Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinonino81 spune:

M-am mai uitat si eu la toate pozele noi,sunt super frumoase fetele si burticile lor.

Apropo de buric,al meu zici ca e un cioculet,a iesit afara asa de tot

Ramona C sper sa fie bine vineri,am niste emotii ca eu sunt tare aproape de tine

: 37+Radu Stefan
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariaandreai spune:

Ceau fetele,

In sfarsit am reusit si eu sa citesc tot din urma. Astazi e prima mea zi de prenatal si sper ca de acum sa reusesc sa tin pasul cu voi.

Acum plec la doctorita de familie, sa imi dea si hartia, sa fie totul oficial

Pupici

Maria 32+ cu Miruna
http://bd.lilypie.com/dYPop3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13
oare ce mai ramane de facut?????

eu mai fac curat prin casa, cos goblen , citesc cate o carte (Dr. Spock, de exemplu), alint matza, stau pe net. cam astea in mare.

babele daca fac treaba e bine, se iarta cicaleala...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

Citat:
citat din mesajul lui tinonino81

Apropo de buric,al meu zici ca e un cioculet,a iesit afara asa de tot

eu compar buricul cu varful tuguiat de la basca aia bleumarin pe care o purtau muncitorii pe timpul lui ceasca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniablaga spune:

Ancutza...La multi ani sotiorului! Da...pot spune fericita ca am scapat de raceala...dar de fentat nu prea am putut-o fenta...ca m-a chinuit toata saptamana trecuta!

Raluci, Ramonik, Ionelamaria, s_alinutza, Monis,

Shtephy pe unde esti? Sper ca e totul bine!

Camy...mai e putin, asa-i?

Andre cum ii vremea la Cj, ca maine avem program de cumparaturi acolo!De Miany ce mai stii?

Abia astept sa o avem din nou pe Simina printre noi!

Lavi, 36+ mami de Rares Cristian

Au mai ramas 4saptamani!

Camera lui Rares
Poze
HainuteRares

HaineRares2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Vai, cat de tare m-a linistit si pe mine burtica Magdei , chiar era miculutza si uite ce frunusete de fata ascundea. Cat a avut la nastere? Tinonino Cum nu, este cafea pentru toata lumea. Ramonika si eu am plans la pozele Luminitei, m-a impresionat tandretea din ochii lui Richard mult de tot. La mone revine continuu senzatia ca nu apuc ziua aia, nu stiu ce e in capul meu tolomac, sper sa nu fie vreo presimtire, sa fie numai de la gravizenie ceva. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ramonika
eu compar buricul cu varful tuguiat de la basca aia bleumarin pe care o purtau muncitorii pe timpul lui ceasca...

Nu-l dai putin cu albastru sa ne pui si noua o poza?

ce ma bucur ca esti mai bine!

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

vreau si eu sa mai cos goblen, da nu mai am, si al meu sot nu m-a mai lasat sa imi cumpar..ca si asa unde le punem, ca nu se mai poarta...bla bla-adik lui nu ii plac!!!- da cand au fost in vizita niste veri saptamana trecuta pe la noi si ne-au admirat goblenul inramat din dormitor...era tot mandru de mine ca fac goblene si le-a aratat si restu de goblene,de parca le-ar fi facut el!! off...barbatii astia..
De alintat eu nu am decat un porcusor de guineea in dotare, si e fricoasaaa, nu se alinta ca o matza la mangaiat...Ia sa il scot nitel, sa ii fac vreo 2 poze sa vi-l arat si voua

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 37+ Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lalu_79 spune:

Neata si de la mine

Daca a mai ramas cafea ma bag si eu la o ceasca maaare.De cateva zile sunt lipita de pat, nu din motive obiective ci pur si simplu de lene....exact ca in cantec...mi-e o lene de ma doare.

Am citit din urma si ma bucur de vestile bune: Simina se intoarce acasa cu printesa Maya, Anabelle creste mare si mamica Lumi se descurca de minune, chiar daca, spune ea, a fost luata pe nepregatite. Eu am senzatia ca oricat as citi, tot nepregatita o sa fiu...acuma sper ca ce nu mi-a iesit ce cealalta ureche si instinctul meu vor fi de ajuns ca sa ma descurc.Vom vedea.

Am fost in butoi ceva vreme si m-am simtit vinovata pt asta...se apropie momentul marii intalniri si eu, in loc sa fiu cea mai fericita....cad in butoi ....insa pana la urma poate si asta e o etapa normala si necesara. Bebita ne va scimba radical viata, o schimbare pe care mi-am dorit-o si mi-o doresc foarte mult....dar asta nu inseamna ca trebuie sa ma simt vinovata pentru ca-mi pare rau de etapa care se incheie in viata mea. A fost trist sa plec de la birou, ma apuca nostalgia cand ma gandesc ca relatia cu tati nu va mai fi la fel, nu vom mai fi doar noi doi... Inconstient am facut doliul vietii asa cum o stiam pana acum. Si sper ca odata depasita faza asta, o sa ma pot bucura pe deplin de ceea ce urmeaza, viata alaturi de minunea noastra, fara sa ma uit in urma cu vreun regret.

Gata, nu va mai plictisesc cu tristetile mele

Se poate sa-mi dati si mie parola de la contul comun? Mercic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Buna dimineata!

Am avut o noapte linistita, am avut un supozitor Buscopan. De la 6 dimineata iar m-au luat durerile. Astept sa vina ora 14 sa merg la ginecolog.

Ancutza, sa iti traiasca sotiorul. Sambata este si ziua sotului meu. Eu imi doresc tare sa nasc de ziua lui.

------------------------
37+ David

Albume foto

Mergi la inceput