Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 4
laviniablaga spune:
NEATZA...VIN SI EU LA CAFEA...MA PRIMITI? 

Lavi,
36+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 4saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui laviniablaga NEATZA...VIN SI EU LA CAFEA...MA PRIMITI? ![]() ![]() |
33+
Chiara Ada
laviniablaga spune:
No, atunci e bine...multumesc!![]()
Zilele astea...datorita racelii am fost mai lenesa...dar se pare ca in sfarsit am reusit sa o inving! Momentan sunt bine. Bebeloiul e miscator si cate o data se misca atat de tare incat am senzatia ca nu mai are rabdare...dar il tot mangai si ii spun sa stea cuminte...ca mai e o saptamana pana vine domnul doctor din concediu!
Lumi am vazut pozele cu tati si Annabelle...cata fericire.... si ce printesa frumoasa ai
Lavi,
36+ mami de
Rares Cristian
Au mai ramas 4saptamani!
Camera lui Rares
Poze
HainuteRares
HaineRares2
betty78 spune:
Neata si de la mine....m-am trezit la ora 5:30, mi-am hranit copilul, eu in schimb sunt moarta de foame....o astept pe mama care s-a hotarat sa vina sa aiba grija de el ca eu sa fug la spital sa vad daca il mai tinem pe bebe in ghiozdanel.
Betty78
37+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
ionelamaria spune:
Buna dimineata
inca dorm... dar din varii motive am deschis ochii. Nu m-am mai trezit cu dureri... si apreciez aceasta favoare
Vreau cafeaaaaa. Dar Monisule, tu sperai la o cafea chiar atat de matinala... mai, nici caciula in cap nu o poti pune de noapte ce era la ora aia... ( un alt fel de a spune " te-ai sculat cu noaptea-n cap).
lylyana.ion, nu cred ca poate avea legatura moartea bunicii cu nasterea bebelusului. e norm,al ca unii sa moara si altii sa se nasca... nu neaparat din familie.
La multi ani ! tati de Sabina Ioana
Lavi, bun venit la cafea... ti-a fost preluata functia ( acum sa nu sperati ca as putea fi eu atat de harnica incat sa fac dimineata cafeluta)![]()
betty , tinem pumnii sa ai o zi excelenta
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
monis5 spune:
Vroiam si eu sa-i zic bun venit admiratoarei din umbra - ar fi mers userul asta
... si ca am vazut poze cu tot felul de chestii faine pe contul comun - Raluci, LauraG si bebelusa by Lumi - cat de frumoasa e 

sa va traiasca 
. Apropos de contul comun Shtephy, am sters pozele pt ca sunt oricum la semnatura si ca sa mai fie spatiu si pentru altii ![]()
RamonaC baga mare pe aici ca se cam apropie deznodamantul
. Ce bine ca ai ajuns la termen
. Iaca si Iasiul mai in forma... fetelor cam slabuta miscarea saptamana asta, dar cred ca va scoateti parleala de acuma. Mai ales ca ieri ati vazut soarele... ca aici maine se face saptamana de cand nu am servit. Endorfina mea sta sa lesine si mai multe nu... si daca soare nu, ardei iuti nu, sex nu, ramane doar ciocolata refugiul ![]()
![]()
Am vazut si o urare de la Timisoara de la Lala86 - multumim... avem si admiratori secreti, nu numai admiratori in umbra? ![]()
Ramonika, Laurairina, cred ca 1 ian e o data buna de reper sa ne mutam la scutece - vedem loco daca mai sunt de nascut fete si mai tarziu... iar cu lista nu vad care- baiu'... vor fi pe lista doar bebelusii cu mamici scriitoare
.
Dana.n bine ai venit in clubul celor cu nasterea anytime now
. Lylyana, nu te mai gandi la prostii
, Ancutza - LMA sotului
... si Shtephy eu cred ca un leucoplast pe un buric necajit poate preintampina o eventuala hernie... stiu ca se pune si in anumite cazuri la NN...
Chiar ca tot vreau sa intreb de o vreme, cine are manutze dibace sa invete sa faca de acum capitole noi? in caz de ne apuca nascutul... ca eu cu Krelia cea fara poze si Betty suntem relativ aproape...
Si inca ceva... vad ca iar lipsesc tot felul de fete, chiar din cele care scriau constant, dar cred ca prezenta tb s-o facem din proprie initiativa si placere, nu pt ca ne "striga" cineva pe forum... si daca nu ne apeleaza nimeni, sa stam pitite pe undeva... cum bine zicea cineva nu de multe pagini in urma... dupa ce incep nascarile va fi dcic mai putin de citit din umbra si daca nu ne ocupam toate... altcineva nu se va ocupa pentru noi. Si pentru ca tot am zis ce am zis ![]()
![]()
totusi am un apel pentru our special guest star in foiletonul Mamici de fulgusori: Lidia - incepem curand si fara majoretele de Brasov nu avem destul curaj 

Gata, plec la Andre la "cafia"
monis
cu poze
sapt 37 +
Miramar spune:
Am baut si eu cafelutza pe la 7 da' tare ar mai prinde bine una, ca itnre timp dupa 2 masini de rufe la spalat, verificat emailuri si raspuns la servici la cateva (sa ma lase in pace in restul zilei) m-a luat somnul acum. Cred ca bag cornul in perna vreo ora 
Azi vine mami-a mea 
35+ 
Ancutza_Bro spune:
buna dimi (vorba unei cunoscute brunete meteo girl
)
am facut si eu ochi, multumesc Andre, Ionela, Monis pt urari 
Lavi ma bucur ca ai fentat raceala 
betty ai vazut ca pana la urma a venit mamy sa stea cu Mario?
Stephy despre leucoplast asa am citit...daca are sau nu vreun efect, kiar nu stiu ![]()
ma bag si eu la o
alaturi de voi 
Anca
37+
Sabina Ioana
POZE
AMR 3 SAPTAMANI !!!
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Miramar Am baut si eu cafelutza pe la 7 da' tare ar mai prinde bine una, ca itnre timp dupa 2 masini de rufe la spalat, verificat emailuri si raspuns la servici la cateva (sa ma lase in pace in restul zilei) m-a luat somnul acum. Cred ca bag cornul in perna vreo ora ![]() Azi vine mami-a mea ![]() 35+ ![]() |
da' ce harnicuta ai fost asa de la prima ora...eu nici nu am apucat sa ma ridic din pat
Anca
37+
Sabina IoanaPOZE
AMR 3 SAPTAMANI !!!
andrutza spune:
E cam greu cu trezirea asta de dimineata, si eu ma trezesc zilnic sa imi duc printesa la gradi, si asa de somn mi se face pe la 9-10...
Tocmai vb cu mama pe mess, care ma incurajeaza ca in familia noastra sunt toti caposi si cu umeri lati, e exact ce am nevoie avand copilul super mare si stand tot timpul cu frica sa nu mai creasca prea mult... Of, cred ca turbez pana miercurea viitoare, toata lumea are impresia ca ma face sa ma simt mai bine povestindu-mi de: erori de ecograf - greutate mai mare a lui bebe decat cea indicata de eco -, probleme la nasteri prin cezariana, care ma paste daca Dani e prea mare, probleme de dilatatie, desi la prima nastere nu am avut nicio problema etc. O sa turbez in curand si atunci n-o sa mai stiu ce se intampla cu mine, e singura solutie 

O sa fiu o mama tare linistita de data asta dupa ce nasc, criza maternitatii la mine se manifesta acum 

![]()

Si pe langa toate astea, e o vreme afara de iti vine sa urli!!!
Va pup, sorry de nervii mei, simt nevoia sa ma descarc.
Andrutza si copiii ei dragi - Simona Andreeea (n. 17.01.2005) si
36+ Daniel Stefan