Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 6
Pirelia spune:
Neata fetelor, vreau si eu cafea, se poate?
Lumi, am vazut gagalicea. Este minunata.
Ancuta, sa-ti traiasca sotul si sa aiba grija toata viata de voi.
Lylyana, nu te mai lua dupa superstitii, da-le'ncolo.
Dana_n, sper ma stea la caldurica bebe si sa iasa cand considera ea ca este pregatita sa infrunte lumea.
Ma apuc de treburi si revin cand pot la forumeala.
Viitoare mamica in culmea fericirii 33+ (31+)
Oana Petra
laurairina13 spune:
![]()
neasaaa....![]()
abia ce am deschis ochii, am papat micu dejun si am intrat sa vad ce mai faceti.
Monis, adevar ai grait cu lipsa si prezenta la apel, e cam aiurea ca sa strigi prezenta cand cineva lipseste...Poate se mai harnicesc fetele noastre, si vin nestrigate de acum!
Cat despre capitole noi de facut..si eu intru in gasca anytime now , deci nu cred ca as fi de mare folos, ca altfel m-as fi bagat. Si sa ramana doar Stephy si Ramonika pe baricade la schimbat capitole e cam nasol.
Ancutza, eu nu ma pot gandi acu sa lipesc leucoplast pe buric, la cat e de subtire pielea acolo si la cat e de sensibila, cred ca la dezlipit se ia cu tot cu piele...
Si la mine buricul un e iesit inafara, e la maxim intins de zici ca e tot una cu pielea de pe burta..
Betty, bafta azi, sa ne tii la curent! si bine ca a venit mama ta sa stea cu Mario, vezi ca nu o lasa sufletu sa te lase fara ajutor??![]()
Andrutza, am si eu personaje de astea cicalitoare in familie, care toata ziulica cand ma prind prin zona incep cu sfaturile de genu'da sa nu iti fie frica, ca uite eu cand am nascut...bla bla bla/ ca toate femeile au trecut prin asta/ ca nu te taie jos , ca pe mine nu m-a taiat nimeni/ ca bla bla...'' Desi eu chiar nu vreau sa iau discutia despre nastere, chiar nu vreau sa ma stresez in plus..Ei..nu frate, sunt in stare sa ma si sune sa imi mai spuna inca o data sa nu imi fie frica..de parca le-as fi cerut parerea

Deci azi vin acasa si Simina cu gagalicea ei Maya!
Sa fie sanatoase si sa se bucure de caldurica caminului!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
Andrecluj spune:
Monis eu ma bag cu drag la capitole, daca ai rabdare sa explici ca la prosti. 
33+
Chiara Ada
tinonino81 spune:
Neata fetele!
Mai de la vremea asta eu acum o jumatate de ora m-am trezit,dar am dormit asa de bine...

Stephy nu am cum sa va uit,chiar daca sotul meu e in concediu,ca mai nou,el ma trimite sa vad ca mai fac fetele
,inainte comenta tot timpul
Lumi foarte frumoase pozele,o familie fericita,ce mai
,ma faci sa devin nerabdatoare

Simina abia astept sa veniti acasa si sa vedem poze mai multe cu voi 

Am uitat...Andre sper ca mai e cafea si pentru mine
: 37+
Radu Stefan
poze
magdaz_ina spune:
Am vazut si eu pozele noi de pe picassa...
pt. bebicii-fulgusori grabiti super dragalasi!
In sfarsit, am pus si eu cateva poze pe picassa. Sper ca am creat albumul bine si il puteti vedea, daca nu, mai incerc.
pe burtici si
pt. proaspete mamici!
Magda
31+ cu 
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006
magdaz_ina spune:
Acum se vad si cele 3 poze din albumul de membru DC!
Magda
31+ cu 
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006
Ramonika spune:
neata fetelor, la noi e vreme urata azi, ploua marunt si stiti cum se zice, cand ploua si e mohorat afara faci copii sau numeri bani. cum copii am facut deja
si bani sa numar n-am
imi ramane sa pun cornu-n perna (vorba lui Mira)... 
Ancutza -
la multi ani pt. sotz. asteptam cinste. 
magda si gabitza35 - vazut poze, dragute 
lauriciule - mai, da de unde ai facut tu rost de atatea babe care sa te umple de "sfaturi"? ca eu n-am nici una... isi mai dau cu parerea unii-altii,insa babe-babe n-am. ![]()
Lumi - e superba printesa ta, mi-au dat lacrimile cand am vazut-o. 
apropo de lacrimi, cand am fost la biserica la botez la fetita vecinilor nostri, si cand au pus-o pe masa la biserica si au dezbracat-o ca sa o bage in apa si a inceput sa planga, mi-au dat lacrimile.
parca as fi auzit-o pe a mea. cred ca in momentul cand am s-o vad prima oara la spital, n-o sa ma mai poata opri nimeni din bocit... 
cu temeri de nastere, intru si eu in club, de fapt cred ca nimeni nu scapa de asta, chiar daca la unele e al 2-lea copil, tot ne e frica. insa ma consolez cu ideea ca e doar o zi (sau 2-3) de suferinta.
laurairina13 spune:
am bagat si eu ochiu meu cel curios la album de Magda
, ptiu sa nu fie de deochi, da ce mare si frumoasa e Iarina, si tu asa slabuta!!
Ma uitam la burtica de 39sapt la bb 1 ce micuta era...pai fetele noastre stresate de burtici mici-aviz Katy, ANcutza,Roxyaly, nu ar mai trebui sa se planga ca au burtica mica..ca a ta le intrece, si vad ca Iarina e bine merci, o adevarata domnisorica!
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
coquelicot spune:
http://bebeshop.wordpress.com/2009/09/21/colic/
Din gama obiecte mai mult sau mai putin utile.. o salteluta care face masaj anticolici bebelushului:)
laurairina13 spune:
Ramonika, si la noi vreme urata si inchisa, friggg, doar ca nu ploua..De facut copii, done, de numarat bani, iok, de bagat cornu in perna..abia l-am scos de acolo
/..oare ce mai ramane de facut?????
Babe nu am decat 2 -soacra si bunica sotului- dar fac cat o tara intreaagaaaaaaaaaaaaa...Nu zic, sunt pline de bune intentii, ne ajuta cu bani, ne gatesc, vin daca le cer ajutoru cu ceva, sunt painea lui Dumnezeu, dar cand e vorba de cicalit si stresat...sunt primele!
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze