Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 20
Andrecluj spune:
Simina Bine ati ajuns acasa, sa va fie viata lina de acum incolo, fara emotii si fara probleme.
33+
Chiara Ada
dienutze spune:
Betty, nastere usoara, sa fiti amandoi sanatosi si tie recuperare rapida! 

Marijan, bafta si tie miercuri! Tin pumnii! Eu voi vedea pe dl dr miercuri de dimineata
Cred ca apoi intra la tine sa iti aduca printesica
Recuperare usoara si sa fiti amandoua sanatoase! 

busymummy, tine puiul la caldurica si nu mai fi stresata, trebuie sa fie bine! 
Simina, bine ati venit acasa! Pup fetele! 
Dankutza, ai luat patut printesei?
Fetelor, eu m-am pricopsit cu E coli, depistat la cultura de col. La urina nu a iesit nimic. nasc cu cezariana, din cate am inteles nu sunt pb. Pana acu am batut netul. Sper sa nu fie pb cu bebelina.
A mai avut careva pb asta in trim 3?
34+ cu
Ingrid Alexandra AMR 3 saptamani
sa fim sanatosi!
monis5 spune:
Simina - tare ma bucur ca ati ajuns acasa, abia astept sa intri pe la noi si sa ne povestesti de noua viata 

si tare vrem poze cu printesa
. Sa va bucurati de ea si sa va aduca doar bucurie!
monis
cu poze
sapt 37 +
strumfy_12 spune:
busymummy tin pumnii sa stea bebe cuminte cat trebuie..
si sa fie totul bine.
coquelicot ai PM ![]()
ionelamaria, dymomo mc de raspunsuri..
prin zona aia n-am ajuns...
32 
monis5 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ramonika eu modificasem, scuze ca n-am apucat sa anunt, dar am fost alungata de la PC si apoi uitai... ![]() am vazut ca la celelalte odisei se pastreaza in primul rand doar bebeii mai recenti, pt. ca oricum mai jos avem lista de mamici cu bebici ma gandeam sa se pastreze doar ultimii 4-5 bebei nascuti, ca toata lumea sa vada noutatile. sper ca sunteti de acord, daca nu punem la loc si pe ceilalti, insa o sa fie o lista luuuuuuuuunga... |
Asta ziceam si eu... adica prima lista sa fie doar cu fulgusorii din ultimele cateva zile, apoi lista de copiluti cu toate detaliile si cu mamicile lor si lista cu gravidute, ca nu are sens sa avem 2 liste...
Raluci - faci cap nou? sa vedem ce iese din ce am "desenat" noi impreuna azi?
monis
cu poze sapt 37 +
strumfy_12 spune:
| citat din mesajul lui strumfy_12 busymummy tin pumnii sa stea bebe cuminte cat trebuie.. si sa fie totul bine.coquelicot ai PM ionelamaria, dymomo mc de raspunsuri.. prin zona aia n-am ajuns...simina Bine ati revenit!!! ![]() 32 ![]() |
32
ionelamaria spune:
simina_kin, BUN VENIT ACASA! sa fiti sanatoase si sa va iubiti mult toti 3 multi multi ani de acum
Evy30, e bine ca totul e bine cu bebe. Tinem pumnii sa mai stea la caldurica macar 2 sapt daca asa ati hotarat
dienutze, sanatate multa iti dorec... la e coli nu ma pricep deloc... si sper sa nu trebuiasca sa ma informez
la mine s-a dat drumul la caldura 

si DA!.... e cumplit de cald... in 2 ore am reusit sa ajung la limita maxima a suportabilului... iar incep sa dorm cu geamul deschis... CLAR!!! ori e prea izolat apartamentul meu... ori sunt astia nebuni si dau prea multa caldura
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
betty78 spune:
Oau ce m-ati emotionat...va multumesc frumos pentru majorete...
Sa va spun oare ca azi n-am avut stare si m-am dus la birou? Pe bebe junior l-am lasat la mama cu toate ca imi este f dor de el, asa ca maine de dimineata o sa vina cu el acasa.
Pe la 11 cred ca o sa plec la spital...deci atunci incep emotiile adevarate.
Betty78
37+
si
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario
ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui betty78 Oau ce m-ati emotionat...va multumesc frumos pentru majorete... Sa va spun oare ca azi n-am avut stare si m-am dus la birou? Pe bebe junior l-am lasat la mama cu toate ca imi este f dor de el, asa ca maine de dimineata o sa vina cu el acasa. Pe la 11 cred ca o sa plec la spital...deci atunci incep emotiile adevarate. Betty78 37+ si Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire pozele noastre asa creste bebe Mario |
Iar noi la 11 vom scoate toate
din dotare sa iti fim alaturi
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
dankutza spune:
Dienutze nu am luat inca patut. Nu mi-a placut nimic. Tati vrea numai din lemn natur, nu ii plac cele vopsite. La Feretti, mi-au spus ca folosesc vopseluri speciale, care nu contin nu stiu ce balarii. Dar, tot nu s-a lasat induplecat.
Saptamana viitoare intentionez sa ma duc la Babycomfort, la reprezentanta si sa ii reusim sa ne hotoram la un patut si la lenjerie. Mie imi plac la nebunie cele de la Feretti. SUnt scumpe, dar cea cu buburuza pe roz, m-a dat gata. Daca vad ceva mai altfel la Babycomfort s-ar putea sa ma sucesc.
AI fost cumva in Bucur? Stii cumva daca au patuturi de lemn natur pe acolo?
31+ moi si
Cezara Maria
AMR 9 saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.