Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 8
s_alinutza spune:
Am pus si eu poze pe contul comun
Daca ma uit acuma si compar burta mea cu cele ale celorlalte fete.....is cam
E drept ca datorita lui BB din burtica am acumulat 20 de kg....
Si m-as mira sa am norocul Luminitei si sa dau jos 10 kg intr-o saptamana....
Noi sa fim sanatoase cu bebelasi cu tot, si-apoi cu kg-ele vedem noi cum rezolvam sa dispara....
Va 
35+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
tinonino81 spune:
Ramonika si eu am aceleasi activitati ca tine,adica si eu cos goblen,dar e cam mare si nu stiu cum sa mai stau ca amortesc si citesc si eu ca rtea dr. Spock![]()
Voi cum mai stati cu poftele?
Eu l-am trimis pe sot sa-mi cumpere pateu,nu ma mancat in timpul sarcinii,dar mi-a fost o pofta... si icre,dar din acelea varsate sa-mi fac eu,ca nu-mi plac alea gata facute,si gata sper ca pe azi mi-am facut poftele,dar mai e pana diseara![]()
![]()
: 37+
Radu Stefan
poze
Ramonika spune:
Lumi - te rog cand ai timp sa ne zici si noua cum a fost in spital, ce scoruri se practica, ce lucruri ti-au trebuit, unde s-au purtat frumos, unde nu, cum ai stat in salon, ce impresii ai avut in general din spital, ca stii ca ne intereseaza si pe noi (Iasul). 
laurairina - eu cos pt. relaxare, ca goblenele mele terminate zac intr-o punga in dulap, nu le-am inramat (inca)
eu comand de pe rogoblen.ro
Andre - vezi ca toate suntem speriate de nastere, de ce va urma, insa important e sa mergem mai departe, oricum mult a fost, putin mai este. in curand vom fi cu bebeii in brate si cred ca vom fi cele mai fericite.
monis - ![]()
mariaandrea - te asteptam mai des pe la noi. 
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablagaAndre cum ii vremea la Cj, ca maine avem program de cumparaturi acolo!De Miany ce mai stii? |
33+
Chiara Ada
Ramonika spune:
tinonino - eu tin panza goblenului pe gherghef, nu pe cadre de lemn. si al meu e marisor si cam greu, insa il mai rezem uneori de genunchi sau fac pauza cand ma dor mainile. eu is maniaca, daca ma apuc de cusut, cos 8 ore in continuu...
parca intru in transa...
asa al meu barbat intra in transa la mancat de seminte... nu se mai poate opri... 
sa vezi familia perfecta, eu cos in disperare pe canapea, el mananca seminte.... in transa amandoi, pana ce mie-mi amortesc mainile si pe el il dor buzele...
pofte nu prea am avut sarcina asta, decat de acru - castraveti murati sau dulce - eclere... 
laurairina13 spune:
Tinonino, hihi, vad ca punem de o gasca de gagici talentate in ale goblenului, tricotului, crosetului..ma intreb oare cine picteaza pe aici? sau ce hobbyuri mai au gagicile noastre si nu zic nic..![]()
Am pus si eu pozici cu poarca mea de guineeea, ce numa fetili sa puna pozici cu matze si iepurasi?
Apropo, Ancutzica, am vazut iepurasul tau cu ochi rosii, de aia aveam si eu cand eram acasa, cand eram mai mica..Frumosi tare! Tu il tii la bloc? sau la tara? Ca am vazut cusculita de aia de apartament..![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
Lalu_79 spune:
| citat din mesajul lui tinonino81 Voi cum mai stati cu poftele? Eu l-am trimis pe sot sa-mi cumpere pateu,nu ma mancat in timpul sarcinii,dar mi-a fost o pofta... si icre,dar din acelea varsate sa-mi fac eu,ca nu-mi plac alea gata facute,si gata sper ca pe azi mi-am facut poftele,dar mai e pana diseara |
Eu nu prea am avut pofte, in trimestrul 2 am mancat f bine si cu placere, dar de la o vreme chiar nu mai am pofta de mancare....doar de dulciuri
; Si uite-asa kg se aduna
35+
laurairina13 spune:
| citat din mesajul lui Ramonika tinonino - eu tin panza goblenului pe gherghef, nu pe cadre de lemn. si al meu e marisor si cam greu, insa il mai rezem uneori de genunchi sau fac pauza cand ma dor mainile. eu is maniaca, daca ma apuc de cusut, cos 8 ore in continuu... parca intru in transa... |

Sa vezi la noi familia perfecta, eu ori crosetez, ori ma apuc de citit cate o carte si uit sa o mai dau jos din mana pana nu o termin, iar al meu joaca solitaire cu orele!!!!!

Laura,
37+
Mara TeodoraAMR 3 saptamani !!
poze
Ramonika spune:
laura - super simpatic porcusorul. nu ma pot abtine sa nu ma gandesc ce ar zice Vladutz al meu daca l-ar vedea...
![]()
si vazut si burtica si pisica frumoasa de s_alinutza 
laurairina13 spune:
S-alinutza, ce paznic matzos 

ai la bebe !!!!!!!

Cred ca daca mai stam mult, adunam de o ferma a animalelor plina de matze, catei, iepuri si porcusori! Hai cine mai scoate la inaintare si papagali, broscute, pesti???![]()
![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze