Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 22
shtephy spune:
Scuze fetelor ca am trecut din nou in listuta fulgusorii,dar nu stiam ce s-a intamplat si cum eu am deschis capitolul asta,m-am gandit ca am stricat eu ceva pe acolo![]()
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
DianaR spune:
Merci de parole. Hai sa incerc sa fac capitol nou.
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
Diana
(35+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
Andrecluj spune:
Incerc sa fac capitol nou, desi stiu ca tinea Raluci sa faca, dar s+a terminat si pagina 21. Asa ca stati cuminti pana vad daca am invatat ceva.
33+
Chiara Ada
DianaR spune:
ok, atunci nu ma bag. Succes Andre!
Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2
Diana
(35+),
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06) Filmulete
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DianaR Merci de parole. Hai sa incerc sa fac capitol nou. |
33+
Chiara Ada
Ramonika spune:
| citat din mesajul lui shtephy Scuze fetelor ca am trecut din nou in listuta fulgusorii,dar nu stiam ce s-a intamplat si cum eu am deschis capitolul asta,m-am gandit ca am stricat eu ceva pe acolo |
nu-i nimic, eu trebuia sa anunt ca am schimbat.
tragem la sorti cine face capitol?
shtephy spune:
a anuntat DianaR ca se apuca ea de capitol.
edit
acum mi-au aparut celelalte mesaje ale lui Andre si Dianei.:)
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui shtephy a anuntat DianaR ca se apuca ea de capitol.editacum mi-au aparut celelalte mesaje ale lui Andre si Dianei.:) |
33+
Chiara Ada
monis5 spune:
hihihi, acum e inghesuiala, sa vedem noi prin decembrie ![]()
![]()
cine mai are timp / chef intre 2 pampersi, spalat/uscat tzatze, infasat, leganat and so on ![]()
.
Hai Andre ca m-a apucat mancariciul si n-am unde scrie ![]()
monis
cu poze
sapt 37 +
shtephy spune:
| citat din mesajul lui monis5 hihihi, acum e inghesuiala, sa vedem noi prin decembrie Hai Andre ca m-a apucat mancariciul si n-am unde scrie monis cu poze sapt 37 + |

Haide Andre,vrem capitol nou
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+