Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 5

'Neata gagici!!!
Ce faceti?Am vazut ca a fost un we fara evenimente.Asta este de bine.Azi am reusit sa-mi fac ultimele analize de sange si urina ,si vad ca a mers cu trimitere de la doct,deci chiar am fost norocoasa sarcina asta ptr.ca in afara de cele de la inceput(alea scumpe) nu am platit nimic.
In rest,noi am avut un we linistit si cu caldura in apart.
.
Va pupic si va doresc o zi linistita
MONIS multumesc de apel. Nu sunt in apele mele dar va citesc mereu. Sper sa nu ma tina mult starea asta nasoala. Oricum...am majoretele pregatite sa stii.![]()
Te pupic pe burtiq

Andrutza-asta simt si eu de la un timp si e bine cum ai definit-o tu:criza maternitatii.Dar la mine e pe invers.Eu sunt stresata ca e bebe prea mic,ca mi-e frica de nasterea naturala(ca doar am trecut prin ea),ca nu stiu ce o sa fac cu Matei cand se va declansa nasterea.Tot ce-mi doresc e sa-l vad pe bebe in brate si sa intram cumva intr-o rutina,ca cea pe care o avem acum.
andrutzaiti impartasesc temerile. e drept ca la mine mai dureaza, teoretic, pana la nastere... dar la 32 sapt bebe meu avea 2500g... si ma ia cu fiori reci ca daca sta pana la 40 sare de 4000

. Ai sa vezi ca bebei vor fi blanzi cu noi. Eu tot il rog... si sper sa asculte... ca altfel... pun eu mana pe el![]()
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihnea
Buna dimineata burticutze si mamicutze!
Eu mi-am inceput dimineata prost, ca am uitat de anuntul celor de la Compania de Apa cum ca azi intre 8 si 18 se ia apa
si n-am strans apa in vana sau alte recipiente....no asta e, oi rezista cumva pana dupa-masa, bine macar ca am luat sambata un bax de apa minerala ![]()
Am vazut pozele cu dulcica de fetita a Luminitei Se vede pe fetele parintilor cat is de fericiti!
Sa va creasca mare printzesica!!!!
Is cam amortzita in dimineata asta, trebe sa-mi fac curaj sa ies din casa si sa merg pana la dr de familie sa iau concediu medical pe luna asta, ca miercuri trebe sa-l duc la servici 
Sotul meu pleaca maine dimineata la Constanta, si vine abia vineri, si nu-mi place ca raman singura acasa....
toate fetele! Sa aveti o zi frumoasa! 
35+ cu
pe care o sa-l cheme David
POZE
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani
Tiusca, speram ca de la a doua nastere sa nu mai ai nici un stres...
Cu ce se trateaza atacurile astea de panica? Uneori am credinta ca o sa fie bine, ca o sa ma pot descurca... alteori ma apuca niste temeri oribile....
Cel mai bine functioneaza sa nu ma blochez la momentul nastere ci sa vad nasterea un moment marunt, mai mult administrativ, functional,tehnic, cum sa-i zic (!) pentru a-mi vedea bebelushul in brate

| Citat: |
| citat din mesajul lui tiusca Andrutza-asta simt si eu de la un timp si e bine cum ai definit-o tu:criza maternitatii.Dar la mine e pe invers.Eu sunt stresata ca e bebe prea mic,ca mi-e frica de nasterea naturala(ca doar am trecut prin ea),ca nu stiu ce o sa fac cu Matei cand se va declansa nasterea.Tot ce-mi doresc e sa-l vad pe bebe in brate si sa intram cumva intr-o rutina,ca cea pe care o avem acum. ![]() [/quote] ![]() ![]()
|