Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (33)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca_iary spune:

Buna mamicilor! Sunt noua pe aici dar va citesc inca de la inceput. Am intrat doar ca sa va rog sa ma treceti si pe mine in lista gravidutelor (daca se poate)la mamici de aprilie / Anca-UM.29.06.2009,DPN -05.04.2010, + Karla 20.08.2003.
Va doresc la toate mamicile multa sanatate, nasteri usoare si bebici sanatosi.O sa va citesc in continuare cu placere.

anca 16+ si Karla Maria 20.08.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

oana, ti s.a facut un hematom, nu e ceva grav si sincer n.am idee cum trece mai repede, stiam doar ca se formeaza cand nu te apesi cateva minute dupa ce.ti scoate sange

linda eu am ramas cu gura cascata, mi.e frica sa mai fac sex , nici prin cap nu mi.a trecut ca pot sa.mi verific singura colul

kossir ce rasa de caine vrei? orice doar sa fie mic sau are vreo preferinta mihai?

roxana 17+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Buna dimineata,

Am citit tot ce ati scris dar sunt mai putin cu scrisul. Am o perioada destul de ocupata, doamne ajuta ca ma simt bine si pot sa le fac pe toate.

A mesterit instalatorul diverse, inclusiv masina noua de spalat! Astept hota si pe mesterul care sa incheie povestea cu bucataria mea turcoaz!

Sambata am fost la un botez unde m-am rasfatat cu mancaruri bune si am dantuit pana pe la 11! Cand stateam jos, burtica stransa, cum ma ridicam sa dansez.... nimic:)

Ieri am fost la o plimbare cu finii in Paltinis! Am avut parte de o portie sanatoasa de aer curat si un ceai de musetel la o cabana dupa!

Rebiana iti tin pumnii sa treaca repede si sa iti ajute Dzeu astazi!

Vladimirescu o sa fie ok la Geneva daca te odihnesti putin! Macar cateva ore in plus inainte sa pleci! se zice ca treci peste toate cu brio daca esti odihnita! multumim de sfaturi si medicamente! cu injectiile imi e frica sa le dau, dar poate cand vad bebeul ca e bolnav imi trec toate fricile!

Michelle mai stai in pat? misuni prin casa? scrie cate vrea sufletul tau:)

Marsy_baby nasol dupa atata vreme de stat acasa sa te duci inapoi la munca? eu ma gandesc sa stau cat pot la munca si numai cand chiar nu mai am incotro sa stau acasa la caldurica!

Honeybaby tu ziceai oare ca ai 200 de flori? le-ai bagat in casa? la mine s-a umplut holul casei si trebe sa mai salvez cateva de pe afara!

Am vazut ca ziceti de adormirea copilului. Eu mi-am comandat cartile de dr Spock si vreau sa ma pun pe citit. dar imi doresc foarte tare sa am o legatura stransa cu bebe prin orice metoda care nu presupune ruperea spatelui meu.:)

Briza_marii scoate cizmele nu ghetele! a nins feeric la noi vineri, nici nu vreau sa ma gandesc ce ar fi insemnat sa merg in ghete! trebe sa fie f frumos la mare in perioada asta, cu nimeni pe acolo! ideal pt mine, sa nu fie nimeni:)

Kossir eu am trei catei in curte si trei pisici la parintii mei jos. Vine o tanti si ne face curat de 2 ori pe saptamana si tata perie constiincios pisicile! am imunitate la toxo si mi-a zis sa stau linistita ginecologul! nu sunt bot in bot cu ele toata ziua, dar nici nu le-as sschimba pt nimic in lume! acuma, la apartament va trebui sa stabilesti de la inceput ale cui sunt responsabilitatile de scos potaia dimineata cand chitaie la usi ca vrea la sushu! si daca aia nu esti tu, avand in vedere bebe mic, eu zic sa ii faci copilului hatarul si sa ii luati catel! f draguti si iubareti sunt beagle (f activi si folositi odata pt vanatoare), par relativ scurt si fara probleme mari de sanatate! Bichonul maltez e iara extraordinar de dragut, cu parul putin mai mare, dar parca mia potrivit pentru o fata!
sa intrebi de probleme de sanatate ale rasei cand il iei ca sa nu ai de val cu el mai tarziu!

Ellanik a foat ziua ta? m-am uitat in lista si nu scrie pe acolo ziua de nastere! daca da pupici multi, la multi ani si sanatate!

Jeni_h pe unde esti?
Castelana?

Delia cum a fost la botez? imi place programul vostru. trebuie sa vad si eu pe unde pot cara pruncul in afara parcului!

Oana esti o harnica si jumatate la cumparaturi! mai bine asa decat sa nenorocim bugetul cand nastem!

Sa iertati neuronul gravid daca am uitat neintentionat pe cineva!
Va pup pe toate fara exceptie!

Gaby

Bebe in 20 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lindal spune:

Ufff, pentru siguranta am sunat la cabinet si am vb cu asistenta, i-am spus ce s-a intamplat si m-a programat la 15:30, sa ma vada dr. Cred ca asa e mai corect, mai bine sa nu fie nimic si sa ma fi speriat degeaba, decat sa stau cu stresul si... cine stie, sa fie apoi prea tarziu.

14+
Pictura pe sticla
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oana stai linistita ca o sa se retraga, sa mai tii comprese reci. Ti-a spart vena, umflatura o sa dispara cand o sa se retraga cheagul de sange, dar o sa ramai un timp cu vanataie, asta e, se mai intampla, si mie mi se mai intampla cateodata sa perforez venele

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

GabiHilla nu stau doar in pat, mai ales ca m-am mutat recent si a trebuit sa mai pun lucrurile la locul lor, cu mult ajutor, bineinteles. Sunt asa ca o babuta, ma ridic, fac ceva de mancare, ma intind un pic. Spal vase, ma intind si tot asa toata ziua. Nu vreau sa exagerez cu treaba, chiar daca mi se pare ca am energie cat 10.
Sa folosesti cu placere noile aparate si sa te rasfeti in bucataria ta turcoaz
Lindal ai sa vezi ca o sa fie bine. Bine ca te-ai programat ca sa nu stai cu stres.
Oana o sa treaca, am avut si eu...

cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

anca_yari bun venit printre mamicile guralive Indrazneste sa ne si scrii, sa iti dai si tu cu parerea pe aici, sa barfotesti cu noi, nu doar sa citesti. Sa ai o sarcina usoara si bebe sanatos si la termen

cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

anca_iary bine ai venit la noi!!
Sarcina usoara iti doresc si bebe sanatos!!!
Te-am trecut in listuta si cand ai tu timp sa ne spui si data nasterii tale ca sa stim cand iti cantam la mult ani

asteptam un 20+ Doamne ajuta!

Bebe Mic

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

Si tot n-am terminat.

In primul rand uitasem sa schimb semnatura. Am trecut de jumatatea teoretica, pentru ca de aia practica, am trecut de vreo 2,3 saptamani. Si acum este perioada mea neagra. Daca trec bine urmatoarele 3 saptamani fac chef si incep sa cumpar de toate pentru bebe.

Freedelia, am vazut pozele de la ferma. Eu nu-mi amintesc cand ai povestit, dar pozele sunt superbe. Locul e superb. Sunteti niste norocosi acolo. Si ai doi ingeri de copii . Sunt ca din povesti. Sa dea DD ca si al treilea sa fie la fel si mai ales sanatos.
Ai grija de tine

Briza marii , felicitari. Foarte devreme l-ai simtit. E minunat.

Anca Iary, bine ai venit, sarcina usoara si la termen.

Linda, nu stiu cum ai reusit tu sa simti colul, dar daca crezi ca ai probleme, du-te fuguta la dr.

Roxana, noi am vrea bichon maltez, doar ca e greu de gasit aici. Pana la urma Mihai ar vrea un caine de talie mica, chiar si corcit, doar sa fie un catel pe care sa-l iubaceasca. De fapt visul lui este unul de talie mare, dar asteapta sa ne luam casa cu curte si piscina.
Gaby, si noi avem femeie in casa, face zilnic curat, nu am avea probleme din punctul asta de vedere.

Am mai scris o gramada iar. Scuze.

Va pupic si va doresc o saptamana buna

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 21+ sapt

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Lindal - si me mine m-ai naucit putin, nu m-am gandit niciodata sa-mi verific colul, nici macar nu as stii ce / cum sa verific. Foarte bine ca te duci la dr, sa te linisteti.

Parca tu ziceai de imbracatul copiilor la iesirea din maternitate. Nu prea ai cum sa agati buricul, pentru ca este pansat si in plus, de obicei copiilor li se pune un body, care ii imbraca de-a intregul, deci n-ai cum sa ajungi la zona respectiva.
Eu stiu ca am scos-o pe Irina din maternitate (zic de ea pentru ca s-a nascut pe 14 aprilie, deci la DPN-ul de acum) cu un body, un costumas din 2 piese mai grosut, caciulita si infasata in paturica.

Am evitat costumasele de cosmonaut in primele luni pentru ca in primul rand nu-si aveau rostul (pana am iesit eu de-a binele cu ea din casa incepuse luna mai), iar in al doilea rand mi se parea greu de folosit la un nou nascut. Daca se incalzeste, e mai usor sa incepi sa mai scoti din bluzite, decat sa il desfaci la costumul intreg, pe sub care de obicei copilul e imbracat mai subtire.

Am folosit insa cu succes un sac de dormit , pe care il puneam pe carut si copilul peste el. Daca adormea, il inchideam. Daca nu, o lasam sa se miste in voie.

Anca-iary - bine ai venit!

Cristina, Oana, Dayanara, Vladi, Rebiana, Kossir, Stefanna - multumesc pentru gandurile bune!

M-am dus ieri cu copiii la spital, si concluzia a fost ca am schimbat medicamentul pentru tuse (Stodalul e apa de mare pentru tusea pe care o are Irina), si sta in continuare pe Nurofen. Nu sunt foarte convinsa insa de Irina, pentru ca nu a vrut sa respire pe gura, iar dr a zis initial ca se aude ceva la plamani pe partea dreapta, apoi a mai chemat pe cineva, si n-a fost sigura. N-o trecem inca pe antibiotice, dar daca nu-i trece tusea asta pana miercuri, ma duc cu ea din nou. Nati e ok, la ea plamani se auzeau curati, de altfel nici nu tuseste. Azi in schimb ii curge nasul.
Mi-am luat medical 3 zile, si stau cu ele. Momentan rastoarna casa .

Vladi - multa bafta la amnio, sigur va fi rezultatul pe care ti-l doresti.

Rebiana - sper ca esti ok daca ai facut deja cerclajul. Vezi in urmatoarele zile mai ales sa nu faci nici un fel de efort, nu ridica absolut nimic (nici macar o sticla de apa) si stai cat mai mult in pat, daca reusesti. O sa fie bine.

15+

Mergi la inceput