Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Ne-am intors -- era inchis la Muzeu, prostovanca de mine nu s-a gandit ca lunea sunt inchise muzeele in toata lumea... Asa ca am mers la Acvariu, unde mie nu imi place, nu vad ce e asa interesant la niste pesti si pace. Insa copiii s-au distrat si au avut o zi frumoasa.

Gaby -- nu trebuie sa iti rupi spatele cu copilul, poti sa iti cumperi un sling si il tii acolo, nici nu il simti pana spre 10 kg. Parol. Copilul nu se linisteste cum este invatat -- ci noi incercam ce merge pana cand se linisteste. Si cand gasim metoda care il linisteste, o repetam, ca altceva nu prea merge. Cel putin la colici. Ai mei NUMAI in miscare si batuti la fund se linisteau. Asta este -- si nu se invata plimbati, iar cand le trec colicii, e de ajuns doar sa ii tii aproape de tine, indiferent ca esti in miscare sau culcata.

Kossir -- nu stiu cum e pe acolo, dar aici daca iti iei caine din sursa nesigura, poate nu numai sa se faca mare cat casa, ci chiar sa moara de cine stie ce boala pt care nu a fost vaccinat. O prietena a luat o catelusa si a murit de Parvo, la ea in brate, dupa chinuri groaznice timp de cateva zile. Aveti grija de unde cumparati.

Michelle, si eu sunt la fel, ma asez dupa ce fac cate ceva sau dupa ce merg un pic. Sunt intr-o forma fizica de plans, vai de capul meu.

Stefanna (sper ca nu am incurcat numele) -- China este in momentul de fatza cu 12 ore in urma EST. Cand se schimba ora, va fi cu 13, ca noi nu schimbam ora.

Va pup si ma duc sa vad ce mancam la cina.

18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui honeybaby

Anca , sfatul e bun si merita incercat, numai ca eu nu am stare. Nu pot sa stau intr-un loc. Si cand mananc imi iau farfuria si ma plimb prin casa, mai aranjez ceva, mai ud o floare, sau in stau in fata calc si lucrez.
Pai daca Lucas dormea singur bunica de ce il mai legana in brate ???
Bunicii astia din prea multa dragoste complica lucrurile.
Eu vad lucrurile asa, adormit la san, dupa care nani in patut.

Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Stii care era faza? Bunica era imobilizata la pat datorita unei fracturi/operatii la picior..Bun...eu il duceam la ea ca sa imi beau cafeluta(eram fumatoare) ...ea se juca cu ea, dupa care il punea pe o perna pe picioarele ei si vorbea cu el in timp ce il legana...si cand dormea , picioarele i se leganau cred ca din instinct... Si imagineaza-ti ca nu aveam cum sa schimb obiceiurile unei femei de 70 de ani

Ideea cu adormitul la san e super dar ce facem cand incepem diversificarea si nu mai papa lapte la pranz si nu mai e asa usor?

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramy77 spune:

Buna burticute,
Am zis ca incerc sa tin pasul cu voi, dar....mai greu Au stat ai mei cu mine cateva zile si n-am reusit nicicum sa ma stracor pana la calculator de ochii maica-mii. Din pacate inca n-am gasit o solutie pentru a-mi duce calculatorul langa pat, dar sper ca saptamana asta sa reusesc.
Rebiana, desi iti raspund cu intarziere, cred ca nu m-am exprimat eu bine, imi cer scuze, cred ca din cauza vitezei. Nici nu m-am gandit ca ai refuza sa faci cerclajul daca asta era solutia buna. Ideea mea era ca daca nu ai incredere in doctorita ta sa o schimbi, si daca ti se recomanda totusi sa faci cerclajul, atunci sa-l faci. Crede-ma ca nici eu n-am fost incantata de idee, dar asta e, si la mine colul a fost de 2.5 cand a hotarat doctorul ca e mai bine sa fac interventia. Dar, asa cum am mai spus, eu am mai pierdut o sarcina inainte din acelasi motiv. Hai ca m-am intins prea mult si plictisesc lumea te si sper sa nu fi suparata. Iar daca azi faci cerclajul, bafta multa, iti tin pumnii si stai linistita, trebuie sa crezi ca va fi totul bine.
Scuze la restul lumii pentru discurs
Eu tot la pat, altceva n-am ce face, ma gandeam ca daca da DD si va fi totul ok, dupa ce nasc o sa ma mut in cort in fata blocului, ca sa ma satur de aer
Mare plictiseala sa stai doar in pat, dar asta e, trece cumva.
La sfarsitul lunii merg la control, atunci sper sa aflu si eu ce am in burtica.
Anca-iary - bine ai venit!
Lindal, eu zic ca e buna ideea sa faci un control.
Va pe toate, aveti grija de voi si de burticute.
Ramona 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

multumesc pentru primirea calduroasa...sunteti tare dragute. Nu stiu de ce primul mesaj mi-a aparut de doua ori...
Pentru ate_09 -data nasterii mele este 19.12.1981.
Multumesc mult ca m-ati trecut in lista
michelle_sf - o sa incerc sa mai scriu din cand in cand, deocamdata incerc sa-mi dau seama cum sa-mi pun si eu o semnatura
va pe toate... sunteti tare dragalase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Kossir bichonul e super catel dar e de fete parerea mea! Avantajul e ca e usor de periat chiar daca are parul mare! mai ales daca ai femeie sa te ajute la curatenie, ia copilului catel!

Ramy77 gaseste si tu o biblioteca pe langa tine pe care sa o devalizezi de carti! eu de mult imi doresc ragaz sa citesc toate cartile cu care am ramas in urma! sau vb lui Ellanik apuca-te de crosetat! iti iese tot trusoul pana nasti! pupici si nu mai fii amarata, trec toate cand vedem bebe:)

Anca_yari bine ai venit! sa ai o sarcina usoara si lipsita de probleme!

Delia multumesc de faza cu slingul! trebe sa caut unul pe net!

Andira nu e mai usor sa scoti copilul din saculetul ala cosmonaut decat din toate hainele? Intreb si eu... ca sunt tare nestiutoare!

va pup si va doresc o zi frumoasa! pe mai tarziu!

Bebe in 20 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

buna fetelor...
Am inceput tare urat ziua ..si saptamana... simt ca cedez..
Sa va povestesc. Vineri noaptea s-a intors soacra-mea din Canada de la fratele sotului meu...cu o gramanda de cadouri pt Alex bineinteles.Toata ziua de sambata am montat jucarii, s-a distrat, si a ratat sonul de amiaz, fiindc azicea ca doarma u buni...ceea ce nu s-a intamplat. Ma rog...nici o tragedie...seara la fel, a vrut sa doarma cu buni,a adormit dupa 11. ieri la amiaz dupa ce l-am certat a dormit, aproape 4 ore, ca era frant.Aseara, din nou, cu buni doar ca pana la 11 nu areusit sa-l adoarama , asa ca , cu cearta si plans l-am luat au si l-am culcat.
Ce vreau sa spun e ca soacra-mea nu- impune absolut nimic, iar Alex e un profitor , ca toti copii, fuge de mine la ea. Doar ca mi se pare exagerat sa nu reuseasca sa-l culce pana la 11 seara, cand a doua zi trebuie sa mearga la gradi !!! Dar, si mai urat a fost dmineata, cand, dupa ce l-am imbracat si a mancat, stiind ca trebuie sa mergem la gradi, a dat iar fuga la buni,la joaca.Am umblat dupa el mai bine de o jumatate de ora, in care a urlat ca el nu merege, ca sta acasa cu buni, si ce me doare, macar ca stiu ca nu ar terbui s-o iau in serios, imi spune ca sunt rea si nu ma mai iubeste....Timp in care soacra-mea il lua cu "dragul lui buni", si lasa dupa el. Mi-a si spus ca ea nu are ce sa-i faca, ca n-o asculta, si ca ea inchide usa intre partea lor si a noastra de casa, si sa ma descurc, treaba mea !!!
Fetelor...atat de rau mi-a cazut...
In cele din urama l-am luat pe Alex am pe sus si l-am dus la gradi...
Dar am o stare tare naspa...
Cu sotul plecat si relatia dintre noi scartaind, se mai ratoieste si soacra la mine, si ce ma deranjeaza cel mai mult cearta cu Alex, si faptul ca ma vede rea...pt ca- impun reguli...of,of...
Soacra-mea va pleca iar peste cateva zile in Italia, dar pana atunci as vrea sa nu se mai repete scenele astea...si nu stiu cum sa fac.
Doamne, rau am facut sa stau in casa cu socrii...Nu zic nici eu nu-s sfanta, dar macar acum, insarcinata fiind, ar trebui sa ma ajute nu sa ma incurce. Si va ma dau un exempu, ca sa vedeti ca nu sunt paranoica. Anul trecut in vara , m-am reapucat de pictat, si aveam un atelier in alta parte, nu acasa.Asa ca Alex ramanea cu soacra-mea, dar la 2 anisi ceva, nu mai vroia sa doarma de amaz. Eu il luam din scurt si cu ceva plans dormea. Iar daca cu un copil esti perseverent pana la urma se supune.DAr soacra-mea, facea asa. Daca copilul spunea nu dorm, zicea bine, nu dormim, si-l dadea in legenel pana adormea, apoi asa adormit il punea in pat.Cand era randul meu sa-l culc..reincepea scandalul, ca doar el stia ca bun nu-l culca daca nu vrea..

Am scris un cerceaf...scuzati-ma. Chiar as avea nevoie de o pauza...

Ioana, 19+ , si Alexandru ,07.04.2006.

noi...
Alexandru
icoane pe lemn

Mergi la inceput

Revin scurt! zicea o fata de ceai verde, bors si alte muraturi!
eu sunt de parere ca atata vreme cat nu se exagereaza putem manca orice! ceaiul verde contine cofeina, dar la fetele cu tensiune mica e chiar indicata! nu faci bine nici tie nici lui bebe daca esti leguma si dormi toata ziua! stiu ca exista de "n" ori mai multe restrictii cand alaptam decat acuma!

Va pup! Gaby

Bebe in 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Buna!

oanaiacovita multumim pt noul capitol!
Sa fie un capitol numai cu vesti bune, si sa incepem saptamana cu bine.
Vladimirescu asteptam sa vii cu vesti bune de la Geneva.
briza_marii Felicitari! pt miscarile bebesului.
ate_09 multumim mult!
greenfrog succes maine la ecograia de morfo fetala. Sa ne aduci vesti bune.
Lindal eu am trimis mesaj inainte sa plecam..cu cine m este din Iasi..nu stiam ca esti din Iasi, abia cand am ajuns acasa si am inceput sa recuperez ce ati scris am vazut mesajul(ele) tau si am vazut ca esti din Iasi.
Imi pare sincer rau , eu as fi vrut sa ma intalnesc cu m multe fete.
kossir multumim pt si pt faptul ca ai admirat pozele noastre si ca ti-au placut.
Bojdeuca lui Creanga este in Iasi..nu ati vizitat Iasi-ul doar Bojdeuca?
Casa bunicii e f veche, si mie place f mult, mai ales ca are si prispa..
anca_iary bine ai venit! Sarcina usoara in continuare si bebelus sanatos.

ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare

Cum creste bebe Justin(a)

ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!

Mergi la inceput

Ioana28 eu stiu un singur lucru! Mama tot mama e si sunt sigura ca soacra ta e influentata si de sotul tau! care pe cine sa creada? sa nu creada pe baiatul ei? se poate sa le faca si intentionat! e inconstienta zic eu, ca fiind insarcinata sa te supuna la chestii de astea!

Vrei sau nu sa ma asculti, eu una mi-as face bagajul si m-as muta la mama mea! familia ta e singura care te iubeste neconditionat! si daca nu te poti duce la ei, du-te in alta parte! ca nu se pare ca vei avea o sarcina fara problema acolo! te rog sa te nu te superi pe mine, dar asa sunt eu... mai transanta! prefer sa tai raul din radacina, decat sa se perpetueze si sa ma omoare de inima rea pe mine!

Bebe in 20 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui freedelia
[

Copilul nu se linisteste cum este invatat -- ci noi incercam ce merge pana cand se linisteste. Si cand gasim metoda care il linisteste, o repetam, ca altceva nu prea merge. Cel putin la colici. Ai mei NUMAI in miscare si batuti la fund se linisteau. Asta este -- si nu se invata plimbati, iar cand le trec colicii, e de ajuns doar sa ii tii aproape de tine, indiferent ca esti in miscare sau culcata.

18+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

Delia, cu batutul la fundulet sa stii ca si al meu se linistea, si la fel si nepotica mea care acuma are 10 luni..
Dar cand au scapat de colici, din pacate nu s-au mai linistit doar tinandu-i aprpoape si s-au "cerut " plimbati...ca vorba aia-scapi de colici si incepi sa le gasesti scuza ca le ies dintii..si tot asa..
Dar tu ai fost o norocoasa daca nu ti s-au cerut in plimbati dupa ce au scapat de colici, dar spre exemplu , nepotica mea care are acum 12kg, adoarme doar plimbata in brate..nici macar in carucior...E foarte greu..

Anca
19+ cuTereza sau Codrin
si mami de Lucas

Mergi la inceput