Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (33)
Raspunsuri - Pagina 17
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui honeybaby Anca- nu pot sa zic ca te inteleg. Sper sa treaca neintelegerile specifice vastei ( ma refer la Lucas nu la tine Nu asteapta nerabdator un fratior / surioara ?? Ma gandeam ca il poti implica mai mult in ''misiunea bebe'' ca sa nu se simta cumva ca o parte din tine o pierde. Mie imi este fooooarte teama de perioada adolescentei la copii. Nu sunt deloc pregatia pt asta. Denisa, 16 + cu kinder-el Eric - AndreiDoamne ajuta sa fie bine de data asta ! ![]() POZE |
Honeybaby esti simpatica...ca vorba aia -la mine specificul varstei nici o sansa sa se schimbe, nu?
Stii cum e ? Inca nici noi nu am inceput sa dam atentie noului membru din "garsoniera"..in sensul ca nu prea facem cumparaturi inca, la eco abia data viitoare il iau si pe Lucas...nu stiu cat e el de constient ce insemna bebele din burtica
Deci inca pare totul o gluma...Si iti dau dreptate cu adolescentii, pentru ca traim intr-o lume extrem de grabita, stresata si prea ocupata ca sa dam atentie detaliilor de comportament ale copiilor nostri...Si cand ne trezim....problemele deja iau amploare..nu generalizez , dar parca asa vad eu noile generatii de copii si parinti
Anca
19+ cu
Tereza sau
Codrinsi mami de
Lucas
andira spune:
Aaa, Lindal, mi-am adus aminte si eu, am bagat Mg gramada sarcina trecuta. Plus No-spa 3 zi, desi nu aveam contractii. Dr insa a insistat sa iau, preventiv.
Sincer, eu as vrea sa incep iar sa iau Magneziu. Pe langa musculatura, pe mine ma relaxa la modul general.
Eram calma, linsitita, si acum singura cu 2 zurbagii acasa, imi doresc iar starea aceea de serenitate. ![]()
![]()
miria_cristina spune:
ANDIRA - Votez pro "serenitate".
De data asta nu mi-a mai dat nici mie, dar erau tare bune cand le luam. Sa vedem ce-oi lua dupa urmatoarea vizita la medic.
Damianei pentru tuse ii dau inca STODAL alternativ cu PATLAGINA. La ea nu-i atat tuse cat durere, dar pe langa pastilutele de supt, fiind emolient ii mai dau si sirop.
Mai, fiecare le da copiilor ce vede ca are efect. Nici eu nu ii dadeam altceva decat naturiste, daca erau eficiente ei. Asta nu inseamana ca nu primeste Aloe Berry Nectar sau siropele cu echinaceea preventiv, dar cu toata preventia, cand o face lata, n-o pot tine pe ceaiuri numai.
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
babyangel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui annya9 Buna dimineata burtici! Dimineata am fost si am facut prima morfofetala si bitestul si l-am vazut pe bebel care se pare ca este in proportii foarte mari! In rest totul a iesit bine, totul este normal!Va pup si va doresc o zi buna si linistita! ![]() 13+ |
Anya ...felicitari pentru bebeloi
..dar sa nu iti faci ganduri doar de baiat, ca uite caul meu...la 14 s-fetita si la 18 s-baiat
Astept cu nerabdare eco de 22s sa vad...oare ce mai ascunde acolo?
Anca
19+ cu
Tereza sau
Codrinsi mami de
Lucas
dayanara spune:
babyangel, cati ani are lucas?
oanka wow 43 de kg, de aia nu te.am asociat cu pozele de la inceput cu copii, oricum iti sta bine asta cel putin parerea mea, ce inaltime ai si cate kg ai pus pana acum? de curiozitate intreb
eu tre sa.mi iau notite dupa miria si andira, doar paracetamol si nurofe infantil am in casa...pana acum doamne ajuta, n.a tusit niciodata de cand s.a nascut, dar cum va intra la gradinita sigur o sa am nevoie
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
Ina_3040 spune:
Neatza burticilor, sper sa aveti o zi cat mai buna.
Aici e soare desi cam frig (erau 2 grade cand am plecat de dimineata la servici). nu prea am chef de lucru dar n-am incotro.
Rebiana, sper ca te simti mai bine dupa interventia de ieri. iti urez multa sanatate si odihna.
Bianca, bine ai venit si sa ne scrii numai cu vesti bune de acum incolo.
Ellanik , multumim pt bancuri, foarte faine, ne mai insenineaza ziua.
Pt toate fetele ce au copilasi bolnavi acasa va urez multa sanatate si insanatosire grabnica.
in rest toate bune, am inceput sa am si eu o mica burtica si desigur ca sa ma mandresc mi-am pus deja poze ![]()
va
pe toate si o zi cat mai frumoasa.
Ina
17+ 
http://picasaweb.google.com/ina3040/PozeIna#
dayanara spune:
annya felicitari pt carucior! la nume v.ati gandit?
castelana apropo de nume, la ce te.ai gandit?
roxana
17+
arturo si
ivan (2.12.2006)
POZE
miria_cristina spune:
ANNYA - Felicitari mamica de baiat!
Esti tare haioasa cum ai scris "e baiat, in rest, e bine" ![]()
![]()
Sa fie sanatos si tu la fel!
Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
miria_cristina spune:
INA -
Mai, ce burtica ai! Eu sunt de-a dreptul complexata. Am burtica ta fara sa fiu gravida.
Iar acuma arat cam cum vei arata tu la 9 luni, cred.![]()
Este super si tare supla! Felicitari!

Cristina +13
si Damiana (5 nov 2004)
kossir spune:
Asaaaa, sa continuam,
Rebiana, sanatate multa, stai cumintica in pat. Nici vorba sa mergi la scoala sa stai in picioare acolo. Trebuie gasita o solutie cu medicii astia capsomani. Chiar nu poti schimba doctora aia? Sau te satisface cat de cat. 

Stefana
, noi mergem pe 31 la dr. Sper sa ne arate bebelashul dinaintea atunci. Eu in continuare presimt baietel, dar sper la fetita
. Ce sa-i faci, cu varstaaaa, "roza" se instaleaza
.
Miria Cristina, 
, sanatate multa fetitei tale cu chip de zana.
Alina, si Ioana???????? Sanatate multa. E problema cu schimbarea asta brusca de vreme probabil si ei saracutii sunt sensibili. Eu insist cu ceaiurile cu lamaie multa 

Jeni, offfff, sanatate multa si Doamne ajuta sa nu ajungi la injectii, sa fie totul bine 

Castelana, am ras in hohote, cu lacrimi.
Annya, felicitari si tie pentru "cuculet". Sper sa ramana asa, ca pari tare fericita cu baietel
M-am intins cat o zi de post. Si citesc de nu stiu de cand. Da ce-mi place. Si as mai avea de spus, da ma abtin, ca deja e mult ![]()
Va pupic si mai revin 

Carmen mami de Mihai 24.8.99 si
21+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar