Gravidutze si mamici de Constanta(67)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Uf stiu , e nasol : ea vrea sa nasca in Medgidia (estedin Tulcea si luna de luna acolo s-a dus) , dr ei nu mai da un semn d viatza, iar ea cauta un dr bun din Medgidia care sa o asistete la nasterea normala si sa ii recolteze si celule stem

Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dear_bambie spune:

Buna dimineata, dragele mele!

Doresc, sa le urez, cu intarziere, sarbatoritelor de sambata Creem si Selen 80: La Multi Ani!!! Sa fiti sanatoase, fericite alaturi de cei dragi!
La multi ani,tuturor aniversatilor de azi!!!

Geea, ce putin mai ai pana la marea intalnire!
Rugam printesa, sa mai stea la mami in burtik, pana mai ia in greutate si pana vine doctorul de la congres, iar mami sa stea cumintica in patut si sa evite complicatiile!

Larisel, nici eu nu am facut morfologia de trim III, dr mi-a spus, ca nu este necesara, atata timp, cat la morfo de trim II, a reusit sa masoare toate elementele de morfologie. Ma bucur ca, printesele cresc conform graficului. Piticii mei, aveau la 30 sapt, 1200gr si 1375gr. In cazul racelii, pe mine, m-a ajutat paragripe si multe ceaiuri cu lamaie si miere, iar ptr hemoroizi, si-au facut efectul, servetele ptr hemoroizi de la Cara.

Ellanik, ce mai faci? Cum te mai simti?

Aniska80, iti doresc o sarcina usoara, la termen si un bebe sanatos si papacios!

Dana multumim, ca iti faci timp sa te ocupi si treburile administrative!

Vineri am fost si noi la doctor( Geea, mergem la acelasi dr)
Bebelusii au peste 2kg si un pic, fiecare, dar acum sunt greu de masurat, k sunt maricei si nici nu stau cumintei. Am facut si 2 doze de betametazona, ptr maturarea plamanilor, ptr k sunt cu amenintare de nastere prematura. Oricum, nu se astepta nimeni sa ajung la 34 de sapt , iar acum la cabinet, se fac pariuri ca voi ajunge la 38 de sapt. Vineri eram f optimista, ca voi ajunge la 38 sapt, dar dupa ce azi noapte, am avut contractii cu dureri suportabile, vreo 4 ore, ajunsesem, sa le am la 15 min, mai aveam putin si mergeam la clinica..nu mai sunt asa de optimista. In cele din urma, s-au oprit si acum suntem bine si ma rog ca bebelusii, sa mai stea in burtik, macar, pana vine dr de la congres si sa ajungem la 35-36 de sapt.
Cam atat despre noi, va voi tine la curent!

cu drag toate gravidutele, mamicile si piticii!
O saptamana frumoasa!

34+ AMR 2-3 saptamani

comorile mele

"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

Buna ziua burtici,

Babyy eu merg la d-nul dr Balasa Eduard, sunt fff multumita de el. O sa nasc la Medgidia, stiu ca se recolteaza celule stem aici si asista medicul la nastere. De belcin nu stiu prea multe. Succes in gaserea unui medic.
La multi ani sarbatoritelor de sambata!!
Noi am schimbat semnatura, a mai trecut o saptamana!Pna acum totul este bine, bebe incepe sa nu mai aiba loc in burtica se tot intinde si impinge si ma cam doare uneori.

O zi buna tuturor

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devia spune:

crissa ,cand trebuie sa nasti ? eu nasc la sfarsitul lui noiembrie si dr. Balasa mi-a zis ca daca vreau sa nasc la Medgidia ea nu poate sa ma ajute la nastere doarece si-a dat demisia ...singura sansa sa nasc cu ea este sa ma duc la Euromaterna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyyy spune:

Exact asta i-a spus si ei domnul dr Balasa:si-a dat demisia si va fi la Euromaterna!
Dar cica nu e de gasit,nu rasp la tel,,, nu stiu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui babyyy

Buna gravidutze si mamici!
Am intrat aici sa va intreb ce aprere aveti despre Dr Belcin?
A nascut cineva cu ea anul acesta?Este cineva pacienta ei?
Am o verisoara insarcinata in 7 luni,iar dr ei a lasat-o balta... vrea sa nasca in Medgidia ,nastere normala si cu prevelarea celulelor stem , si nu stie unde sa se duca?
I s-a zis sa mearga la Tona George sau Belcin.
Aveti idee daca doamna dr vine cand este solicitata? Recolteaza celulele stem? Cand isi ia concediu?
Uff stiu ca sunt cam multe intrebari,insa as vrea sa o ajut cumva
Va pup si multumesc anticipat!

Eu am fost anul trecut pacienta dr Belcin, dar din nefericire am pierdut acea sarcina. Stiu ca este de gasit la clinica Provita (in zona intersectiei strazilor Mircea cu Ion Ratiu). Nu stiu sa-ti raspund la intrebarile tale, dar la Provita avea program vreo 2-3 zile pe saptamana dupa-amiaza. Ce nu-mi convenea era ca desi mergeam mereu cu programare asteptam foarte mult pe hol pana sa intru la dr...uneori si 2-3 ore. Cand mi s-a intamplat nenorocirea am ajuns la Medgidia unde dr Belcin s-a purtat ok cu mine, nu ma pot plange de nimic. Dar ulterior, cand am vrut sa investighez cauza ma tot amana (am prins si perioada sarbatorilor de iarna) si nu am finalizat nimic, asa ca am renuntat la serviciile dumneai.

30+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devia spune:

babyyy, nu raspunde nici la cabinet? eu sun maine sa imi fac o programare ,sper sa imi raspunda cineva .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Raceala e pe trecute (doar nasul mai e infundat) - iarasi am scapat doar intr-o saptamana cu ceaiuri si miere...am avut noroc. Hemoroidul tot acolo, dar mai putin deranjant (eu tratez cu 2 creme - aloe si propolis - aplicate local ). Astazi am semnat si contractele pt recoltarea de celule stem si am primit kiturile...macar cu asta m-am pregatit. Urmeaza bagajul pt spital...desi pt Euromaterna nu ar trebui sa-mi dea prea mari batai de cap...

Stiu ca s-a discutat mai demult despre detergentul special pt bb-lusi...Pana acum am gasit la Real detergent Sano sensitive pt bb-i dar nu-mi convine ca e parfumat si as fi vrut unul fara parfum...
Aveti idee unde gasesc si cum se cheama?

dear_bambie Ce bine au luat in greutate bb-lusii tai...Stai cumintzica si vei reusi sa-i mai tii la caldurica inca vreo 2 saptamani. Dar de ce ai amenintzare de nastere prematura? Si injectiile alea deranjeaza cu ceva daca ajungi sa nasti la termen? Deci mai tinem galeria pitita oleaca, da?

Sarcini usoare in continuare la toate gravidutzele...

30+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

buna seara
multumesc fetelor pt urarile de ziua mea si din partea mea La multi ani pt Creem

Geea si DearBambie tin pumnii sa stea bebeii la caldurica cat trebuie, sa se intoarca dr vostru si sa decurga totul cum trebuie, sa aveti nasteri usoare...

Larisel eu folosesc Dermalin si nu are parfum. se gaseste la sensiblu.

de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!

POZE URSULICA
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani pentru cei apropiati ce poarta numele sfantului Dumitru!

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>

nasi 2009!
poze!

Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan

Mergi la inceput