Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 21
dymomo77 spune:
Nu ionela nu m-am luat de tanti liftiera si asta pt ca eram asa nervoasa ca sigur nu m-as fi abtinut sa nu jignesc. Asa ca mai bine tac.
Ramona tocmai am bagat un nospa si jumatate de ginipral. Eu sper sa mai stea pana pe 28 cand sunt programata la cezariana ca dc nu nasc cu alt medic si parca tare as dori sa fie al meu.
37+ AMR 9 zile
Dan Mihail
Lidia74 spune:
SIMINA bine ai venit acasa cu MAYA ANDREEA. Sa fiti sanatoase si sa va aduca Maya numai bucurii.
BETTY eu nu ma pot abtine si scot majoretele pt tine ca maine cine stie pe unde o sa fiu pe la 11...asa ca:

BETTY nastere usoara si bebe sanatos si mancacios. Doamne ajuta sa fie bine maine!!!

dymomo77 spune:
Uitai
Bun venit acasa Simina si cand ai timp te asteptam sa ne povestesti.
37+ AMR 9 zile
Dan Mihail
DianaR spune:
Lumi, Simina bine ati venit acasa!
Am vazut poze cu o familie f frumoasa, Lumi, Annabelle si Richard! Sa fiti fericiti impreuna ca tare bine va sta!
Betty, nastere usoara, tin pumnii!
Fetelor eu va pot ajuta la capitolele noi, stiu sa le fac ca am mai facut destule pe la alte subiecte fluviu, doar ca: 1 nu stiu parola, 2 nu stiu in ce masura am timp. Dar daca sunt prin zona (de multe ori sunt ca va citesc dar nu scriu f mult) o fac cu placere. Doar modificari la listuta nu ma angajez sa fac, mananca mult timp si nu am cum.
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
Diana
(35+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
ionelamaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dymomo77 Nu ionela nu m-am luat de tanti liftiera si asta pt ca eram asa nervoasa ca sigur nu m-as fi abtinut sa nu jignesc. Asa ca mai bine tac. Ramona tocmai am bagat un nospa si jumatate de ginipral. Eu sper sa mai stea pana pe 28 cand sunt programata la cezariana ca dc nu nasc cu alt medic si parca tare as dori sa fie al meu. 37+ AMR 9 zile Dan Mihail |
de fapt, eu spun... probabil in locul tau afisam un zambet acru si in gand o umpleam de respect.... si tot pe scari urcam
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
laurairina13 spune:
brr..am vazut masajul ala energic facut micutului, multumim strumpy/coquelicot pt el
, ..mi-era asa mila de el..eu nu cred ca ii fac asa , mi se parea dureros...
Roxyaly, astept poze cu patutul si camera nou aranjata!!
Ancutza, ai grija sa nu ajunga papica iepurasul tau la tara...
Dymomo, fa o poza sa vedem si noi daca chiar e burtica lasata...
Ca si eu tot pandesc burtica mea sa vad cand se lasa...si tot intreb lumea..![]()
Coquelicot, eu cand citeam din editia veche a lui Capraru, parca ma intorceam in trecut , pe vremea lui ceasca..si acum imi creeaza aceeasi impresie de depasit/vechi...E drept ca nu am studiat prea tare editia trimisa de tine, am bagat doar un ochi in mare...sper sa fie buna!
Bussymummy, la patut si incearca sa stai cum au spus fetele numai pe partea stanga, trebuie sa fii tare pt bebe, sa mai creasca la caldurica, fiecare zi in plus conteaza!
Monis, si eu zic la fel cu listuta, sa fie trecuti fulgusorii proaspeti, sa fie tinuti la panou de onoare zic o saptamana si pe urma o sa ramana doar in lista de bebei si mamici, ca doar nu se pierd de acolo. Altfel riscam sa scroll-uim o gramada la fiecare capitol
Vicroria, tine si tu bble bine la dospit, sa astepte si taticu sa vina in tara!
Ia uite si Simina si bebitza Maya sunt acasa!!

Dienutze, habar nu am nici eu ce sa iti spun in leg cu Ecoli...
Betty, scot din seara asta spre incalzire neste 

Sa fie totul bine maine, si sa iti tii bebelul sanatos in brate!!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
37+
Mara Teodora
AMR 3 saptamani !!
poze
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika DianaR - ai parola pe PM. ![]() |
Are PM si de la mine
Si pe Andre ca si ea e proaspata in 'breasla'.... asa de exercitiu, ca momentan inca are cine face cap...ete noi

Hai cine face pana la urma?
monis
cu poze sapt 37 +
shtephy spune:
Simina si Maya ma bucur din suflet ca sunteti acasa!Vreau pozeeeeeeeeeeeeeee 

_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
Monica9 spune:
Salut burtici! Va scriu repede un pic sa nu credeti ca am disparut din nou. N-am apucat sa citesc ce ati mai facut dar sper ca toate sunteti bine, fara probleme. Eu am avut ceva durere azi noapte, dar a durat numai cateva minute. Totusi m-am speriat tare si acum incerc sa stau numai in pat cat pot. Saptamana viitoare imi va scoate cerclajul si sper sa nu se intample nimic macar pana atunci.
Betty78 am vazut ca maine e ziua cea mare la tine, asa ca nastere usoara si bebelus sanatos si mancacios!
Monica mami de Rebecca (2008.02.15) si
33+ 
http://www.flickr.com/photos/15839588@N08/