Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 5

ioanaa28 spune:
Imi cer scuze, am scris tare haotic si cu greseli, conform starii mele de spirit...
Cand ziceam de pauza ma gandeam la atmosfera asta tensionata de acasa...dar nu vad cum si unde sa ma refugiez..
Hai ca ma mai suportati voi.., si-mi trece , ce se fac...
Pupici tuturor
Ioana, 19+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn

michelle_sf spune:
Ioanaa28 ai incercat sa vb cu soacra ta? Trebuie sa fii super diplomata ca sa nu te inteleaga gresit, dar sa ii explici ca tu incerci sa il inveti anumite chestii pe Alex si ca ai nevoie de ajutor din partea ei... nu de reprosuri... Nu ne-ai mai spus, sotul tau te-a mai sunat? Poate poti sa il rogi pe el sa vb cu soacra.. nu stiu ce sa iti zic... Imi pare rau ca te certi cu copilul tau, nu cunosc senzatia, dar imi imaginez ca doare tare sa iti zica ca esti rea... La urma urmei consoleaza-te cu ideea ca pleaca indata. De la noi un si o
sa rezisti pana la capat, stim ca esti o luptatoare si nu o sa lasi tu o soacra sa te intimedeze
cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag

ellanik spune:
Lindal,pot sa fiu purcica si sa te intreb ce cautai cu degetul inauntru?Nu mai umbla acolo ca nu ai voie.Doamne fereste te zgarai cu unghiuta si faci alte nefacute.Eu sunt de parere ca nu poti simti "la deget" colul asa ca...Stai matale cumintica.(Intre timp mi-a venit o idee nastrusnica.Du-te la nenea doctoru' cu degetul inauntru ca sa nu pierzi aer.mama ce bataie meriti..Aaa!Eventual baga si o rigla sa-i zici si doctorului lungimea colului)
Michelle "Cantitatea de cofeina continuta intr-o ceasca de cafea de dimensiuni obisnuite (230 ml) variaza intre 80 si 150 de miligrame".Eu nu cred ca tu bei mai mult de o cana si nici nu cred ca o faci prea strong.Hai sa-ti spun ceva.Cand am facut transferul de embrioni, avand tensiunea mica si medicul vazand asta mi-a dat indicatia terapeutica de a bea o cafeluta normala pe zi.A mentionat sa nu fie expresso.Eu nu beau una pe zi.Fac un ness slaaab si luuung dar ma remonteaza mai ales in zilele astea mohorate.Sa fim seriosi cafeaua a fost folosita in terapii .Evident ca in exces dauneaza dar tu nu faci exces.Asa ca bea linistita cafeluta de dimineata.Mare grija cu cafeaua decofeinizata .Procedeul de extragere a cofeinei este daunator.PLus ca tu bei cafea pt tensiune.Daca nu are cofeina nu ajuta deci...Go ahead!
Kossir uite eu daca ar fi sa aleg un catel acum as alege sa fie maxim de talie mijlocie, sa aiba par scurt , sa fie funny si destept.De exemplu as alege beagle care este o dragoste de catel http://www.caini-pisici.com/index.php?page=articole&idarticol=78.Sau bichon maltez care e o bijuterie insa de obicei are bana deschisa la culoare si iti dai seama ca se face ca purcelul.Mai poti lua si un bulldog francez dar au niste probleme cu pleoapa superioara si trebuie operati si...nu cred ca va trebuie asta.Da-i teme lui Mihai sa caute pe net si sa vada rasa cea mai potrivita.Eu daca as sta la casa as lua un labrador.Dar in apartament este prea mare, dupa parerea mea si lasa mult par.Vedeti voi.
Briza_marii felicitari pt ciocaneala.Sa vezi mai incolo ce valuri vei face din burtica.bebitza al meu are programul meu de somn si, fiind baiat educat ca ma-sa nu se trezeste devreme ci atunci cand ma trezesc eu ..de fapt cand incep matele sa faca scandal.Si seara are program de montagne russe(sper ca am scris corect).
Honey din saculetul ala nu iese decat capshorul.Oricum el nu sta sexi cu umerii goi ca la nunta.Va fi infofo.Cat despre medicul de familie e usor.Cauti alt medic, ii dai datele tale(cnp si copie de pe fila de cec prin care dovedesti ca firma la care lucrezi a pplatit darile la sanatate) si la Casa de Sanatate el iti face inregistrarea si esti stearsa automat de la medicul vechi si obosit si plictisit.Bine ar fi sa fiti amandoi la acelasi medic(tu si sotul ) si dupa si bebe ca sa nu va fatzatitzi de la un dr la altul.De data asta cauta bine.Ai timp.
Greenfrog bafta maine.Sa ne povestesti si noua.
Dayanara , balansoarul e la un magazin langa mine si iti dai seama ca parca sunt un copil care vrea trotineta.Mergem des sa-l vedem in magazin si de fiecare data ma prefac surprinsa ca-l vad si hop!fac o proba.Faza nasoala e ca deja au inceput fetele de acolo sa ma cunoasca si nu mai tine teatrul asta ieftin.
Anca_yari welcome.Baga si tu mai multe mesaje ca sa ne sari in ochi.La figurat ca nu mai vrem sa ne sara nimeni la propriu ca nu a fost vazuta.Nu ma baga in seama.Hai povesteste-ne despre voi.Vad ca deja ai o printesa.
Gaby eu accept de pe acum pupaturili insa ziua mea e pe 21 noiembrie.Uitasi bre ca-s scorpie?Vreau si eu musai poze cu bucataria ta turcoaz.A mea e oranj cu galben-vanilie,holul rosu,camera mica oranj si camera noastra tot o culoare colorata.Hai ca te astept.Te tzuc fain.(eu m-am apucat sa scriu de ceva timp mesajul asta si acu am vazut ca am scris amandoua aceleasi rase de catei)Ptiiiu!Bre ce ne mai potrivim!
Ioana de acord cu Gaby.Mama e mama!Socrosenia nu face expre, sunt sigura.Doar ca a asat creierul ala mic de curca in Canada si acum gandeste cu ficatii.Se stie clar ca bunicii au darul de a ne "strica" copiii.Hai curaj si nepasare.Pt socrosenie evident.
Revin imediat cu pastila de humor.Am zis...am zis!Tre sa avem mamici zambite!Ca sa nu zic ranjite! 20+
George-Theodor
Eu si bebe il iubim pe tati !
http://www.flickr.com/photos/9821718@N07/

GabyHila spune:
Ioana aici ai oricum suport! si imbratisari multe!
Succes daca incerci sa vb cu soacra!
Bebe in 20 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

ellanik spune:
In mod mai mult decat evident exista invariabil diferente intre femei si barbati. Va prezentam doar 13 dintre acestea....
*1. Numele:*
Daca Ana, Maria, Cristina si Andreea se intalnesc la o cafea, ele vor dialoga, spunandu-si Ana, Maria, Cristina si Andreea.
Daca Radu, Mihai, George si Marius ies la o bere, vor dialoga spunandu-si (afectuos): "Grasule", "Prostule", "Testosule", "Cap" sau "Mosule".
*2. Achitarea notei de plata:*
Cand se primeste nota de plata, Radu, Mihai, George si Marius vor plati fiecare cate 10 lei, chiar daca nota este de 25 lei. Niciunul nu va avea marunt si niciunul nu va recunoaste ca ar dori rest…
Cand femeile primesc nota, scot imediat calculatorul din geanta.
*3. Banii:*
Un barbat va plati 20 lei pentru ceva ce valoreaza doar 10 lei, insa ii este necesar.
O femeie va plati 10 lei pentru ceva ce valoreaza 20 lei si nu ii este necesar, dar este la reducere.
*4. Baia si lucrurile personale:*
Un barbat are 5 obiecte in baie: o periuta de dinti, pasta de ras, aparatul de ras, un sapun si un prosop luat de la hotel.
Numarul mediu aproximativ al obiectelor din baia unei femei este de 337. Pe majoritatea acestor obiecte un barbat nu este capabil sa le identifice.
*5. Argumente si discutii:*
Femeia are intotdeauna ultimul cuvant, in orice fel de conflict.
Orice ar avea de spus un barbat dupa aceea, este doar inceputul unei noi discutii.
*6. Pisicile:*
Femeile iubesc pisicile.
Barbatii afirma ca iubesc pisicile, insa le alunga imediat ce femeia nu mai este de fata.
*7. Viitorul:*
O femeie isi face griji cu privire la viitor pana cand se casatoreste.
Un barbat nu isi face niciodata griji referitoare la viitor, pana cand se casatoreste..
*8. Succesul:*
Un barbat realizat este acela care produce mai mult decat poate cheltui sotia sa.
O femeie realizata este aceea care poate gasi un astfel de barbat.
*9. Mariajul:*
O femeie se casatoreste cu un barbat, sperand ca acesta sa se schimbe, insa el nu o va face.
Un barbat se casatoreste cu o femeie, sperand ca aceasta sa nu se schimbe, insa ea o va face.
*10. Vestimentatia ingrijita:*
O femeie este ingrijita cand merge la cumparaturi, cand uda plantele, arunca gunoiul, raspunde la telefon, citeste o carte sau un mail etc.
Un barbat va fi aranjat cu ocazia unei nunti sau a unei inmormantari.
*11.Natural:*
Barbatii se trezesc la fel de atragatori ca atunci cand s-au culcat.
Femeile, cumva, se "deterioreaza" in timpul noptii.
*12.. Familia:*
Ah, copiii... O femeie stie totul despre copiii ei. Stie la ce ora este programarea la dentist, cunoaste relatiile lor sentimentale si anturajul, mancarea preferata, temerile ascunse, sperantele si visele.
Un barbat are o vaga idee ca in aceeasi casa exista niste omuleti mici.
*13. Concluzia:*
Orice barbat casatorit ar trebui sa isi uite greselile.
Nu ar avea sens ca doi oameni sa isi aminteasca mereu acelasi lucru… 20+
George-Theodor

GabyHila spune:
Ellanik scuze neuronul! Am citit cu cateva pagini ca ai scris: ati vazut ca am schimbat prefixul? si eu am crezut ca era vorba de tine. de scorpie nu te uitasem dar am zis sa nu uit sa felicit chiar pe toata lumea!
Cat despre faza cu cateii: CLAR FACATURA! Mie imi plac beagle`ii de nu mai pot! sunt destepti, atenti, frumos colorati, activi si nici nu sunt prea mari sau prea mici! Bichonul e frumos, dar se face ca porcu de murdar in prima balta! si nu mai arata de nici un fel, alb noroios!:)
fac poze cand e gata aranjata si pun poze si cu burtica atunci!
am un spor azi la munca.... mai bine stateam acasa:)):))
Bebe in 20 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

freedelia spune:
Ioana -- eu am aceleasi probleme cu parintii mei. Si vorbind si cu ate mamici care fie locuiesc cu bunicii, fie isi lasa copiii cu ei peste zi, etc, am ajuns la concluzia ca ei, bunicii, nu sunt in stare si pace sa le puna reguli. Nu au taria necesara. Mai ales daca nu l-a vazut de atata timp, cred ca ii e imposibil sa zica nu la ce vrea el. SI ai mei sunt la fel si ma enervez si ma cert cu ei, exact cum ai zis, duminica si luni, cand doarme mama la noi, ii bag cu mana mea in pat, si pe ea intre ei, cu o carte, mai frate, dupa o ora, chiar si doua, inca se hlizesc in pat. Asta e, asa sunt bunicii.
Babyangel, da, poate am fost norocoase, dar nu inteleg cum poate sa se ceara plimbat -- adica daca il tii in brate pe canapea si te misti un pic cu el, la 10 luni nu adoarme? Iar dca te scoli adoarme? E posibil, dar nu am mai auzit. Ma gandesc sa incerci la fereastra, sau sa ai o lampa din aia care se misca si prooiecteaza diverse desene pe pereti -- poate asa il distrage peisajul si adoarme.
Fetelor, am avut atatea vase de la botez, ca i-a luat femeii 3 ore sa spele vasele!!!! Ii multumesc lui Dumnezeu ca am femeie ca nu stiu ce m-as face... Si am multa mancare ramasa, dar mofturosii mei nu mananca 2 zile la rand aceeasi mancare, asa ca tre sa fac altceva. Maine o mancam pe asta insa, ca am muncit din greu la ea, nu o arunc!!!
Va pup si mai revin. 20+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)
POZE

ellanik spune:
Delia ce bine ca ai femeie!De altfel nici nu cred ca te-ai fi descurcat.Cat despre mancatul aceleiasi mancari doua zile la rand...am si eu un exemplar care face cinste acestei rase:sotul.Si ma innebuneste faza.Cat de bunici ...cam asa faceam si eu cu bunicii de era mama exasperata .
Gaby neuronu ' e de vina.Sigur!Abia te astept cu poznele. 20+
George-Theodor

anca_iary spune:
ELANIK merci de invitatia la vorba
Nu prea vreau sa ma bag in seama mai ales ca am venit cam tarziu in forum, dar daca tot ai intrebat despre mine- sunt din Herculane, am 27 de ani , casnica momentan...
Am o fetita de 6 ani si 2luni Karla si un bebe in asteptare.
Va multumesc mult pentru urarile de bine , si eu va doresc acelasi lucru.
ioana28sa stii ca la fel patesc eu cu mama mea, care desi m-a ajutat mult si imi aduce o gramada de lucruri frumoase pentru fiica-mea(lucreaza in Germania), cand e acasa numai nervi imi face. O lasa sa faca ce vrea ea, daca ii dau una la fund maica-mea ma pocneste inapoi (de rasul lumii),,ca de ce am dat in fata,, si fiica-mea imi zice ca sunt cea mai rea mama din lume. Si daca mai ajung si pe la soacra-mea in vizita akolo e mai nasol. Nu am gasit nici eu vreo solutie ,desi fiica-mea e mare, dar stiu ca atunci cand sunt numai eu cu ea ne intelegem perfect.

ioanaa28 spune:
Gaby, Michelle, cu diplomatia am tot incercat...dar nu ai cu cine... sotul oricum nu-i spune nimic mamei lui..ca doar si cu el se poarta la fel. Daca eu vreau ca el sa-si gaseasca ceva de lucru, maica-sa ii plateste facturi si-i da bani ca sa stea linistit..sa mearga la pescuit cu zilele.. Iar cu taiatul raului de la radacina, sau plecatul...e cam greu atat timp cat e alex la mijloc...vreau sa aiba o familie, si el stie ca asta a casa lui...incerc sa nu-l ranesc in nici un fel..
freedelia, iti dau dreptate, dar la noi nu e ceva ocazional... din pacate ma lupt cu atitudinea asta de mult timp, si acum ca Alex e mai mare isi pune amprenta vizibil asupra lui...Oricum, o sa incerc sa fiu eu mai concilianta..
Ella , chiar esti o figura...nu pot sa nu zambesc indiferent ce scrii tu...Da cu pastila de ras ..chiar am ras..mai ales ca ma regasesc pe undeva...
pupici pentru tine..
Ioana, 19+ , si Alexandru ,07.04.2006.
noi...
Alexandru
icoane pe lemn