Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 19
busymummy spune:
Fetelor, vin cu vesti.... din pacate nu f. bune
. Am fost azi la dr. si de maine, acasa la pat! Bebe are probleme si speram sa mai stea in burtica inca 2 saptamani... Mi-a iesit IR pe artera ombilicala crescut si are intarziere in crestere 1 sapt

.
Sa-mi tineti pumnii sa stea acolo cat e necesar.
Vestea buna e ca o sa intru mai des pe la voi![]()
Oricum, din mamica de inceput de dec se pare ca voi fi mami de inceput de nov....
34 - mami de Vlad Stefan si Andi- 4 ani.
http://picasaweb.google.com/nov.dec2009/Busymummy#
Andrecluj spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui busymummy Fetelor, vin cu vesti.... din pacate nu f. bune . Am fost azi la dr. si de maine, acasa la pat! Bebe are probleme si speram sa mai stea in burtica inca 2 saptamani... Mi-a iesit IR pe artera ombilicala crescut si are intarziere in crestere 1 sapt![]() ![]() .Sa-mi tineti pumnii sa stea acolo cat e necesar.Vestea buna e ca o sa intru mai des pe la voi |

33+
Chiara Ada
ionelamaria spune:
Ralia, ai grija de tine cu efortul . E bine ca ai gasit un remediu pentru durerile de burtica.Eu nu am mai luat centurica pentru ca am descoperit ca ma ajuta mult o pereche de pantaloni de trening cu banda elastica lata
strumfy_12
multumesc pt link. mie personal imi pare extrem de util
eu patut am luat de la Chicco ( caddy). E destul de ieftin. Am vazut si din lemn frumusele in nicolina la rondul vechi ( imi scapa numele magazinului, noroc de dymomo :Mogaldeata) si la Copilasul Tau ( asta e undeva tot in nicolina pe aleea Tudor Necolai nr 44. e situat undeva intre biserica catolica si rondul nicolina... mai in spate ( iar nu stiu sa explic) . Depinde si de bugetul de care dispui. eu am ales o varianta ieftina.
Camy, tu ce faci? esti bine? puiul mic ce face?
monis5, cred ca e suficient sa stea la "bun venit" o sapt maxim 2... cand va ninge puternic pe aici va fi perdea de ninsoare si nu vom mai vedea capitolul noi
dymomo77 nu pot sa cred ca nu te-ai luat de tantea aia!!!
Ramona, e bine ca ai ocupatie... si ce ocupatie!!!
roxyalydeci camera e gata sa-l primeasca pe Matei. Speram sa fie cazul sa stergi praful de cateva ori prin camera pana vine piciul
simonette, salutare de la burtix
busymummysa ai incredere in medicul tau... bebe va fi bine.. ai sa vezi. Bebica verisoarei mele din DK are intarziere 2 sapt... si medicii i-au spus ca nu e nicio problema... e drept ca e supravegheata. Curaj!
33+ AMR 7 sapt(sau 5)
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
vicroria28 spune:

Buna seara fetele
la toate!!!Scuzati absenta...stat la pat
no-spa
si in plus ceva stres cu apartamnetul i care voi locui cu bebe si cu tati lui..dar toate trec!
In primul rand multumiri
si multi
celei care mi-a scris numele complet al feciorului pe prima pagina.
FELICITARI LUMI RICHARD PT FRUMUSETEA TA DE PRINTESA E SUPERBA SA VA TRAIASCA!!!

M a duc sa citesc din urma si revin!
Viky si Matteo-Orlando
raluci_b spune:
ralia - stiam eu ca nu stai cuminte, lasa ca maine te spun stiu eu cui
busymummy - sunt convinsa ca daca respecti ce a zis medicul totul va fi bine, stai cumintica
shtephy ai vb cu simina - i-am dat 2 mesaje nu mi-a raspuns, sper ca de ocupata ce e cu maya
34+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI
Ramonika spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Am vazut si eu ca prima lista s-a scurtat, nu e o problema s-o refacem (o fi vreo scapare de la exercitiile facute cu fetele), insa ma intrebam cam cat tinem fulgusorii acolo? ... voi ce parere aveti? 1 saptamana? mai mult, mai putin?Ca de acum vor curge si daca ii punem pe toti in capul subiectului, acesta risca sa se intinda pe 2 pagini... si ma gandeam sa fie acolo de bun venit doar si permanent in lista de ![]() ![]() ... ce ziceti? |
eu modificasem, scuze ca n-am apucat sa anunt, dar am fost alungata de la PC si apoi uitai...

am vazut ca la celelalte odisei se pastreaza in primul rand doar bebeii mai recenti, pt. ca oricum mai jos avem lista de mamici cu bebici
ma gandeam sa se pastreze doar ultimii 4-5 bebei nascuti, ca toata lumea sa vada noutatile.
sper ca sunteti de acord, daca nu punem la loc si pe ceilalti, insa o sa fie o lista luuuuuuuuunga...
simina_kin spune:

Suntem acasa!!!!
. Fetele va multumesc din suflet ca ati fost alaturi de mine in acele momente groaznice, va multumesc pentru incurajari , pt telefoane, sms-uri, vizite, va multumesc si va iubesc!!!!

doamneee...ce dor imi este sa vb cu voi!!!!!!!!!...poate maine
Acum fug sa-i preg bibe la fata. Ahhhhhh cat o iubesc!!!!
fericita de
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Ralu
acum m-am uitat la telefoane..scuze ca n-am raspuns
fericita de
Maya Andreea
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!

... voi ce parere aveti? 1 saptamana? mai mult, mai putin?
si daca ii punem pe toti in capul subiectului, acesta risca sa se intinda pe 2 pagini... si ma gandeam sa fie acolo de bun venit doar si permanent in lista de