Gravidutze si mamici de Constanta(67)
Raspunsuri - Pagina 6
devia spune:
crissa,eu sunt la Balasa si eram curioasa ce ti-a zis tie. Nu ti-a zis ca si-a dat demisia ? eu am fost pe 17 la control si atunci am primit vestea .
Aniska80 spune:
Buna ziua fetelor!
Este adevarat ce spuneti despre doctora Balasa?
Cumnata mea trebuie sa nasca cu ea la sf lui nov si cand i-am spus ce scrie aici pe forum despre doctora...i-a cazut fata!
CRIXIA spune:
Bunaaaa!!
Despre detergent....eu am folosit detergent normal...la prima fata am avut grija sa nu-l schimb pana la 1 an, de teama sa nu faca vreo reactie din cauza schimbarii. Acum, n-am mai tinut cont de acest lucru, dar in continuare nu dau rufele prin balsam, pe motiv de parfum in exces. Acum,fata de prima data, le spal impreuna cu alte lucruri, ale ambilor copii si nu numai( ei, nu chiar cu orice, va dati seama). Se adeveresc prezicerile legate de obiceiuri reduse in intensitate la urmatorul copil!
Eu vad sesul detergentului pentru copii ca o solutie cand bb are o sensibiliatate.....de ce sa-l obisnuim de la inceput cu ceva senzitiv?
Cris mami de Alexia & Ana
crissa13 spune:
devia, mai multe detalii nu ti-a spus?am sunat la cabinet mi-a spus ca programarile inca raman in picioare. stai atatea luni, cotizezi la el, dai o groaza de bani si te lasa balta-am ales medgidia pt ca era mai convenabil la pret si pt ca eram incantata de medic. daca nu o sa merg la euromaterna trebuie sa imi caut alt medic care sa imi monitorizeze sarcina acum la 32 de sapt . super
De-abia astept sa se faca 4 nov.
32+
devia spune:
crissa, la cabinet din cate mi-a explicat dr. totul ramane la fel...cand am intrebat-o ce pot sa fac eu in aceasta situatie ,mi-a zis ca daca vreau sa nasc la Medgidia ea nu ma mai poate ajuta ,dar daca vin la Euromaterna nu va fi nicio problema. Mi-a zis ca nu mai poate lucra in conditiile din spitalul Medgidia ,ca nu au cu ce lucra ,nu au medicamente ,nu au ate pentru operatii ,nu au mai nimic.eu primul copil l-am nascut tot cu ea si am fost foarte multumita ,iar acum sunt la a doua sarcina si am fost la ea de la 6 saptamani ,luna de luna ...iti dai seama ca nu mi-a cazut bine aceasta veste ...ce dr. ma primeste pe mine acum cand mai am putin si nasc ,mai ales ca am fost la ea atatea luni? eu am nascut prima data prin cezariana ,iar acum trebuie sa nasc la fel si imi este frica sa ma duc la alt dr. pentru ca am avut probleme cu aceasta sarcina ,am sangerat ,am rh negativ ,la prima nastere am avut probleme cu anestezia (a trebuit sa imi faca doua ),calmantul care se da in mod obisnuit dupa ce trece efectul anesteziei ,la mine nu a avut efect ,a trebuit sa imi faca alt calmant ...asa ca eu nu prea am variante ...daca mai aflati voi ceva ,sa imi spuneti si mie.
Aniska80 spune:
Cumnata mea se duce azi la cabinet la d-na Balasa ca avea programare,e insarcinata in 8 luni si va spun eu ce i-a spus!E tare nasol,ati fost atatea luni la ei si acum sa va lase balta.....Nici nu vreau sa imi inchipui ce e pe capul vostru,pacientele d-lor Balasa!
larisel spune:
Am o intrebare pt mamicile care au nascut fetitze la Euromaterna: ati facut gauri in urechi pt cercei in maternitate imediat dupa nastere sau veti face ulterior?
30+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
crissa13 spune:
devia eu sunt la prima sarcina, sunt destul de speriata de noile schimbari, probleme cu sarcina nu am avut. am fost foarte multumita de dr balasa, o sa vad ce imi spune si mie miercurea viitoare. nu prea imi vine sa dau atatia bani la euromaterna avand in vedere ca nu ne-am pregatit pt nastere acolo, si mai ales ca dupa nastere bebe are nevoie de multe lucruri si cu banii respectivi am putea face altceva. eu am inceput sa caut alternative si am auzit lucruri bune despre dr CHAZLI FAWAZ cu care a-si putea sa nasc la cernavoda, asta daca ma primeste gravida in 32 de sapt.
momentan tot ce pot face este sa astept pana pe 4 nov.
32+
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crissa13 devia eu sunt la prima sarcina, sunt destul de speriata de noile schimbari, probleme cu sarcina nu am avut. am fost foarte multumita de dr balasa, o sa vad ce imi spune si mie miercurea viitoare. nu prea imi vine sa dau atatia bani la euromaterna avand in vedere ca nu ne-am pregatit pt nastere acolo, si mai ales ca dupa nastere bebe are nevoie de multe lucruri si cu banii respectivi am putea face altceva. eu am inceput sa caut alternative si am auzit lucruri bune despre dr CHAZLI FAWAZ cu care a-si putea sa nasc la cernavoda, asta daca ma primeste gravida in 32 de sapt. momentan tot ce pot face este sa astept pana pe 4 nov. 32+ |
De curand am aflat ca se poate plati si in 10 rate la Euromaterna...poate asa e mai usor...Intra pe site-ul lor si vezi acolo detalii.
30+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi