile!

Ma bucurasem eu ca scap de arsuri saptamina viitoare, dar acum parca ma bucur mai mult ca ea este bine si asta conteaza cel mai mult in acest moment...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna.

Geea, felicitari pentru vestile bune! E foarte bine, k bebelusa mai sta in burtik, ca sa creasca mare. Pentru ca, mai ai asa de putin pana la Marea Intalnire, scot

Adryana_4u, felicitari pentru cununia religioasa! Sa fiti fericiti si sa va iubiti muuult! Pozele sunt superbe, iar voi 3 sunteti minunati!

Aniska80, mai ai putin pana afli, ce comoara ascunzi in burtik!

Pupici.

35+ AMR
1-2 saptamani

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Buna ziua fetelor!Desi nu am mai scris de ceva timp pe forum si multe dintre voi nu ma cunoasteti eu va citesc in continuare dar de scris nu mai am timp pentru ca Iannis ma solicita la maxim. Am citit azi ca vorbiti de dr.Balasa si nu am putut sa nu scriu.Nasica noastra a fost pacienta acestui dr.Ea a nascut o fetita pe 29.10 la Spitalul Judetean dupa ce timp de 9 luni a facut drumuri la Medgidia iar in ultima luna a chemat-o la control de 3 ori.La ultimul control, cu o saptamana inainte de nastere i-a spus "Doamna stiti ce am facut:mi-am dat demisia din spital si nu va mai pot ajuta la nastere".Nasica l-a rugat sa faca cezariana pt ca fetita avea si circulara,si dupa multe ezitari dr a acceptat spunandu-i sa vina a doua zi sa o interneze.S-a internat joi pe 22.10 pt ca vineri era ultima zi de lucru in spital a doctorului.Joi dr.nu s-a prezentat,nasica vorbind doar cu asistenta acestuia care i-a spus ca dr nu vine ca mai avea 2 zile de concediu sa-si ia si a luat joi si vineri.Intr-adevar dr a sunat pe dr.Tona sa se ocupe de ea dar acesta a zis ca nu-i face cezariana,pe motiv ca sa mai lase copilul sa creasca desi sarcina avea 39 de saptamani.A externat-o si i-a zis sa vina daca se intampla ceva. Nasica nu a mai ajuns la Medgidia pentru ca a nascut foarte repede si a venit la Spitalul Judetean pt ca oricum nu mai avea dr.Oricum cand a vazut in ce situatie este s-a prezentat la o alta doctora in Constanta dar aceasta avea telefonul inchis cand a nascut ea si nasica mica s-a nascut cu o moasa din spital.Sunt bine amandoua dar lipsa de profesionalism a doctorului m-a ar trebui sa ridice semne de intrebare.Am uitat sa mentionez ca doctorul isi daduse demisia din spital cu o luna inainte iar pe ea a anuntat-o in ultima zi in care se mai putea prezenta la spitalul din Medgidia.
Fetelor sper ca am fost coerenta pt ca Iannis trage de tastatura ca vrea sa scrie si el
Va pup si va doresc sarcina usoara si copii sanatosi gravidutelor,iar mamicilor copilasi cuminti si santosi

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

poze noi: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput