Gravidutze si mamici de Constanta(67)
Raspunsuri - Pagina 4
larisel spune:
La multi ani Creem!
La multi ani Selen80!
30+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
Geea spune:
In primul rind vreau sa doresc tuturor aniversatelor de astazi un sincer si calduros LA MULTI ANI! Multa snaatate, fericire si indeplinirea tuturor dorintelor!
Larisel, mama, m-ai cam bagat in ceata...ca eu chiar nu stiu gradul de maturitate al placentei si nici nu stiu unde sa ma uit pe acea fisa care mi-a completat-o medicul. Are vreun indiciu, ceva? Multumesc frumos pentru urari si sper sa fie bine...
DanaAlex spune:
salutare!
oooo, ce zi importanta e astazi, LA MULTI ANI!!! pentru Creem si Selen80...aceleasi urari de bine, fericire, sanatate si implinire pentru amandoua, distractie frumoasa!!!
Geea...ce dragutz, cred ca abia astepti, succes sa fie cum doresti tu si cel mai important sa fie totul bine....incepem galeria si ii recomandam micutzei sa mai stea in burtik cateva zile si sa mai puna ceva grame pe ea
Larisel am o intrebare ca dupa ce am citit pretul ecografiilor in cazul sarcinilor gemelare ma gandesc ca si nasterea gemelara e mai scumpa....asa e?30% sau mai mult decat la nasterea normala...oricum mie sarcina cu gemeni mi se pare o binecuvantare, numai prin faptul ca te scuteste de inca 9 luni la a doua sarcina, alte tensiuni pana nasti&co (analize, eco)...amandoi/ua sunt de-o varsta, se joaca intre ei/ele, ce sa mai vorbim...e super cu gemeni
toate cele bune...
Aniska am remediat situatiabine ca mi-ai spus, eram probabil cu gandul aiurea, la baieti si da, in capitolul de fatza eu fac modicarile in postarea de inceput
larisel spune:
geea Mie la ultima eco de la 30 saptamani imi scrie la rubrica referitoare la placenta grad de maturare II, dar la toate celelalte eco de pana acum era gradul 0 sau I. Eram curioasa ce grad are la tine daca dr spune ca e imbatranita.
danaalex Eu o sa nasc la Euromaterna si acolo nu costa nasterea gemelara mai mult decat cea unica. Tot la Euromaterna si morfologica de trim.II nu a costat mai mult pt sarcina gemelara (adica 400 ron indiferent de sarcina), pe cand cea de la Ciufu da (450 ron fatza de 320 ron). O sa recoltez si celule stem ... si pt al doilea bb platesc 50% din pretz, deci oricum mai mult decat la sarcina unica, plus cheltuielile mai mari de la inceput (hainutze, cosmetice, patutzuri etc. totul x 2). Dar cred ca si bucuriile vor fi x 2, plus ca pt bb-i cred ca e mai bine ca se au unul pe altul de la inceput. Sper sa ne descurcam si noi parintzii...cand or vrea sa pape deodata, cand or vrea in bratze deodata si mai ales cand vor plange deodata...
30+
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi
dadi_t spune:
Citat: |
citat din mesajul lui larisel La multi ani Creem! La multi ani Selen80! |
Si din partea mea....cu mentiunea sa fiti sanatoase si fericite!!!!
<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
nasi 2009!
poze!
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
creem spune:
Va multumesc tuturor pentru urari!
Ma bucur ca v-ati amintit de ziua mea
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC
babyyy spune:
Buna gravidutze si mamici!
Am intrat aici sa va intreb ce aprere aveti despre Dr Belcin?
A nascut cineva cu ea anul acesta?Este cineva pacienta ei?
Am o verisoara insarcinata in 7 luni,iar dr ei a lasat-o balta... vrea sa nasca in Medgidia ,nastere normala si cu prevelarea celulelor stem , si nu stie unde sa se duca?
I s-a zis sa mearga la Tona George sau Belcin.
Aveti idee daca doamna dr vine cand este solicitata? Recolteaza celulele stem? Cand isi ia concediu?
Uff stiu ca sunt cam multe intrebari,insa as vrea sa o ajut cumva
Va pup si multumesc anticipat!
ellanik spune:
Babbyyy eu zic sa fuga de dr Belcin.Eu numai lucruri nasoale am auzit despre ea.Daca merge la Medgidia sa mearga la dr Balasa (la el nu la sotia lui ).Oricum e greu daca a lasat-o dr ca si astia cam fac figuri .Sa incerce.
21+George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
devia spune:
Eu sunt pacienta Dr.Balasa Daniela ,sunt insarcinata in 35 de saptamania si stiu de la dr. ca ea si sotul ei si-au dat demisia din spital si au plecat la Euromaterna ,iar daca mai vreau sa nasc cu ea ,trebuie sa ma duc la Euromaterna .