Gravidutze si mamici de Constanta(67)
Raspunsuri - Pagina 12
larisel spune:
La multi ani sarbatoritelor si sarbatoritzilor de ieri! 

dear_bambie Ce bine ca sunt maricei bb-lushii...de-acum pot veni oricand, ai scapat de "stresul" de a fi prematuri sau prea mici...Asa ca pt orice eventualitate am pregatite 
.
Avem si noi in sfarshit nume...
32+
Katya Natalia si
Sofia Alena
odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepotzeii mei, viatza la tzara, noi
DanaAlex spune:
salutare!!!
un calduros la multi ani tuturor celor ce si-au serbat ziua de nume ieri si ziua de nastere in perioada cat n-am mai scris....pupici si sanatate si toate cele bune...

dear_bambie...oooo, ce putin mai ai si-i vei tine in brate pe cei doi frumosi ai tai...doamne ajuta sa fie totul bine si sa ai nastere usoara 

geea, la fel....nastere usoara

de anuzzaice stie cineva ceva?...
larisel, ce prenume frumoase ai ales...mai ai putzin
ufff, as mai avea de scris, insa ma apuc de facut mancare si n-am timp...am descoperit o alimentara cu produse bio in cta si sunt tare incantata, asa ca m-am apucat de facut ciorba...plus mancarica de casa![]()

toate cele bune...

Isis_23 spune:
Buna fetelor din cta,
sunt noua pe forum,ink sub lupa moderatorului![]()
si am vrut sa va salut,pt k v-am citit si mi-am amintot ce frumos era cand erm graviduta....
fetita mea are 9 luni jumate,o keama edith si e o dulceatade fetita(logic,k doar e a mea
)
succes fetelor care trebuie sa nask...mult curaj si sanatate lor si bebeilor!

vreau si eu sa completez lista de lainceput,dar nu stiu cum....![]()
![]()
)
andata spune:
dear_bambie sarcina usoara cata a mai ramas si nastere usoara.
geea, si tie iti doresc nastere usoara.
larisel, parca ieri erai abia in 9-10 saptamani. Ce repede a trecut timpul... Imi plac mult numele alese pentru micutele minuni si abia astept sa vad si pozici cu ele dupa nastere, ca odiseea am vazut-o
Isis_23, bun venit pe forum si sa iti traiasca fetita
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
http://paul-mihaita.blogspot.com
larisel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Isis_23 Buna fetelor din cta, sunt noua pe forum,ink sub lupa moderatorului si am vrut sa va salut,pt k v-am citit si mi-am amintot ce frumos era cand erm graviduta.... succes fetelor care trebuie sa nask...mult curaj si sanatate lor si bebeilor! ![]() ![]() vreau si eu sa completez lista de lainceput,dar nu stiu cum.... ) |
Sa-ti traiasca si sa-ti bucure zilele!
Pt lista...lasa aici datele si colega noastra care a deschis capitolul (in cazul de fatza danaalex) o sa te treaca.
32+
Katya Natalia si
Sofia Alenaodiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
larisel spune:
Multzumim pt aprecierile la adresa numelor...sper sa nu ne mai razgandim...cum am mai facut-o.![]()
32+
Katya Natalia si
Sofia Alena
larisel spune:
Am primit acest mesaj si il dau mai departe...
Nevoie urgenta de sange B3 NEGATIV - fetita nou nascuta a colegului unei cunostintze. Sotia lui a murit saptamana trecuta. Poate se gaseste cineva... Va rog sa trimiteti mai departe pana se gaseste o persona ce poate si doreste sa salveze acest bebelus.. Numarul de telefon il aveti aici : 0741 864 495 , 0765 262 424 Scuze de deranj si dati mai departe, va rog.
32+
Katya Natalia si
Sofia Alena
Aniska80 spune:
Buna fetelor!
In legatura cu cazul de la Euromaterna...stafilococ se numeste boala de piele care a luat-o bebele iar acum 2 luni,tot acolo,o prietena de-a mea a nascut si avea copilul fata plina de un fel de cosuri...a fost la dermatolog si i s-a spus ca are acneea bebelusului,din fericire a scapat dupa vre-o luna,cu o alifie,o cutiuta micuta care a costat 90 lei,dar se pare ca bebele care s-a nascut acum 3 sapt la Euromaterna,e bagat deja la antibiotice...si e cam grav!![]()
Ellanick ai surse sigure care ti-au zis ca dl dr Fawaz se v-a muta la spitalul din Medgidia,nu v-a mai fii la Cernavoda?Tu nasti la Euromaterna,cu ce medic??
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si
13+
ellanik spune:
Aniska sursele sunt sigure.Daca vreti va anunt imediat ce se intampla toata instalarea doctorului.
Cat despre nastere da, la Euromaterna nasc cu dna dr.Lutescu Ioana.
cu
George-Theodor
AMR 16 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
Isis_23 spune:
Saru' mana ,larisel,pt.raspuns!
Pai,pe printesa mea o keama edith evelyn si e nascuta pe 23 ianuarie 2009.Eu am nascut la Medgidia,cu dl.dr.Balasa.super om,siper caracter!
Multa sanatate si putere gravidutelor!Park mi-e dor si mie sa mai simt picioarele umflate,sa ma trezesc in miezul noptii si sa merg k o ratusk!![]()