Gravidutze si mamici de Constanta(67)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissa13 spune:

andata eu am deja 34 sapt, si am merg la dr tona, nu are rost sa ma mai schimb la alt dr, mai ales ca dr fawaz e destul de ocupat si pana as reusi sa intru la dansul in evidenta ajung la 36-38 sapt.

34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Crissa, tu stii cel mai bine. Totul e ok din moment ce ai incredere in doctor, asta conteaza mult. Sarcina usoara si mai ales nastere usoara si bb sanatos.

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Buna seara burticute! va multumesc pt intampinare.Andata, mersi de detalii. Mie Ellanik mi l-a recomandat pe Dl Fawas ca stia ca eu as vrea la Medg. apoi m-am mai interesat pe net si am vazut ca toate scriau numai de bine, mai rar asa. ce as vrea eu sa te intreb ca am o mare dilema si poate imi rasp. mai rpd.La Provita tot Dr Fawas face si eco? ca am auzit ca Belcin e la Provita si ea nu face eco ca nu are in cabinet la ea si pacienta se duce la DR Tona pt eco ceea e mi se pare aiurea. Eu pe 12 dec. m-am programat la Dr. Fawas. Astept sa ma lamuresti cand poti

Delia13 22+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devia spune:

Buna ,fetelor
Am citit ce ati scris despre copilasii cu probleme nascuti la Euromaterna si sunt atat de derutata nu stiu ce sa fac.In urma cu 2-3 saptamani o prietena a fost cu baitelul la dr. pediatru si asistenta de acolo i-a spus ca au venit multi parinti cu bebelusi nascuti la clinicile particulare si toti aveau cate ceva luat din spital .Parca m-am razgandit in legatura cu nasterea la Euromaterna, ma gandesc sa nasc la Isis...despre Isis ati auzit ceva de rau ?
Dl.dr.Chazli Fawaz apare pe lista medicilor de la Euromaterna ...cum e posibil sa lucreze si la spitalul Medg.?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andata spune:

Delia, mie dr Fawaz mi-a facut eco la Provita in cabinet, deci nu trebuie sa te duci in alta parte. Astept vesti

http://ganduri-de-mama.blogspot.com/

http://paul-mihaita.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

ANDATA, mersi ca m-ai linistit. DEVIA, la Medg. inca nu e Dr Fawas, dar cica vine sef se sectie. si mie mi se pare cam greu sa fie si la Euromaterna si la Medg., dar oricum pana acum a fost la cernavoda si euromaterna, deci cam acelasi lucru

Delia13 22+ David Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

delia, Belcin are in cabinet la PROVITA echo(foloseste acelasi cabinet cu ceilalti medici), numai ca nu face ...ca nu stie/ nu are chef/ etc......cine stie de ce nu face

Ma treceti si pe mine in fan club Fawaz? Cap de lista, fan inrait.

Ingerash LA MULTI ANI!

sa fii fericita, sa ai parte de tot ce este mai bun pe lume!

www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela31 spune:

Ce ne facem fetelor cu gripa asta porcina?
Doamne, am sa ma rog sa ne apere de asa ceva.
+ 17 SAPTAMANISTEFAN NICOLAE baiat de gradinita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Trece si porcina, cum a fost si aviara, vine alta si uite asa.......mergem mai departe cu speranta ca va fii bine!

Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.picasaweb.google.com/comenzi.hainutze/
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Buna fetelor...am fost astazi la intalnire cu bb-linele si intrucat cea din stanga (Natalia) nu vrea sa se intoarca cu caputzul in jos si pace, am hotarat impreuna cu dna dr L ca facem cezariana...cel mai probabil in saptamana 07-13 decembrie, asta daca stau cumintzi gagicile pana atunci. Au mai crescut, au 1800g respectiv 1900g, sunt mai micutze decat varsta conform um, dar in grafic. Sper sa mai stea la caldurica sa se mai intremeze un pic....si sa apuce dna dr sa se intoarca. Pt cele interesate...dna dr Lutzescu lipseste in perioada 30 noiembrie-07 decembrie.Pana atunci o sa ma vada o data dl dr, la care voi merge pt prima oara pe 30 noiembrie. El cum e? Tot asha dragutz ca si ea? Singura problema pe care o am este in continuare tensiunea mare + picioarele umflate, dar asta e...sper sa nu se agraveze.

Trebuie sa ma apuc serios de definitivat cumparaturile, deshi cu amenajatul casei mi-am pierdut sperantza ca va fi gata la timp...macar m-am convins si nu ma mai stresez...

Voi ce mai faceti? Cum va mai simtiti?

Pupici multzi...

33+ Katya Natalia si Sofia Alena

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi

AMR maxim 5 saptamani

Mergi la inceput