Gravidutze si mamici de Constanta(67)
Raspunsuri - Pagina 11
selen80 spune:
buna ziua constantence
La multi ani retroactiv tuturor sarbatoritilor pe care i-am ratat perioada asta
Geea felicitari pt vestile bune..dar scot de acum niste agitate, ca nu se stie cand mai intru..nastere si recuperare usoare si un bebe sanatos
Anishka felicitari pt caruciorul roz si pt nepotel
Eris, vorbesti de Dori? sa va traiasca nasica mica!
Adryana, casa de piatra, sa fiti fericiti! pozele sunt superbe, si protagonistii la fel
noi suntem bine, ursoaica mea a devenit mai greu de adormit si mai maraita in timpul zilei, dar incerc sa ma descurc...oricum doarme bine noaptea, asa ca ma lasa si pe mine sa ma mai odihnesc....
cu soldul am fost pana la urma la alt dr (Ellanik, multam de sugestie, dar itnre timp facusem programare la altcineva...plus ca vroiam undeva la un cabinet, n-as vrea s-0 duc prin spital pe Ebru, printre atatia bolnavi...), care ne-a zis ca nu are nimic...dar noi, parinti paranoici ce suntem, vrem sa ajungem totusi si la Buc, la un dr renumit (Burnei), ca sa putem dormi total linistiti...
va pup
de ursulica Ebru Fatima PRIMA POZA!
POZE URSULICA
nunta
andata spune:
Danuta (Dandusa), mea culpa. Nu am mai intrat demult aici, pe de o parte lipsa net, pe de alta lipsa timp. Asa ca iti urez cu mare intarziere (ma ierti, nu?) sa iti traiasca minunatiile de copilasi, sa va bucurati de ei, sa fiti o familie fericita. Le doresc micutilor tai atat de dragi, Crinuta si Radu Ioan, multa sanatate, iubire si noroc in viata. Va pe toti si pt tine, mamico, un brat de .
La multi ani fericiti si plini de bucurii si tuturor celorlalti sarbatoriti pe care nu i-am mentionat dar la care ma gandesc cu drag si caldura
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
Aniska80 spune:
Buna dimineata fetelor!
Multumesc mult pentru urari...tuturor...
Dear bambie....mai ai putin!!!!!
Selen80...stai linistita ca sunt sigura ca se v-a rezolva totul!
Crissa13....tu vi din urma...repejor...
Va pup dulce,o zi placuta!
Ma apuc de lucru ca...ma da seful afara!!!
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2003)si 12+
dear_bambie spune:
Buna, fete frumoase!
Azi am facut 36 de saptamani... inca nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici!
Dupa amiaza merg la doctor, sa vedem ce ne spune. Voi reveni cu vesti diseara sau maine!
Va pe toate cu drag si va urez o zi frumoasa!
35+ AMR 1-2 saptamani
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
creem spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dear_bambie Buna, fete frumoase! Azi am facut 36 de saptamani... inca nu-mi vine sa cred ca am ajuns pana aici! Dupa amiaza merg la doctor, sa vedem ce ne spune. Voi reveni cu vesti diseara sau maine! Va pe toate cu drag si va urez o zi frumoasa! 35+ AMR 1-2 saptamani comorile mele "Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..." |
Doamne Ajuta! Ma bucur mult pentru tine...de fapt, pentru voi!
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007)
Poze Maria Sofia
www.desprecopii.com/cover/albumphoto/folderview.asp?bid=&folder=creem" target="_blank">Sunt vedeta DC
andata spune:
Ecaterina, sa iti traiasca micuta printesa Maria Sofia. Fie ca tot ce va doriti pentru ea, ca parinti, sa se realizeze, sa fie sanatoasa, iubita si norocoasa.
LA MULTI ANI, MARIA SOFIA!
http://ganduri-de-mama.blogspot.com/
Aniska80 spune:
La multi ani sarbatoritelor de azi,sa traiti cu numele!!!
Sunt fff suparata si speriata...mi-a spus sotul meu ca azi la el la serviciu,un coleg de-al lui se plangea ca e posibil sa-i moara copilul!Sotia lui a nascut prin cezariana ,la Euromaterna acum 3 saptamani,cu dl dr Raica si copilul s-a imbolnavit de o boala de piele!!!Cand s-a dus cu copilul acolo la control,li s-a zis ca s-a imbolnavit din cauza ca nu si-a spalat copilu,auziti si voi fetelor...pai daca nu i-a cazut buricul,femeia nu i-a facut baie,dar l-a sters asa,pe corp...explicatia asta i-au dat-o medicii de la Euromaterna!Eu vreau sa nasc acolo cu dl dr Rusa.Deci dai 50 mil,zici ca e totul super sigur acolo si Doamne fereste uite ce patesti,se infecteaza copilul la nastere!Nu stiu ce sa mai cred si ce sa mai fac...
Anamaria,mami a lui Denis(22.04.2009)si 12+
crissa13 spune:
Aniska80 dar ce diagnostic i s-a dat copilului?? are vreo infectie ceva luata din spital? Poate e vorba de altceva care nu are legatura cu spitalul.
La multi ani tutror sarbatoritilor de azi!!!
Am reusit sa intru la dr Tona, mi-a facut primul consult la el, bebe este bine, doar ca inca nu este asezat in pozitie de iesire. Sper sa se intoarca cat mai repede.
O seara buna tuturor!
33+
ellanik spune:
Buna fetelor.Pt cine e interesat de nastere la Medgidia, in 2-3 saptamani la Spit din Medgidia va veni ca sef de sectie dr Chazli al Fawaz.Deci daca puteti sa-l contactati la provita,va ia in evidenta si ...Cat despre infectii si boli de piele,ma abtin.Imi este greu sa cred ca din spital a luat acel bebelus boala de piele.Eu am fost vineri si ne-au dezinfectat de ne-au mers fulgii, ne-au dat si masti.Si mai cred ca o chestie de piele nu asteapta atata timp sa iasa la suprafata.Zic si eu.Nu e imposibil !POate fi!Doamne fereste.Oricum pare ceva serios atata vreme cat taticul spunea de bebe ca e in pericol.
Numai bine!
Dear_bambie te pup si tin pumnii stransi.Curaj!
cuGeorge-Theodor
AMR 17 saptamani !!!
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/
dear_bambie spune:
Buna dimineata!
Va doresc o saptamana frumoasa!
Vineri am fost la doctor, se pare ca vom ca vom mai sta 3 in 1, pana pe 19 nov,cand avem urmatoarea intalnire, iar daca nu ies pana atunci, in urmatoarele 2-3 zile vom programa cezariana la 38s si 2/3z.
Colul s-a scurtat, are 2,5cm, inchis si fara modificari, lichid in cant normala iar placentele mai rezista 2 sapt. Teoretic este posibil sa mi se rupa membranele in cele 2 sapt, ptr ca un bebe are capusorul f aproape de col. Bebelusii au mai crescut, dar fiind maricei nu a reusit sa-i masoare bine si echograful dadea erori la greutate, adica ne arata, ca aveau peste 2,600 kg si a zis ca nu e posibil, ei au intre 2,300 si 2,400. Astea sunt vestile despre noi.
Ellanik, Aniska80, Creem, multumesc fetelor pentru sustinere! Sunteti minunate!
Geea, nastere usoara joi! Iti doresc refacere rapida, laptic mult si bun si o bebelusa sanatoasa si papacioasa!Cand ai timp, te asteptam cu povestea nasterii.
Pupici!
36+ AMR 1-2 saptamani
comorile mele
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."