Gravidutze si mamici de Constanta(67)
Raspunsuri - Pagina 7
larisel spune:
La multi ani danaalex!
30+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
CRIXIA spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel Am o intrebare pt mamicile care au nascut fetitze la Euromaterna: ati facut gauri in urechi pt cercei in maternitate imediat dupa nastere sau veti face ulterior? 30+ odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim nepoteii mei, viatza la tzara, noi |
Noi nu ne-am gandit deloc la gauri pentru cercei. Asta pentru ca prima fata a fost micuta la nastere, avea lobul urechii subtire, fragil si am tot amanat...de abia la 7 luni i-am pus cercei ( la bijuterie, cu pistol, cercei sterili). Bb2 se pare ca e diferita total, s-a nascut mai mare si parca avea urechea mai "sanataosa", dar...nici nu s-a discutat asta in familia noastra.
Chiar sunt curioasa daca fac gauri la cererea parintilor. Sa ne spui!
Cris mami de Alexia & Ana
CRIXIA spune:
Ohohoooo, pe cine sarbatorim !!!!
La muuulti ani DanaAlex!!!!!!!
dear_bambie spune:
La Multi Ani DanaAlex!!!!!!!!! Toate urarile de bine si petrecere frumoasa!!!
34+ AMR 2-3 saptamani
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
DanaAlex spune:
salutare!
multumesc frumos de urari, sa fim sanatosi cu totii si sa ne crestem copilasii mari...
ref. gauri cercei-noi am asteptam cateva luni si apoi la o luna dupa/inainte de vaccin la bijuteria veronica i le-a facut imediat cu pistol si cercelusi sterili pe care i-a tinut o luna si dupa i-am inlocuit.
gravidutzelor cu doctorul privatizat - bafta in gasirea unui medic ...si ca idee, parerea mea e ca acei medici ce-si lasa pacientii in drum nu sunt demni de respectul nostru si trebuiau sa-si termine pacientii in sistemul respectiv, nu sa-i oblige pe acestia sa schimbe incadrarea financiara...sarcina usoara
toate cele bune...
dadi_t spune:
LA MULTI ANI ,DANA ! Sa fii sanatoasa, fericita si inconjurata numai de oameni care te iubesc pentru ceea ce esti!Distractie placuta!
Si cu o micuta intarziere:
La multi ani pentru implinirea unui anisor lui Antonio(mav)!
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
nasi 2009!
poze!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
crissa13 spune:
LA MULTI ANI DANAALEX!!!
Larisel o sa ma interesez in legatura cu plata in rate,trebuie sa gasim o solutie pana la urma.
O zi buna tuturor!
32+
larisel spune:
De 2 zile bantui prin oras dupa fel de fel de lucrushoare pt bb-i...si sunt dezamagita de ce gasesc...ori sunt produse de proasta calitate si cu pretz acceptabil ori produse klumea dar la pretzuri exorbitante...De exemplu un termometru de baie de la Chicco 85ron mi se pare de neconceput. Macar azi am cumparat cate ceva...in special Albumul bb-lushului...de mult sondez piatza si greu m-am hotarat...Pana la urma le-am luat de la carrefour (le puteti vedea la semnatura).
Voi...celelalte gravidutze...v-ati apucat de cumparaturi? Ce magazine sau farmacii frecventatzi sau preferatzi?
30+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
CRIXIA spune:
Hello again!
Larisel, referitor la hainute....iar vin cu povesti traite de noi!
La Alexia mi-am cumparat cateva hainute pentru spital si au fost, spre surpriza tuturor, singurele care i-au venit in prima luna( s-a nascut micuta). Celelalte cumparate de socrela i-au venit pe la 3 luni. La Ana, a fost invers, ceea ce am ales eu au fost cam micute.
Cat despre calitate...asa este, preturi mari, calitate minima....eu zic sa nu cumparati prea multe hainute.
La clinica am avut body, costumas, sosete( pe care le-am folosit ca manusi)...ar fi trebuit si caciula(dupa baie), dar n-am avut si nu au fost prb...era totusi 15 aug, deci mult prea cald.
Eu prefer pijamalele sau salopetele sa aibe capse in fata, incepand de pe piept pana pe picior sau intre picioare, dar nu in spate.
Aniska80 spune:
Buna dimineata fetelor!
La multi ani DanaAlex,scuze pt intariere!!!
Multumesc celor care mi-au mai urat bun venit!
A fost cumnata mea la control la d-na Balasa si este adevarat,nu mai asista la nasteri decat la Euromaterna,este extrem de suparata pt ca luna viitoare trebuie sa nasca si unde sa se mai duca acum,la alt medic,in ultima luna,pt ca nu-si permite sa mearga la Euromaterna!
Eu am facut 11 saptamani,nu mai am gretri,am inceput sa mananc dar obosesc fff repede!Marti,pe 3 nov. merg la control la ginecolog si la eco la d-na Ciufu,de-aia astept sa vad ce-mi v-a spune!
Va pupicesc si va doresc sanatate si bebici sanatosi!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2009)si 11+