Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricikAndre urate gandurile astea de gravidoasa. Si eu le mai am, dar nu zic nimanui ,sa nu zica lumea ca-s nebuna Totul va fi bine, o sa avem copii sanatosi si frumosi . Trebuie sa lasam gandurile negre.
Oho, pai nici macar un sfert nu zic din ganduri ca mi-e rusine de ele. Daca sunt numai de gravidoasa e de bine, inseamna ca trec. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Alinutza ce matza frumoasa ai si cum sta ea pe burtik.
Tare as vrea si euuuu. Am la mama dar pana ajung la ea...ma ia dorul de matza.

33+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alinus25

Neata si de la mine

Danan scoatem majoretele???
Deci oficial s-a dat drumul la nasteri... De la 37 de saptamani deja e ok, fara probleme...

O zi frumoasa va doresc

Alina 35+ Dragos-Andrei si Riana-Antonia 25.01.2007

Inca nu...va anunt eu cand va fi cazul

------------------------
37+ David

Albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns s_alinutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui floricik

Alinutza ce matza frumoasa ai si cum sta ea pe burtik.
Tare as vrea si euuuu. Am la mama dar pana ajung la ea...ma ia dorul de matza.

33+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Da, stii cum is pisicile, pisicoase tare! Motanelu meu e si tare mamos in ultima vreme, probabil simte ca in curand va ajunge pe locu 2. Incercam cu greu sa-l tinem afara din camera lu BB macar pt inceput, si-apoi o sa vedem cum se vor acomoda unul cu altul.
Au fost in vizita de curand fratele meu si cumnata cu fetita lor de o luna, si motanelu a fost doar curios si tare finutz, s-a ridicat usor in doua labutze, sa miroasa si el macar un botoshel de BB
Multa lume ne sfatuieste ca ar fi bine sa dam pisicu daca vine BB acasa, da io nu ma pot gandi la solutia asta, ca mi-i prea drag

35+ cu pe care o sa-l cheme David
www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Daca nu aveam data pusa pe fotografii, nici eu nu credeam ca am avut burtica asa mica la Iarina. Si este burtica de pe 29.01.2006 iar pe 31.01.2006, la 39 de saptamani si 6 zile, s-a nascut Iarina.
Mereu m-am "plans" ca s-a nascut cu 2,900 kg; am luat-o din maternitate la 3 zile cu 2,700 kg dar a recuperat repede si a crescut f. repede.
Acum nu are 4 ani si e inalta ca de 5, si de anul trecut creste accelerat: in octombrie 2008 era inalta ca de 3 ani (si nu ii implinise), in primavara 2009 era inalta ca de 4 ani si din vara ca de 5 (nu ca nu ar avea cu cine sa semne inalta).
Acum am de la 6,5 luni burtica mai mare decat cu Iarina in 9 luni si ma gandesc la cat de mica era burtica cu Iarina este prea bine ca a avut 2,900.

Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Fetelor, revin cu vesti.....bebe ar mai sta la ghiozdanel, dar din pacate, doctoritza mea se teme de marimea uterului si de contractiile pe care le am non stop si ii este frica sa nu cedeze...asa ca maine dupa ora 14 o sa imi tin puisorul in brate...

Am venit acasa si Mario se pregatea sa plece cu mama, dar cum m-a vazut nu a mai vrut sa auda, s-a prins efectiv de piciorul meu si nu mai vroia sa imi dea drumul..cu greu am reusit sa il convingem si cum au iesit pe usa mi s-a rupt sufletul si am tras o portie mare de plans. O sa mai trec in seara asta pe la ea sa il vad apoi ii astept maine la spital....am mai multe emotii pentru Mario si cum il va primi el pe bebe, decat pentru nastere in sine.

Si apropo de ce va spuneam de mama, a venit pentru ca i-am facut scandal si aseara a avut "bunul simt" sa ma sune sa ma intrebe, ca daca nu am programare atunci ea ar putea sa vina mai tarziu ca trebuie sa manance si ca trebuie sa ii puna masa lui frati-miu care nu are decat 24 de ani saracutzu'; i-am explicat frumos ca trebuie sa ma duc nemancata si ca nu as vrea sa stau asa in cazul in care nu facem azi cezariana....s-a ofuscat nevoie mare ca ea ar fi vrut sa vina dupa ora 11, ca o doare capul toata ziua daca se trezeste inainte de ora 7 si eu eventual sa rabd pana cand ajung la doctor si aflu situatia. Nici acum nu a fost incantata sa il i-a pe copil, dar efectiv vreau sa dorm si eu in noaptea asta si sa nu ma trezesc iar la 5 sa fac micul dejun, mai ales ca am operatia la ora 13:00

Betty78 37+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

burtici noi si frumoase avem noi la picasa magdaz, s_alinutza

34+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrecluj spune:

Citat:
citat din mesajul lui betty78
Fetelor, revin cu vesti.....bebe ar mai sta la ghiozdanel, dar din pacate, doctoritza mea se teme de marimea uterului si de contractiile pe care le am non stop si ii este frica sa nu cedeze...asa ca maine dupa ora 14 o sa imi tin puisorul in brate...
Deci maine agitam. Cezariana cu noroc sa fie, fara dureri prea mari, iar bebe sanatos, te asteptam cu vesti. 33+ Chiara Ada

Mergi la inceput

Betty78 e cazul atunci sa scoatem agitatele pt tine! Mai vine un de octombrie!
Doamne-ajuta sa fie bine!

www.sarcina-nasterea.ro/sarcina-pe-saptamani/" target="_blank">Sarcina pe saptamani

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

burtici noi si frumoase avem noi la picasa magdaz, s_alinutza

34+ Remus Andrei
http://www.popasmusic.com
http://www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html
AMR 6 SAPTAMANI

Multumim de compliment!

Mergi la inceput