Gravidutze si mamici de Constanta(67)
Raspunsuri - Pagina 16
Ela31 spune:
Of si eu stau cu groaza si ma gandesc la problemele astea care s-au ivit la Euromaterna.As merge in alta parte dar unde???
Mai nou o sa mai am un baietel care se va numi Andrei Gabriel. Sper sa fie bine si sa nu avem probleme.
Asteptam vesti de la fetele care nasc cat de curand la acea clinica....
ANDREI GABRIEL
STEFAN NICOLAE baiat de gradinita
DanaAlex spune:
salutare!!!
fetelor, Geea a nascut la Euromaterna pe 12 nov, are o fetitza frumoasa si sanatoasa, acum sunt acasa amandoua si proapata mamica ne va pune poze si va scrie aici in cateva zile...
LA MULTI ANI LARISEL!!!numai ganduri de bine
dear_bambie...maxim o saptamana

nastere usoara...
...revin ceva mai incolo, sa citesc ce s-a scris in paginile precedente si sa fac completari la listutza...
Ela31 spune:
URA,URA,URA pentru Geea si fetita ei frumoasa si sanatoasa.
Dear_Bambie suntem cu ganduri frumoase alaturi de tine.
dear_bambie spune:
Fetelor, va multumesc mult!

Geea, felicitari mamico!!! Sa va traiasca fetita si sa va aduca numai bucurii!

Eu va anunt, k azi am inceput sa pierd din dop, semn k, marea intalnire va avea loc in cateva zile! Abia astept sa-mi tin in brate bebelusii!
Sper sa va pot anunta, inainte sa plecam la spital.
Pupici!
37+
AMR 1 saptamana
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
DanaAlex spune:
am revenit...dear_bambie semn bun, cred ca trebuie sa-l anunti pe doctor depre aceste modificari...succes cu nasterea, asteptam vesti
Delia13 si isis-23 bine ati venit, v-am trecut in lista de la inceput, Delia nu ai dat DPN, te-am localizat eu in martie
nu stiu cat e de corect...pe Geea am trecut-o de la gravidutze la mamici...de Anuzzaice ce stiti- urma sa nasca pe 1.11...
toate cele bune...

larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DanaAlex fetelor, Geea a nascut la Euromaterna pe 12 nov, are o fetitza frumoasa si sanatoasa, acum sunt acasa amandoua si proapata mamica ne va pune poze si va scrie aici in cateva zile... ![]() |
Felicitari geea...

Multa sanatate tie si bb-lushei! Refacere rapida si laptic din belshug!
33+
Katya Natalia si
Sofia Alenaodiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi
AMR maxim 4 saptamani
dadi_t spune:
LA MULTI ANI,
MOKIKA,
MIHAELA SI
LARISEL!Cu multa sanatate si cu spor in toate!
Geea,felicitari!sa-ti cresca bebelina mare,frumoasa si norocoasa! Tie refacere grabnica si laptic mult...
dear_bambie,nastere usoara si fara probleme si bineinteles ........... continuam galeria:

<<<Doar eu si lumea intreaga!>>>
Blogul lui Mihaita
Blogul lui Bogdan
andata spune:
Cu intarziere, la multi ani fericiti sarbatoritelor Mokika si Mihaela si Larisel. Sa fiti fericite, iubite, sanatoase si sa aveti parte de tot ce va doriti.
Larisel, felicitari pentru greutatea bebelinelor. Cred ca abia astepti sa le vezi. Totusi, nu te stresa prea tare cu cumparaturile, sa nu decida bebelinele ca vor sa vina mai devreme. Menajeaza-te cat mai mult.
Aniska, ma bucur mult ca l-ai ales pe Fawaz. Merita din plin, e un om si un medic desavarsit.
Chiar daca as fi avut bani pentru o clinica privata, tot as fi preferat sa nasc la un spital unde e Fawaz, iar banii sa ii folosesc pentru bb.
Geea, sa iti traiasca micuta, sa va bucurati de ea. Sa fie sanatoasa, papacioasa, somnoroasa (mai ales noaptea) iar mai tarziu iubita (si de altii
, nu numai de voi) si norocoasa. Tie, refacere rapida, nervi de otel si laptic mult pentru micuta. Asteptam cu nerabdare poze.
dear_bambie, gata, pun 

deja la treaba.
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
menuet spune:
Buna searaaa
Fetelor ati fi interesate de un parfum Bvlgari Notte?100 ml la un pret mic mic 100 ron
Cu banii + o diferenta doresc sa iau lu Veve cercelusi de aur.
Delia13 spune:
Neata burticute! GEEA, sa-ti traiasca printesa sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!

.DEAR BAMBIE, ce faci? cred ca acum esti la spital sanatoasa si cu ingerasul in brate, nu?![]()
. DANA, scuze ca am uitat sa dau detaliile despre mine , dar ce sa-i faci neuronul de gravida e vinovat
DPN 16.03.2010,UM 09.06.09,data nasterii 10.01.1983.
.
Delia13 23+
David Andrei http://good-times.webshots.com/photo/2899562120105762323iEhPsO