Gravidutze si mamici de Constanta(67)
Raspunsuri - Pagina 10
larisel spune:
La multi ani Radu Ioan si Crinuta de dandusa!
La multi ani Razvan si Adriana de nastasie!
Geea Ce ma bucur ca vii cu vesti buuune...mai ai putzintica rabdare si o sa-ti tii printzesica in bratze. Pt orice eventualitate...
eris Bine ca nashica si bb-lina sunt bine...Dar sa te lase dr in ultima clipa cu ochii in soare...mi se pare oribil, mai ales ca si-asha esti copleshita de emotzii si de griji.
31+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
Aniska80 spune:
Buna ziua fetelor!
Dupa cum va spunem acum cateva zile si cumnata mea a fost pacienta d-nei Balasa.A mers la ea atatea luni,dupa care a lasat-o cu o luna inainte de nastere,dar dumnezeu a ajutat-o,aseara,pe 01.11 a nascut,la spitalul din c-ta un baietel de 3 kg,pe cale naturala,cu ajutorul d-nei dr de garda si a moasei,deci cu 3 sapt mai devreme decat trebuia!Chiar daca nu a mai nascut la Medgidia cum vroia,chiar daca a nascut cu dr de garda,totul a fost ffff bine,si e fff fericita!Deci nu va descurajati dragelor ca unii medici sunt lipsiti de bun simt si ratiune...asa cum i-am zis si cumnatei mele...TOT RAUL SPRE BINE si asa a si fost!
Va pupicesc...apropo...maine merg la medic...poimaine va dau vesti!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si11+
dadi_t spune:
LA MULTI ANI CRINUTA!Dandusasa-ti creasca printesa mare, sanatoasa si norocoasa!
LA MULTI ANI ADRIANA! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita!
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
nasi 2009!
poze!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
devia spune:
La multi ani sarbatoritelor !!!
Aniska ,felicitari cumnatei tale ,sa fie sanatos puiutul ... ma bucur ca totul a fost bine ,cred ca a fost tare speriata cumnata ta cand s-a vazut abandonata de dr.... eu trebuie sa nasc prin cezariana si nu stiu ce dr. o sa ma accepte acum cand am 36 de saptamani,asa ca m-am hotarat sa ma duc la Euromaterna.
nastasie spune:
multumesc din suflet pentru urari.multa multa sanatate va doresc tuturor.
adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan
Aniska80 spune:
Buna ziua tuturor!
Multumesc devia!
Cand trebuie sa nasti si la ce doctor te-ai hotarat sa mergi la Euromaterna?
Eu am fost ieri la doctor,am implinit 12 saptamani...mi-a zis dl dr RUSA ca suntem fffff bine ,,amandoua''!!!da....se pare,dupa spusele d-nei CIUFU ca 80% este fetita,desi am doar 12 saptamani...
Dupa care am mers la cabinet la dl dr si a trebuit sa intru si acolo la eco...ca de...nu puteam sa-i arat eco de la d-na dr CIUFU....dar sincer...habar nu are sotia d-lui dr Rusa.El e un medic super,dar ea e o nestiutoare si o acra,cum era si in 2003 cand am nascut baiatul!,desi sotul e innebunit de nervi...el vroia baiat!!!Am baietel dar e de la primul sot,care a decedat...si acum vroia si el tot baiat...dar o sa o iubeasca si pe bebelusa,sunt sigura!
Sper sa ramana valabil pana la sfarsit sexul bebicului,de fapt bebelinei....
Va pup,aveti grija de voi!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si12+
larisel spune:
anishka80 Felicitari pt caruciorul roz !
31+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi
dear_bambie spune:
Buna.
Aniska80, felicitari pentru ! Sarcina usoara si la termen!
O intrebare pentru mamici: voi ati folosit balsam de rufe ptr bebelusi in primele luni?
O zi buna!
Pupici!
35+ AMR 1-2 saptamani
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
crissa13 spune:
buna seara burtici si mamici,
azi am fost la dr balasa la consult si mi-a spus si mie de faptul ca si-a dat demisia. am hotarat sa nu continui cu el, o sa merg la dr tona, are cabinetul la provita si o sa nasc tot la medgidia. doar ca m-am programat cam tarziu pe 17.11. sper sa pot intra mai repede la el la consult. pacat ca dr balasa a demisionat, ca medic este extraordinar, presupun ca a avut motivele lui pt care a facut chestia asta.
aniska felicitari pt fetita, sarcina usoara!
33+
dear_bambie spune:
Buna dimineata!
Intrand pe site-ul celor de la euromaterna, am gasit urmatorul comunicat de presa referitor la virusul AH1N1:
"Masuri preventive impotriva virusului AH1N1 aplicabile la Euromaterna
Conform noului ordin al Ministerului Sanatatii, Euromaterna are obligatia fata de pacienti, vizitatorii acestora si personalul medical si administrativ sa aplice, incepand din data de 3 noiembrie, urmatoarele reguli de prevenire a raspandirii virusului AH1N1, precum si a celorlalte viroze. Astfel:
Se va accepta un singur vizitator (de preferat sotul) in ziua nasterii sau a interventiei chirurgicale. Acesta poate vizita pacienta sau/ si copilul, dupa care paraseste spitalul pana a doua zi.
* In zilele urmatoare, se accepta o singura vizita pe zi de catre o singura persoana.
* Euromaterna isi rezerva dreptul de a refuza vizita daca va constata urmatoarele simptome: tuse, febra, stranut, rinoree (curgerea nasului).
* Daca se doreste a se sta impreuna cu pacienta peste noapte, atunci vizitatorul va trebui sa stea numai in spital, iar vizita este permisa numai unei singure persoane.
Pana la noi ordine ale Ministerului Sanatatii, Euromaterna se va supune regulilor de preventie, indiferent de restrictivitatea acestora! Ne dorim ca pacientii nostri sa fie sanatosi, indiferent ca este vorba de cei mici sau de cei mari si contam pe intelegerea vizitatorilor!"
O zi frumoasa!
Pupici!
35+ AMR 1-2 saptamani
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."