Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 9
Alinus25 spune:
Neata si de la mine![]()
Inca eu sunt la cafeluta... am citit cate ceva din urma... am vazut pozici cu frumusetea Anabelle, sa creasca mare si sanatoasa iar mami sa aiba mult laptic
Danan scoatem majoretele???
Deci oficial s-a dat drumul la nasteri... De la 37 de saptamani deja e ok, fara probleme...
Lumi zici ca nu ai putut sa porti centura?? Bravo tie ca ai reusit sa dai deja atatea kg...probabil ai retinut multa apa, iar acuma ai eliminat-o... Oricum pana peste o luna vei mai pierde cate kg asa de la sine...![]()
O zi frumoasa va doresc 
Alina
35+
Dragos-Andrei si
Riana-Antonia 25.01.2007
laurairina13 spune:
Ramonika, ar fi ca soarecele si pisica![]()
, doar ca a mea poarca e batuta in cap, daca se sperie, ramane paralizata, beleste ocheanele mari si acolo sta statuie!!deci are toate sansele sa fie ingheruita de Vladut!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
floricik spune:
Neata![]()
Fetelor ce e cu vremea asta?? Imi da o leneee...cred ca nu ma ridic din pat toata ziua.
Andre urate gandurile astea de gravidoasa. Si eu le mai am, dar nu zic nimanui ,sa nu zica lumea ca-s nebuna
Totul va fi bine, o sa avem copii sanatosi si frumosi
. Trebuie sa lasam gandurile negre.
Ramonika. Laurairina, Tinonino ce harnicutze sunteti.
Eu sunt varza cand vine vorba de cusut
si nu ma refer la goblen si chestii grele... 
Dana te asteptam cu vesti.
Azi vin acasa Simina si Maya.
Le asteptam cu drag.
33+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
tinonino81 spune:
Aaa pai eu il am pe rama din aia de lemn,de aia e asa de greu
.Si nici eu nu le-am inramat,le tin tot intr-o punga,am inramat doar unul care imi era mai drag![]()
: 37+
Radu Stefan
poze
s_alinutza spune:
Lalu_79 ai PM 
35+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
s_alinutza spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lalu_79 Alinutza, multumesc pt parola ![]() 35+ ![]() |
Cu placere!

35+ cu
pe care o sa-l cheme DavidPOZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
tinonino81 spune:
Deabia astept sa discutam despre bebeii nostri fiecare,ca temeri cred ca avem toate acum,dar sigur o sa stim ca sa facem atunci
Mie cel mai frica imi e de spital,nu am fost niciodata internata,dar 3 zile or trece repede,nu?![]()
![]()
: 37+
Radu Stefan
poze
lylyana.ion spune:
Buna dimi/ziua!
azi am sarit ceiut, laptic, mic dejun, caci abia am facut ochi
dupa ce am adormit iarasi pe la 3 
am vazut si eu pozici cu burtici si porcusori, v-am trimis si un mail, iar acum ma duc sa bag ceva la ghiozdanel ![]()
revin
Lili
36 cu
Alexandru
ionelamaria spune:
Cuscra, ma bucur ca , in ciuda vremii de afara, ai scos nasucul si imi pare ca printre lacrimile de emotie ai reusit sa zambesti.
Din ce vb cu Lumi, ea a fost f multumita de cum se purtau angajatii spitalului cu ea... si nu i-au dat impresia ca asteapta stimulente. De "tarife" nu am intrebat... chiar asteptam informatii
La inceput nu au lasat-o cu haine pt fetita... mai spre sfarsit da... Pentru ea tot camasa de la spital a purtat si dupa nastere... iar... nu stiu pt cat timp. Restul informatiilor le asteptam.
Interesant tablou de familie... sa vedem cum va arata peste un an...
lavi
Laurairina, dap
ciudati barbatii astia.... greu cu ei... greu fara ei... ce sa ne facem!?
Eu mai pictez... dar numai de relaxare... nu as risca sa arat ce iese. se pune?
Lalu, bun iesit din butoi!. Si eu ma gandesc des la faptul ca relatia cu tati de Mihnea se va schimba... si asta dupa ce cu greu am reusit sa facem din relatia noastra ceea ce ne doream amandoi de la inceput ( au fost momente grele in care nu credeam ca mai avem sanse sa fim impreuna) Acum cand am facut lucrurile sa functioneze apare o schimbare in viata noastra si sper sa reusim repede sa ne adaptam.... fiindca nu ma simt capabila sa lupt ani de zile sa refac relatia cum am facut-o prima data. Dar trebuie sa fie bine... sper sa reusim amandoi sa facem fata cu bucurie schimbarii 
dana n, oare puiul tau se grabeste sa o cunoasca pe mami? Bafta multa la gineco... sa dea DD sa nasti un bebe sanatos si mancacios... si daca vrea el... in ziua dorita de tine
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE