Gravidutze si mamici de Constanta(67)
Raspunsuri - Pagina 19
iana_mari spune:
GEEA felicitari pt. printesa
Am intrat sa-ti multumesc pt. informatiile utile despre EUROMATERNA.
Eu sunt din Tulcea si vreau sa nasc acolo cu dr.BALASA.
DEAR_BAMBIE te urmaresc din umbra.
iana
28+
si
Geea spune:
Salutare!
Aniska, eu nu am avut ocazia pina acum sa-l cunosc pe dr. Rusa, dar el fiind managerul clinicii, a venit intr-o dimineata, insotit de medicul de garda, sa ma intrebe daca totul este ok. Mi-a lasat o impresie foarte buna si din cite am mai vorbit si cu restul fetelor care au nascut cu el, acestea s-au aratat foarte multumite de dinsul. Asa ca, mergi tot inainte cu incredere!
Geea spune:
Imi cer scuze ca am omis sa va multumesc tuturor pentru felicitari si urari!
Asadar, mii de multumiri pentru primirea lui Ingrid si pentru urarile de bine!
Si voua va doresc la fel, bebei sanatosi si papaciosi si multe satisfactii din partea lor! 

ellanik spune:
Dear_bambie nu imi vine sa cred ca mai ai atat de putin si ai sa-ti cunosti puii.Cand ma gandesc la perioada de inceput....Sa va dea Domnul sa fiti bine .Asteptam vesti.
Geea felicitari pt bebelina.Eu inca nu am nascut dar am batut drumurile la Euromaterna de ma cunosc fetele de acolo ca pe un cal breaz.De aia eram asa inversunata in sustinerea celor afirmate acum cateva pagini:nu se poate sa se intample un lucru atat de urat la Euromaterna .Cred ca acolo nici cosuri nu iti ies.Cat despre personal...repet..nu am nascut...dar se cunoaste profesionalismul.Printr-un simplu zambet.
Larisel si tu mai ai putin.Ce a trecut timpul!!!Tinem pumnisorii.
cu
George-Theodor
AMR 15 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
larisel spune:
geea Felicitari pt bb-lina de nota 10 si pt refacerea ta rapida! Multzumim de info si te mai asteptam cu impresii din postura de mamica. Vrem sa vedm bb-lina
!
dear_bambie Nu am terminat curatzenia si nici nu mai sper sa terminam pana vin bb-linele...sper doar sa apuc sa pregatesc camera lor...care in continuare e mobilata cu mobila veche si cu patul matrimonial cat camera 
. Tot ce ma straduiesc sa fac e sa bifez lista cu necesar cat mai repede si pt asta ies la shopping in fiecare zi...mai rau e ca am mashina in service (dupa ce am gafat acum vreo 2 saptamani) si trebuie sa folosesc ratc-ul...Am dat si comanda pe net pt unele produse si abia le astept...nu mai am foarte multe de cumparat, dar oricum...de exemplu nu am reusit sa iau decat un patutz ca atata aveau pe stoc si pe al 2-lea il astept saptamana viitoare, pompa de san am comnadat-o pe net si vine pe 4 decembrie...deci la mine toate problemele sunt in curs de rezolvare dar nu bifate ca sa-mi iau gandul de la ele.
Dar tu mai ai atat de putzin...incep galeria si te astept dupa marele eveniment cu comentarii si poze...Uite aici: 

iluzgubilu Multzumim pt incurajari...
iana_mari Sarcina ushoara si bb-i sanatoshi...vad ca si tu ai gemeni 
...Natural?
ellanik Nu prea ai mai intrat pe aici...cum mai sunteti?
Eu sunt cam ingrijorata ca mi-am facut azi proteinuria si mi-a iesit marita...asta coroborata cu picioarele umflate si cu tensiunea cam mare (pt care iau tratament dar tot mi-e frica de ea) cam indica o preeclamsie...Alte simptome nu am (migrene, ametzeli, gretzuri). Marti merg la dna dr (astept luni rezultatul la alte analize) si sa vad ce-mi zice...sper sa o mai duc asha macar inca vreo 2 saptamani...off...
34+
Katya Natalia si
Sofia Alena
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2
AMR maxim 4 saptamani
larisel spune:

La multi ani nur de esma_angel! 

34+
Katya Natalia si
Sofia Alena
AMR maxim 4 saptamani
larisel spune:
danaalex Te rog sa corectezi, cand ai timp, numele piticei mele din Elena in Alena. Mersi frumos 
34+
Katya Natalia si
Sofia Alena
AMR maxim 4 saptamani
larisel spune:

La multi ani ellanik! 

34+
Katya Natalia si
Sofia Alena
AMR maxim 4 saptamani
dear_bambie spune:
Buna.
Fetelor, va multumesc pentru sustinere, sunteti minunate! 

Revin saptamana viitoare cu vesti si poze!
La multi ani, plini de fericire si de impliniri, Ellanik!!! Toate urarile de bine si o zi minunata alaturi de cei dragi!!! 
O zi frumoasa!
Pupici!
38+
AMR 3 zile
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."