Gravidutze si mamici de Constanta(67)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

crissa ce ai hotarat pana la urma?
cu cine nasti si unde?
a contat sfatul meu?

ALINA MAI ARE NEVOIE DE NOI! SALVATI O VIATA NU RAMANETI INDIFERENTI!!!!!

http://www.povesteaei.blogspot.com/;http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ
alinuta alina: http://www.povesteaei.blogspot.com/ ; SALVATI UN INGER! http://www.youtube.com/watch?v=2vMR6TnZFUQ

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe puetere sa o ingrijeasca
Camelia Costea: DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devia spune:

Citat:
citat din mesajul lui larisel

Am o intrebare pt mamicile care au nascut fetitze la Euromaterna: ati facut gauri in urechi pt cercei in maternitate imediat dupa nastere sau veti face ulterior?

30+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

si eu ma gandesc sa ii fac gauri in maternitate...la Euromaterna costul gaurilor este 50 lei...parca asa scrie pe site-ul lor .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devia spune:

larisel , eu abia am gasit ceva care sa imi placa si sa fie rezonabil la pret
Aniska80,o inteleg perfect pe cumnata ta ,doar sunt in aceeasi situatie,dar cred ca o sa ma duc sa nasc la Euromaterna cu toate cu nu o sa imi fie foarte usor financiar dar nu prea am de ales. Am putea sa ne ducem la maternitatea Isis , ne costa 1000 de euro si cazarea insotitorului este inclusa in pret ,asa ca am iesi putin mai ieftin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaAlex spune:

salutare!!!
multumesc din suflet pentru urari, am eu o chestie cu cifra 7 si azi am realizat ca ziua mea a picat pe pag 7/cap 67...tra la lasunt mai happy decat de obicei...multumesc mult si voua si celor care mi-au transmis pe pm, mamici ce scriau aici acum cateva capitole si celor care m-au sunat sau m-au abordat pe mess...n-am mai trait pana acum ziua mea pe un forum si e flatant sa vezi ca persoane virtuale se gandesc fie si pentru un moment la tine...pe toata lumea, fara discriminare
apropo...de ce 7??!!...m-am maritat pe 17, am nascut pe 07.07.07, m-am operat de ceva pe 17...si multe alte lucruri mi se intampla cand e cifra asta in apropiere...superstitie maica, la cei 34 de ani ai mei ...

gravidutzelor cu doctorul privatizat, vroiam sa va spun ceva de data trecuta si nu m-am incins la scris, dar o fac acum...sper prin asta sa trageti concluziile din experientele mele, care sunt urm: la prima sarcina am avut pe dr. elena ionescu la care am mers toata sarcina si care din lipsa de timp fusese anuntata la 8 dim si eu am nascut la ora 14)nu a ajuns cand am nascut natural spontan, deci m-am produs sub indrumarile unei moase necunoscute mie de la et. 7 din sp. jud.cta, d-ra a ajuns dupa expulzia fatului, in acest cazmoasa...buuuun, la a doua sarcina, am mers la un alt medic(nu mai vroiam la primul pe motiv ca nu a ajuns la nastere) si l-am ales din recomandarile prietenelor pe dr. viorel cristurean, toata sarcina la el si taman na in saptamana cand aveam dpn el s-a operat (de hernie,parca) luni, marti m-a preluat dr. zaher mohamed si sambata m-a taiat la mangalia(cezariana impusa medical)...asa ca, dragele mele poti sa ai ghinion sa nu-ti vina la nastere din motive de indolenta, medicale intemeiate, diverse altele,...si ei sunt oameni, deh...sarcina usoara si sa gasiti doctorul potrivit...eu cred ca zbaterea cu doctorul merita in cazul cezarienelor,natural nu e cazul, mai bine vorbiti din timp cu o moasa...parerea mea

ar mai fi ceva imp. pt. gravidutzele cu rh negativ(eu sunt si ai mei au rh pozitiv) exista un vaccin care trebuie administrat mamei in 48 sau 72 de ore(nu mai retin exact, as zice ca 72), trebuie musai sa va interesati daca spitalul respectiv il are si vi-l administreaza gratuit sau daca il aduceti la nastere, este de o importanta vitala in cazul in care mai vreti sa faceti copil dupa nasterea actuala...sper ca m-am facut inteleasa.

ref. hainutze bebe...preferabile sunt, cum spune si Crixia, cele cu capse de sus pana jos, pe fatza, deoarece pana pe la 6 luni este mai simplu de asezat copilul si incheiat capsele, cele care se baga pe cap, dupa mine sunt o prostie, greoaie si chinuitoare la imbracat...ca material, sa predomine bumbacul, asteptati reducerile din (dec)ian-febr(mart) cand scad drastic pretzurile...oricum oferte am vazut ca au inceput sa mai fie...si nu multe cantitativ ca ramaneti cu ele cumparate, copilul creste atat de repede in perioada 0-6 luni ca ramai cu hainele mici de la o saptamana la alta...hehehe, ce usor e sa spui asta acum, eu am cumparat in prostie la amandoi copilasii si la fel am dat pe la toata lumea care avea nevoie, unele imbracate doar o data...dar la al treilea(daca va mai veni un al treilea) asa o sa fac...

Larisel, nu cred, sincer, ca-ti va trebui termometru de baie, cum de altfel o gramada de alte gaselnite nu le gasesti rostul si utilitatea dupa ce nasti...tehnicile astea de a comercializa o gramada de lucruri inutile sunt bune pentru comercianti si te vor inghesui in casa, ca sa sfarseasca tragic aruncatre la cos sau daruite cuiva dornic...apa de baie la bebelusi o potrivesti tu, sfatul meu, sa fie calaie spre calda, poti sa incerci traditional cu cotul...oricum dupa 3-4 baitze vei stii exact cantitatile de apa...cele mai importante obiecte sunt: caruciorul(trainic, usor, pliabil convenabil,comod), patul/cosul, hainele, scaunul auto/scoica si de masa...restul cu cadita, termometrul, masa de infasat, scaunul de baie, perna contra sufocarii, aparatoarea de apa cand il speli pe cap...sunt utile, nu zic...dar utilizarea lor este mica si de cele mai multe ori se pot creste si fara...sper ca nu te-am zapacit mai rau

azi am ajuns la teatrul de papusi, pentru amatorii de acest gen de distractie, duminica sunt programate 2 spectacole, la primul nu mai sunt binete, insa la cel de la 12 gasiti...motanul incaltat duminica asta....si mai au spectacole si in cursul saptamanii, maine ii duc si eu pe ai mei de la 10,30-cenusareasa...pret bilet 5 lei
alta distractie incercata de noi- sambata si duminica- la microrezervatie contra sumei de 5 lei, plimbare cu poneiul

cami-antonia...am observat ca tu esti membra veche a acestui topic, scriai frecvent acum multe capitole, sa-mi spui cum o cheama pe fetitza ta ca sa actualizam datele...sanatate multa cumnatei si sa dea dumnezeu sa gasiti banii necesari...dupa cum vezi este frig si cam greu sa ne urnim la o intalnire unde sa strangem si noi o suma cat de mica cu care sa o ajutam pe Alina,...dar suntem cu ganduri bune si am mai facut publicitate la site...poate se gaseste cineva generos care sa ajute...

toate cele bune...

Mergi la inceput

Aniska, am uitat sa-ti spun...tinem pumnii la eco sa fie cum va doriti si sa nu fie bebe pudic...din cate tin eu minte tu vrei fetitza si sotzul baiat ...asteptam verdictul dnei dr. ciufu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

Cu intarziere urez LA MULTI ANI SARBATORITELOR!
Citeam ce sfaturi va da Danaalex referitor la ce cumparati pt bebe,are mare dreptate sunt unele lucruri care sunt inutile,de fapt nu chiar inutile dar care nu-si merita banii,eu una n-am folosit termometru de baie la nici o fata,sau suportul de cadita.Cat despre hainute prima fata a fost foarte mica si si a folosit hainute foarte mici,asa am cumparat si pt a doua insa ea a fost mai mare si i-au fost mici din prima,deci bani aruncati,asa ca aveti rabdare sa vedeti cum e bebe si apoi cumparati,luati doar strictul necesar pt spital sau daca e cumparati mai mari, nu faceti ca mine .
Eu am pus cercelusi la fete din prima zi de viata.Am si eu o intrebare la voi,am un inel cu pietricele mici-mici batute si in ultimele luni tot imi cade cate una si vreau sa-l schimb,desi imi este tare drag,este cadou de la sotul meu si e superb si vreau sa-mi spuneti niste bijuteri care mi-l pot schimba dar care sa nu-mi scada pietricelele,v-am spus sunt multe.
Va pup,ma duc la fete.

Mergi la inceput

jojo, nu cred ca bijuteriile fac acest lucru, din cate stiu indeparteaza tot ce nu este din aur si cantaresc doar bucatile din metalul pretzios...dar poti sa te duci sa soliciti fixarea pietrelor(poate adezivul respectiv s-a erodat, un bijutier iti poate explica cel mai bine ce ai putea face...eu mai stiu ca la inelele cu pietricele mici -mici si multe, se aplica peste ele un strat protector de lac de unghii, astfel ca nici nu mai agatau si nici nu mai se dezlipeau...asa am facut si eu la 2 inele din argint ce aveau multeeee pietricele mici-mici si nu se vede nimic pe suprafata lor...gasesti tu o solutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

danaalex Multam de sfaturi...din pacate caruciorul meu nu poate fi ushor pt ca va fi dublu...

jojo_miha Care este suportul pt caditza pe care nu l-ai folosit: picioarele alea de metal in care se instaleaza caditza sau buretul ala ce se pune in caditza ca sa nu alunece copilul?
Si ce fel de cercelushi se pun din prima zi? Sunt unii speciali (ma gandesc eu poate sterili) sau ii pui ce cumperi (probabil) din aur?

Astazi iar am umblat o groaza prin orash...m-am apucat si de bagajul pt spital (pijamale, halat, chestii din astea). Si sunt super incantata de salopeta de raiat pe care mi-am luat-o din Marvimex cu 100ron...Astept cu nerabdare weekendul sa ma odihnesc, ca saptamana asta am cam batut shoselele si magazinele...Mergem la tzara...

Am o intrebare pt mamici cu copii mai mari...vreau sa cumpar pt nepotzei ceva de imbracat (gecutza, bluzitza) si nu stiu ce masura sa iau....poate ma ajutati voi. Baiatul are aproape 6 ani dar e dezvoltat ca pt 7, iar fata are 4 dar as lua ca pt 5.

31+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jojo_miha spune:

DanaAlex mi-a mai zis cineva sa dau cu lac de unghii insa nu am incercat si am avut si noroc am fost la bijutierul de unde mi-l cumparase si-a amintit de sotul meu, ca-si daduse si ultimul banut din buzunar si am luat altceva ca nu am gasit un alt inel la gramaj si am luat un colier cu diferenta(fara sa-mi scada pietrele),repede a bagat-o ca si asa vine ziua mea,s-o creada el .
Larisel nu am folosit nici un fel de suport,eu am o cadita clasica,am avut una d-aia cu forma si am dat-o de la teo ca m-i se parea incomoda.Cat despre cercei la amandoua fetele le-am pus direct cercelusii cumparati,de nasi de fapt.
Pt cine vrea sa se innoiasca in house of art sunt reduceri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

cami inca nu am luat nici o hotarare, astept sa merg la urmatorul consult de pe 4 nov si dupa aceea vedem ce e de facut.

32+

Mergi la inceput