Gravidutze si mamici de Constanta(67)
Raspunsuri - Pagina 13
crissa13 spune:
Isis_23 tie iti e dor, eu nu mai suport. de-abia astept sa treaca perioada asta si sa am bebele in brate. Desi sunt aproape sigura ca o sa imi fie si mie dor sa ii sim miscarile in burtica si sughiturile. Intr-adevar ai dreptate cu cele spuse de d-nul dr Balasa, pacat ca a plecat de la Medgidia si nu am mai avut ocazia sa nasc cu el.
ellanik multumesc pt anunt, eu as fi vrut sa merg la dr Fawaz, dar era prea departe, la Cernavoda. Acum sunt la dr Tona in evidenta si nu o sa ma mai schimb de la el. Sper sa fie bine totul.
O seara buna tuturor!
34 
Delia13 spune:
Buna dimineata burticute de Constanta! Va citesc din cand in cand si de azi am zis sa ma bag si eu in seama cu voi ca parca altfel e cand vb cu mai multe gravidute din acelasi oras, ma primiti si pe mine in gasca voastra?![]()

.Am vazut ca mute fete de aici trebuiau sa nasca cu unu din sotii Balasa. Si eu sunt in evidenta la Dl. Dr Balasa de care sunt f multumita, dar din pacate maine ma duc pt ultima data la el cand am morfo. fetala, apoi voi fi pacianta Dl DR Fawas ca dk e sa vina la Medg. imi convine mult mai mult sa nasc acolo si consult. sa le fac in Cta. E cineva la Dl Dr Fawas?. Va zic despre mine ca o sa am un baiatel o sa-l cheme David Andrei si sunt in 22 de sapt.

Delia13 22+
David Andrei
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Delia13 Buna dimineata burticute de Constanta! Va citesc din cand in cand si de azi am zis sa ma bag si eu in seama cu voi ca parca altfel e cand vb cu mai multe gravidute din acelasi oras, ma primiti si pe mine in gasca voastra? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() .Am vazut ca mute fete de aici trebuiau sa nasca cu unu din sotii Balasa. Si eu sunt in evidenta la Dl. Dr Balasa de care sunt f multumita, dar din pacate maine ma duc pt ultima data la el cand am morfo. fetala, apoi voi fi pacianta Dl DR Fawas ca dk e sa vina la Medg. imi convine mult mai mult sa nasc acolo si consult. sa le fac in Cta. E cineva la Dl Dr Fawas?. Va zic despre mine ca o sa am un baiatel o sa-l cheme David Andrei si sunt in 22 de sapt.![]() ![]() Delia13 22+ David Andrei |
Sarcina usoara si bb sanatos!
33+
Katya Natalia si
Sofia Alenaodiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi
Aniska80 spune:
Buna dimineata!
Multumesc pt raspuns ellanick
Si eu am vrut sa nasc la Euromaterna,sunt pacienta d-lui dr Rusa,cu care am nascut si primul copilas in 2003,dar la cate am auzit despre Euromaterna,mai dau si o gramada de bani,am hotarat sa merg la dl Fawaz,mai ales daca v-a fii si la Spitalul din Medgidia.Am auzit ca e un dr bun si profesionist,eu trebuie sa fac cezariana,am avut si prima data cezariana...mi-e greu sa renunt la dl dr Rusa,dar...nu vreau sa am pb contagioase acolo,la Euromaterna,dupa cate cazuri am auzit in doar 2 luni!
Va pup,o zi usoara si insorita!

Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si
13+
dear_bambie spune:
Buna dimineata, mamici si burtici!
Larisel, DanaAlex, Andata, Ellanik, Aniska80, va multumesc pentru urari!

Bun venit, Isis_23, Delia13!

Larisel,f frumoase prenumele alese!
micile printese!
Pupici!
O zi cum va place!
36+
AMR 1-2 saptamani
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
Isis_23 spune:
dear_bambie,multa sanatate ,tie si bebicilor tai.succes si putere si felicitari pt.gemeni!!

Cat de frumos trebuie sa fie.....mi-as dori si eu gemeni...![]()
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/
Ela31 spune:
Salut mamici si gravidute, viitoare mamici!
Imi cer scuze ca nu am mai scris dar nu am mai avut net nici acasa dar nici la munca de parca s-au vorbit societatile de cablu intre ele... si recunosc am mai fost si plecata la munte caci anul asta nu am reusit sa plecam deoarece am avut pomeni peste pomeni si tot asa.
Vad ca au mai venit fete cea ce este bine si nu numai dar dar si bebei care urmeaza cat de curand.
Am citi ceea ce ati scris despre cazurile din Euromaterna si sincer...am ramas uimita... sa dai si o groaza de bani si sa ai si probleme...asa este in Romania, stat sau particular... aceasi mentalitate si dezinteres.Imi pare rau sa aud despre asa ceva si sincer sunt si nelinistita. Toata lumea stie ca o femeie insarcinata devine agitata si nelinistita cand aude tot felul de vesti tulburatoare.
Geea iti doresc nastere usoara si sa te refaci repede ca sa ai grija de puiul tau.
+ 17 SAPTAMANI
STEFAN NICOLAE
lulu77 spune:
Salutare, Salutare
Doamne cat am lipsit, o gramada de gravidutze noi
bine ati venit si sarcina usoara in continuare.
LA MULTI ANI cu intarziere tuturor sarbatoritilo si numai ganduri bune din partea mea 
larisel , super frumoase prenumele ales, sincer...deosebite!
ellanik,Ela31 la fel ...frumoase prenume!
Danaalex, spor la bucatareala, ai grija la kg 
Ce veste minunata ca Fawaz se muta la Medgidia, este dr meu si pe Luca acolo l-am nascut (cu Belcin) si am fost extrem de multumita de conditii,desii nici Cernavoda nu este mai prejos.
Ptr cele care stiti si numai ,sunt adaugate hainutze noi aici www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
jojo_miha spune:
Buna ziua si bun venit noilor fete,sarcini usoare va doresc!
Referitor la maternitatile private,o-r fi private insa personalul e tot cel din spital si au aceeasi mentalitate,deci fac aceleasi greseli.
Eu ma lupt cu o durere de cap,noroc ca dorm fetele si e liniste insa acum se trezeste terorista.Va pup,va citesc insa nu prea am timp sa scriu.
andata spune:
Aniska si Delia, daca ati decis sa nasteti cu dr. Fawaz, vreau sa va asigur ca ati facut cea mai buna alegere.
Este un om si un medic extraordinar, eu am nascut cu dansul la Cernavoda, pe 30 iunie. M-am internat pe 26 iunie, deoarece aveam contractii destul de puternice, iar dansul a venit la 2 noaptea sa ma consulte, desi era clar ca l-am trezit. Cum am prins si un weekend in spital, ma suna (si nu numai pe mine ci si pe celelalte paciente ale lui) si seara sa vada daca ma simt bine si daca nu am nevoie sa vina.
Nu mai spun de conditiile de acolo fata de Constanta. Mamicile care nasteau cu cezariana aveau rezerve de 2 paturi (unul pt insotitor) cu 50 ron pe zi, cu tv si frigider, iar cele care nasteau normal, ca mine, rezerva de un pat + patutul bebelusului.
Am spus ca o sa fac un fan-club pt dr. Chazli Fawaz. Nu cred sa existe vreun doctor mai bun ca el si care sa ramana atat de uman si de apropiat de paciente.
Este atat de cunoscut si cautat incat la spital in Cernavoda, in perioada in care am nascut eu era doar o graviduta din Cernavoda, restul erau din Constanta, Tulcea, una din Bucuresti, din Babadag si din Calarasi
Crissa, pe mine dr. Fawaz m-a luat in evidenta la ProVita, nu am mers la Cernavoda la consult. Si inca destul de tarziu, pe la 32 sau 33 sapt.
Sarcini si nasteri usoare va doresc, viitoare mamici. 
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com