Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 18
Ramy77 spune:
Buna burticute,
Castelana, Annya, felicitari pentru baietei 
.
GabiHilla buna ideea cu crosetatul, ma gandeam si eu, si asa nu pot iesi din casa sa merg la cumparaturi
macar asa imi rezolv trusoul. De citit citesc si eu la greu, ca la tv mare lucru nu gasesc, dar stii cum e, cand faci aceloasi lucru zi de zi, la un moment dat te cam saturi
dar asta e, fiecare zi care trece e un lucru bun.
Oanka80 si eu tot in 30 Oct merg la dr...sper sa venim amandoua cu vesti bune de acolo. Eu am tot facut eco cat timp am fost in spital pt cerclaj, dar nu am intrebat ce e, intrebam doar, bebe e bine? Acum o sa vedem, sper, si ce e.
Lindal, odihna si odihna, fara plimbari cu masina, fara efort, fara nimic, ai mare grija de tine 
Ellanik esti o scumpa 
Bianca, bine ai venit si bebe la termen iti doresc!
Ioana28 nasoala situatie, stiu cum e! Am stat si eu 5 ani cu soacra, slava Domnului am reusit sa ne mutam, la inceput asa era si sotul meu, credea mai mult ce zicea mama decat nevasta, pana am pus piciorul in prag si i-am zis clar ca s-a insurat cu mine nu cu ma-sa si daca ce zice ea e mai important decat casnicia noastra, f. bine, sa ramana cu ea. S-a trezit la realitate si n-am mai avut probleme. Dar, la noi era alta situatia putin, nu aveam un copil la mijloc. Oricum, eu te sustin si uite o
din partea mea sa te mai inveselesti. Te
si ai incredere ca se va rezolva situatia, incearca sa discuti si cu sotul nu numai cu soacra.
Rebiana, ma bucur ca ai scapat cu bine, trebuia sa-ti dea dr concediu pe internare, cum mai zicea cineva, scuze n-am retinut exact numele, dr ta nu e cu toate acasa.Pai odihna e cea mai importanta dupa cerclaj. Eu aveam munca de birou program de 6 ore si dr. a zis nu. Acasa in pat.
Si eu am mai avut dureri dupa interventie, dar iau No-spa la nevoie si trece. Eu chiar stau in pat, mie asta mi-a recomandat doctorul cel putin in prima luna dupa interventie, ma ridic doar sa merg la baie, sa mananc si cam atat. Aaa, si sa vin la calculator sa va citesc pe voi
Tot n-am reusit sa-mi duc computerul in dormitor
Dar singura nu pot, sotul meu e plecat din tara, sa vad cui i se va face mila de mine...
Hai ca acum v-am plictisit destul, am recuperat cat n-am prea intrat,
pupici pe burtici 
la toate si sa aveti grija de voi.
Ramona
19+
michelle_sf spune:
Anya felicitari pentru cocosel
. Da nu vine ea saptamana viitoare sa vin si eu cu carucior, lasa, lasa.... Va laudati voi toate, of,of
Acuma atata ati vorbit de colul asta ca m-ati bagat in boale. Tre sa il pun si eu pe al meu doctor sa ma masoare saptamana viitoare. Inca mi se intareste burtica, iar spatele ma doare de la inceput... Acuma, cum mai zicea cineva... cand citesti niste simptome ti se pare ca le ai pe toate. Dar nu ma stresez prea tare, ce-i al meu e pus deoparte (la fel si pentru voi adica
). Cineva acolo sus are grija de colul fiecaruia, sa nu mai zic de micul sufletel pe care il crestem in burtica
.
cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag
michelle_sf spune:
Rammy77 vroiam sa te intreb cum faci cu concediul medical, ca presupun ca nu te mai intorci la servici pana nasti,nu? Depasesti cele 90 de zile? Eu le cam termin acuma la sfarsitul lui octombrie si stiu ca tre sa am aprobare de la nu stiu ce comisie pentru inca 90 de zile, sper sa nu fie prea complicat. Tu cum procedezi?
cu bebica de 16+
cum creste bebelusul meu drag
Ioanact spune:
Multumesc fetelor pt raspuns :miria_cristina
, ioanaa28
, andira
...voi merge cu ea la Dr si vad ce imi recomanda.
ellanik imi plac mult bancurile postate de tine, asa ne m destindem si noi..ma bucur ca nu pleci de la aceasta odisee.

castelanaC si bancurile tale' sunt frumoase.
Si sa nu uit sa te felicit si eu pt 
, sa fie sanatos si dupa nastere.

annya9 felicitari si tie pt 
, asa sa ramana pana la nastere.

Ina_3040 am vazut o burtica frumoasa..si ce supla esti.
kossir multumim mult!
Da , probabil si dif de temperatura, dar cred ca a luat de la fetita celor unde am stat (nu stiu sigur), era si ea racita (lua inca antibiotic) si tusea des.
Oanka, Ramy77 sa veniti cu vesti bune pe 30 Oct..de ziua mea, da?![]()

michelle_sf asteptam si caruciorul' tau sapt viitoare. Eu mai am pana pe 9 Noiembrie..
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA
de
IOANA (11 Ianuarie 2008) +
14+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
Annya fericitari pt baietel
.
Anca pai tu macar esti mai previzibila, dar adolescentii...
Nu stiu sigur cum e generalia asta, dar nici eu nu am fost mai breaza
. Lucas nu vorbeste despre bebe, nu intreba ??
Oana- Pantalonasii cu labuta sunt tot din Auchan. Aici sunt un cosurile alea mari metalice , la gramada, 6 Ron bucata. Au mai multe modele dar pe mine m-au amuzat astia cu pisici cu ochii mari cascati
. Am vazut ca ai si nu o salopeta la fel, doar alt desen, dar nu vad din poza cati cm scrie pe ea. Am vazut doar ca e tot 0-3 luni. E posibil sa-i vina , dar e doar cu 3 cm mai mare decat un body de 50 cm, si nu cred ca bebe are picioarele doar de 3 cm
Denisa,
16 + cu kinder-el
Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta ! 
POZE
jeni_h spune:
Buna ziua dragelor ![]()
Va multumesc tuturor pt gandurile voastre bune.
Eu m-am linistit si am credinta ca va fi totul bine si nu vor aparea probleme de nici un fel.
Asera am simtot-o pentru prima data pe bebelina mea!!!
Tot simteam de parca aveam motociclisti prin burtica si am pus mana pe locul unde simteam falfaielile mai frecvente si, ce credeti?! Am simtit cum "a ciocanit" in palma mea de patru ori!!!
A fost pt prima data cand a venit sa dea mana cu mine. Nu pot sa va spun cata fericire am simtit in momentul ala. Mi-au dat lacrimile de fericire. Seara e activitate intensa. In schimb ziua, nu-i convine. O tin cu fundul pe scaun la birou si mititica sta mai inghesuita ca de, nu sunt conditiile de acasa
.
Vad ca tot se discuta despre concediul medical. Dragelor, noi care avem DPN-ul in martie (cu toate ca eu cred ca in cazul meu va fi februarie), cam de pe cand putem sa intram in prenatal? Ianuarie cred ca-i ok. Voi ce ziceti?
Va pup pe toate si ne mai "auzim" in cursul zilei de azi. Acum dauy fuguta sa mananc ceva ca deja isi cere drepturile stomacul.

20+ Tamara Maria 
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anca_iary cat despre eu la prima sarcina am facut pana in ultima zi ca nu puteam sa ma abtin |
Din lipsa de chef acum? Intreb din curiozitate, sa vad daca sunt singura in situatia asta, ca in rest vad ca situatiile sunt identice.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
oanaiacovita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Annya fericitari pt baietel .Anca pai tu macar esti mai previzibila, dar adolescentii... Nu stiu sigur cum e generalia asta, dar nici eu nu am fost mai breaza Oana- Pantalonasii cu labuta sunt tot din Auchan. Aici sunt un cosurile alea mari metalice , la gramada, 6 Ron bucata. Au mai multe modele dar pe mine m-au amuzat astia cu pisici cu ochii mari cascati Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - AndreiDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Denisa, eu salopeta aia am luat-o de 3-6 luni ca a zis sotul ca mai haios va fi cand pune si el un pic de carnita pe el.
Oana
21+
Erick NicholasDoamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic

Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
bianka1 spune:
Buna burtici,
Scuze ca nu am mai intrat pe forum, dar incerc din rasputeri sa va citesc. Scrieti intr-un ritm infernal....iar eu la munca am foarte putin timp la dispozitie ca sa scriu, iar seara sunt franta de oboseala.
Rebiana, Ramy, Jeni multa sanatate si sa aveti grija de voi si de bebeii vostri.
Jeni. si eu am DNP tot in martie,si din cate mi-a explicat doctorul e musai sa iau 42 de zile dupa nastere, restul pana la 126 tine de fiecare din noi. Asadar poti cu 12 saptamani inainte de data nasterii sa intri in concediu prenatal.
Felicitari fetelor care au aflat ce poarta in burtica.
Va
pe toate!
Bianca
18+
anca_iary spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Din lipsa de chef acum? Intreb din curiozitate, sa vad daca sunt singura in situatia asta, ca in rest vad ca situatiile sunt identice. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a) |
Da YAIA din lipsa de chef. Si in general sunt cu chef ...dar probabil e de la sarcina. Unele pofte ti le mareste, pe altele ti le taie

anca
16+
si
de
Karla Maria20.08.2003

eu la prima sarcina am facut pana in ultima zi