Gravidutze si mamici de Constanta(67)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

CRISSA13, ti-am trimis un PM

Delia13 23+ David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Bonjurica, bonjurica.
Astazi vad ca a inceput sa iasa soarele iar bebe se misca de mama focului atunci cand are chef.Sper sa fie si luna decembrie macar frumos caci cu gheata nu este de glumit indiferent daca mergi pe jos sau cu masina.

Ce fac puii vostri?

Stefan al meu este racut si ii dau o groaza de medicamente iar dimineata ma trezesc cu usturime in gat caci ne pupam in fiecare dimineata la gradinita.

+18 Andrei Gabriel Stefan Nicolae - baiat de gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aniska80 spune:

Buna ziua!
Da,e mai frumos azi afara...poate mai tine asa...dar as vrea de sarbatori zapada..ca asa este frumos si mai omoara si microbii!
Si Denis al meu a fost racit,a facut si febra...e perioada..mai ales ca ia de la gradinita!
Si eu am fost racita si sotul...
De-abia astept sa miste si bebe al meu...dar am 14 sapt deocamdata!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Salut!

Ce zi frumoasa!
Mokika, Mihaela si Larisel , LA MULTI ANI! IUBIRE MULTA, FERICIRE SI NUMAI REALIZARI!

Noi suntem ok, multumim lui Dumnezeu, pana acum, fara muci, fara boli, sa ramanem asa, ca Luca bantuie toata ziua INCA pe afara.

Geea FELICITARI !

Incep galeria pentru cineva, ceva de curand? Marimi lista de mamici?

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Aruncati un ochi aici
http://www.donatordezambete.ro/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lulu77

Aruncati un ochi aici
http://www.donatordezambete.ro/

Foarte frumos gestul celor care au initiat aceasta campanie!!!Felicitari!!!
Sper sa se stranga cat mai multe daruri pentru a ajunge la cei care au intr-adevar nevoie de ele!Am sa-mi fac si eu timp sa intru in lucrusoarele lui Denis...sa adun cate ceva de acolo sa trimit...

Mergi la inceput

Buna ziua!
Nu mai intra nimeni pe aici?
A mai nascut careva dintre voi in ultima luna la Euromaterna,e totul ok?
Am zis ca poate renunt la serviciile d-lui dr Rusa sa merg la dl dr Fawaz...datorita pb de piele de la Euromaterna...dar sincer chiar mi-e teama de un nou inceput..sa merg la un alt medic...sunt destul de familiarizata cu dl dr Rusa!Nu stiu ce sa fac...,poate imi dati un sfat fetelor!!!
Va pup,o zi placuta!!!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Aniska, nu il stiu pe Rusa, deci nu ma pot pronunta. Insa pt Fawaz as baga si mana in foc. Nu am intalnit doctor ca el, desi am cunoscut o gramada (Ioana e al treilea copil, la o diferenta destul de mare de primii doi).
Tu esti abia in 14 saptamani, nici macar la jumatatea sarcinii, deci timp ai avea sa te hotarasti. Poti eventual sa te programezi la el, fara intentia de a schimba doctorul, si vezi cum te simti tu cand te consulta si vb cu el. Am mai postat pe forum ca la mine a venit la 2 noaptea sa ma consulte, si-a bagat numarul meu in agenda si mi-a spus ca il pot suna la orice ora daca am probleme, si am observat acelasi comportament si fata de celelalte paciente ale lui. Era amuzant in spital, deoarece vorbind cu celelalte mamici sau gravidute, am aflat ca toate ajunsesera la el din recomandari.

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui andata

Aniska, nu il stiu pe Rusa, deci nu ma pot pronunta. Insa pt Fawaz as baga si mana in foc. Nu am intalnit doctor ca el, desi am cunoscut o gramada (Ioana e al treilea copil, la o diferenta destul de mare de primii doi).
Tu esti abia in 14 saptamani, nici macar la jumatatea sarcinii, deci timp ai avea sa te hotarasti. Poti eventual sa te programezi la el, fara intentia de a schimba doctorul, si vezi cum te simti tu cand te consulta si vb cu el. Am mai postat pe forum ca la mine a venit la 2 noaptea sa ma consulte, si-a bagat numarul meu in agenda si mi-a spus ca il pot suna la orice ora daca am probleme, si am observat acelasi comportament si fata de celelalte paciente ale lui. Era amuzant in spital, deoarece vorbind cu celelalte mamici sau gravidute, am aflat ca toate ajunsesera la el din recomandari.

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Multumesc pt recomandare dar am auzit ca stai la provita chiar si cu programare cate 6-7 ore la coada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iluzgubilu spune:

Draga mea,
Eu sunt o mamica care a nascut in iunie un baietel la Euromaterna si crede-ma ca nici nu deschideam bine gura ca se facea instantaneu curat in jurul meu, veneau asistentele la mine si la bebel de nenumarate ori, m-au invatat cum sa-i fac ritualul de igiena zilnica, inclusiv baiata, chiar daca nu-i cazuse buricul! Iar acasa am continuat sa-i fac baie si copilul meu nu a avut nimic! Am respectat regulile de igiena indicate de asistente si copilul meu a crescut sanatos!
Nu cred nici o secunda ca bebelusul respectiv s-a imbolnavit la Euromaterna! Regulile de igiena acolo sunt extrem de stricte, iar educatia primita de la asistente despre modul de ingirjire al bebelusului (pentru mine a fost primul bebelus si nu avea acasa cine sa ma invete cum sa-l ingrijesc) a fost aceeasi si incazul "colegelor" mele de palier :))
Iar un copil la nastere se poate infecta numai intr-un mediu insalubru, iar la Euromaterna iti vine sa mananci de pe jos de curat ce este!
Daca nu nasteam acolo poate credeam si eu povestile astea orale...

Citat:
citat din mesajul lui Aniska80

La multi ani sarbatoritelor de azi,sa traiti cu numele!!!
Sunt fff suparata si speriata...mi-a spus sotul meu ca azi la el la serviciu,un coleg de-al lui se plangea ca e posibil sa-i moara copilul!Sotia lui a nascut prin cezariana ,la Euromaterna acum 3 saptamani,cu dl dr Raica si copilul s-a imbolnavit de o boala de piele!!!Cand s-a dus cu copilul acolo la control,li s-a zis ca s-a imbolnavit din cauza ca nu si-a spalat copilu,auziti si voi fetelor...pai daca nu i-a cazut buricul,femeia nu i-a facut baie,dar l-a sters asa,pe corp...explicatia asta i-au dat-o medicii de la Euromaterna!Eu vreau sa nasc acolo cu dl dr Rusa.Deci dai 50 mil,zici ca e totul super sigur acolo si Doamne fereste uite ce patesti,se infecteaza copilul la nastere!Nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac...

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2009)si 12+

Mergi la inceput