Gravidutze si mamici de Constanta(67)
Raspunsuri - Pagina 20
DanaAlex spune:
Ellanik 

CRIXIA, petrecere frumoasa in cinstea crestinei Ana-Maria 
dear_bambie...

...stii ce urmeaza...nastere usoara
fetelor, nu reusesc din lipsa de timp(si pricepere
) sa mai deschid capitol nou, asa ca am rugamintea s-o faca altcineva 
toate cele bune...

ellanik spune:
Multumesc pt urari .Din inima.Intru des sa citesc dar mai rar scriu.
Larisel
si succes.
Geea felicitari pt bebelina cu succes.
Dear_bambie
.
DanaAlex 
cu
George-Theodor
AMR 15 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
madaluta spune:
elanik: la multi ani si bb sanatos si la termen!
iana_mari: ce bine-mi pare sa te " vad" si pe-aici! mai ai putin si-ti vei tine puiutii in brate. D-l balasa e un dr excelent. am fost si eu pacienta dansului cand ma chinuiam cu infertilitatea dar am renuntat apoi k imi era prea greu sa merg la medgidia plus k mi-a zis la un moment dat k nu mai putea rezolva dansul situatia si trebuia sa merg la bucuresti.
dear_bambi: : wow ce putin mai ai, cum tece timpul...

nastere usoara si asteptam vesti!
larisel spune:
Mergeti azi la vot? Eu am fost deja...in drum spre birou...de aia asha cu noaptea in cap. Si am ramas surprinsa ce activitate intensa era in sectzia de votare...
Eu stiu sa fac capitol nou dar nu m-as baga pt ca maine-poimaine nasc si nu cred ca voi avea timp sa-l administrez...sorry...Poate se gasesc alte amatoare.
O duminica frumoasa va doresc!
34+
Katya Natalia si
Sofia Alena
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi2
AMR maxim 4 saptamani
iana_mari spune:
MADALUTA asa este nu mai am foarte mult.Despre d-rul Balasa ni s-a parut si noua un medic extraordinar.Am fost prima data la Rusa,dar nu mi-a placut ideea sa-mi fac eco sotia si el consultatia.Ne-am hotarat cu greu sa schimb Bucurestiul (DUPA ANI DE NAVETA TULCEA -BUCURESTI)cu C-ta,dar dupa o prima vizita la Euromaterna,am decis.
Fetelor cand mai este BABY EXPO in Constanta?
DEAR_BAMBIE,Larisel

iana
28+
si
madaluta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui iana_mari MADALUTA asa este nu mai am foarte mult.Despre d-rul Balasa ni s-a parut si noua un medic extraordinar.Am fost prima data la Rusa,dar nu mi-a placut ideea sa-mi fac eco sotia si el consultatia.Ne-am hotarat cu greu sa schimb Bucurestiul (DUPA ANI DE NAVETA TULCEA -BUCURESTI)cu C-ta,dar dupa o prima vizita la Euromaterna,am decis. Fetelor cand mai este BABY EXPO in Constanta? DEAR_BAMBIE,Larisel ![]() ![]() iana 28+ si![]() |
poate cand vii la urmatorul consult reusim sa ne vedem... tare mi-as dori...
cred k sunt 20 de ani de cand nu ne-am vazut, nu? eu tin minte k k te-am vazut ultima data cand am dat admiterea la liceu in '90....
iana_mari spune:
Madaluta mi-ar placea tare mult,dar in C-ta nu
stiu exact cand ajung,eu merg la Medgidia la consultatii si nasc la Euromaterna.Eu sincer nu stiu cati ani au trecut,vad ca ai memoria buna.
Eu n-am cumparat nimic pt. bebelusi,abia am terminat cu renovatul apart..dar de luna viitoare vreau sa incep cumparaturile,poate imi recomanzi ceva magazine.M-ar interesa in mod special patuturile,ca la mine in oras nu gasesc nimic frumos.Eu si mobila anul trecut tot din C-ta am luat-o.
Cand am sa nasc poate vii la clinica sa ne vedem.
Pupici la copilasi

iana
28+
si
madaluta spune:
Iana_Mari: hainute frumoase si superfrumoase gaseti la magazinele de copii din City mall ( zara, mathercare, premaman) si la Z in Carefour dar preturile sunt pe masura.Tot aici gasesti si alte lucruri utile bebeilor.Apoi e reprezentanta Chicco, pe b-dul tomis , pe langa sala sporturilor. Apoi mai este unul cu de toate pe IG Duca( pe langa policlinica cu plata) si se numeste Maredi.
totusi ma gandeam k poate ti-ar fi mai usor sa le comanzi pe net decat sa alergi prin oras dupa ele. stiu k eu am comandat pe un site italian si preturile erau mult mai bune decat in magazine. uneori ne grupam 2-3 fete si imparteam taxa postala;uite aici linkul sper sa nu fie considerat reclama
http://www.bimbomarket.it/gb/en/travel-cots-C176.htm
cat despre venitul la maternitate voi veni cu drag daca vei avea chef de musfiri ....
Yannia spune:
Buna fetelor! Va rog sa-mi spuneti si mie unde as putea gasi niste locuri de joaca pentru copii mai micuti. Am fost zilele trecute la Carrefour si acolo era amenajat un locusor dar intrau si copii mai mari (5-6 ani) si ii imbranceau pe cei mici.