Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 18
coquelicot spune:
Hmm, dar ar trebui sa am parola ca sa primesc cartea. Sau ar putea cineva sa imi dea un forward pe adresa de mail?
fetelor, eu am o problema cu cartea lui Capraru...Informatia in sine nu e asa de prafuita (se mentioneaza ca hernia ombilicala nu trece cu moneda lipita cu leucoplast, cum deja m-au sfatuit cei din familie) sau, slava domunului, nu se incurajeaza decalotarea si se mentioneaza ca e incurajata cam abuziv in RO), dar limbajul este atat de lemnoooos :D. o fi ea revizuita si updatatata dar au ramas exprimari de genul: "asistenta de ocrotire a familiei", "tanara mama va intzelege ca trebuie sa isi indeplineasca in continuare rolul de sotie iubitoare fata de sotul ei..." etc..
Aaa, si-o mai are si pe aia ca "bebele, in primele zile, nu va fi atins de nimeni in afara de mama, nici macar de tatal sau" sau ca " mama va apela la ajutor din familie, din experienta noastra s-a observat ca mama tinerei mame este ce mai indicata"
Fetelor care urmeaza sa nasteti, va tin pumnii si va doresc sa decurga totul usor si repede, ma alatur agitatelor :)
mercic
| Citat: |
| citat din mesajul lui strumfy_12 Am pus pe mail-ul comun cartea dr Spock in engleza... Coquelicot parca tu o cautai... 32 ![]() |
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui dymomo77 Am o durere de burta puternica tare. Si al meu tata zice deja ca s-a lasat. ![]() 37+ AMR 9 zile Dan Mihail |
Baga un nospa forte, sau doua din alea normale...ca eu cred ca trece, daca nu e sa vina bebe acuma.

Ramona,
38+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
| citat din mesajul lui coquelicot Hmm, dar ar trebui sa am parola ca sa primesc cartea. Sau ar putea cineva sa imi dea un forward pe adresa de mail? |
Daca iti activezi si mesajele private, imediat ti-o trimitem.
si bine ai iesit din anonimat!Ramona,
38+
DOMINIC ANDREI
magdaz_ina spune:
Eu am cartea Capraru de la nasa, o editie 1985. Am trecut cu umor peste frazele si exprimarile depasite/enervante si din toate cartile pt. ingrijirea nou-nascutului in momentele de "are/nu are colici" sau "de ce plage/ce sa mai fac" s-a dovedit cea mai utila. Si mie imi place ca incurajeaza alaptatul la cerere, intelegerea nevoilor copilului samd. Ofera mai multe variante de solutii la o problema si accentueaza faptul ca nu toti copii si nu toate mamicile sunt la fel.
Magda
31+ cu 
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006
simonette spune:
Salutare la burtici!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
31+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 8+!!!!!
dankutza spune:
s_alinutza m-ai omorat cu salata de boeuf.
Am apa in gura. Trebuie neaparat sa o pun pe mama sa imi faca. SI sa fie si acra bine, cu multi castraveti murati. Hmmmm! 
laurairina13 mare dreptate ai cand spui ca fetele de decembrie au noroc cu voi. Intr-adevar, am invatat multe de la voi. De fiecare data am stiut la ce sa ma astept. Stiam deja de la voi. Si totusi, poate pt voi e mai bine ca intrati in primul val pentru ca noi, codasele de decembrie (la mine iese ca s-ar naste pe 23 decembrie) vom "naste" cu fiecare dintre voi. Vom trai emotiile voastre, o data cu voi. Ne vom gandi "oare si la mine va fi la fel?"
Cand am vazut ca au nascut fetele prematur, am "asasinat" dr cu frica de a nu naste prematur. Deci, dupa cum am spus, o sa "nastem" cu fiecare dintre voi. O sa avem mai multe informatii despre nasterea efectiva. Brrr! Mi s-a facut pielea de gaina. 
lylyana.ion nu mai crede toate babismele! Cand s-a nascut nepotelul meu nu a murit nimeni in anul ala. Anul asta in august a murit bunica mea. Dar, eu nu cred in asa ceva. Asta e doar o superstitie. Nu te mai stresa cu asa ceva.
coquelicot bine ai venit si multumesc pt carticelele de pe mailul comun. 
betty78 multa bafta maine. Toate vom fi cu gandul numai la tine.

marijan90 si tie multa bafta. Deci marti, suntem cu gandul numai la Betty si miercuri cu gandul la tine. Mult curaj! O sa fie bine. 
31+ moi si
Cezara Maria
AMR 9 saptamani pana la intalnirea cu Baby Boom.
simonette spune:
AM trimis inainte de a spune ce aveam de zis...
Am vazut si eu minunea Anabelle impreuna cu parintii ei fericiti!!! E o frumoasa!!! Felicitari

Betty am si eu niste 

ptr tine si o multime de ganduri bune! Doamne Ajuta!
Pup toate burticile si ma retrag in umbra de unde v-am citit azi!
mami de
Luca Anthony si de
Yannis-Cristian si
in
31+
cu Nicholas Ellan
www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei!
AMR 8+!!!!!
Ancutza_Bro spune:
buna seara...
incerc si eu sa recuperez, nu am ajuns cu cititul la zi dar mai am putin.
multumesc la fetele pt urari Lavinia, Ramonik, dana.n 
magdaz_ina asa m-am linistit dupa ce am vazut poze cu burtica ta de la sarcina cu Iarina...eram stresata ca am burtica mica, acum nu mai sunt ![]()

Ramonik eu de dimineata am zis ca fac cinste, asa ca serveste tot ce-ti pofteste inimioara 
Dana.n poate ti se indeplineste dorinta ![]()

laurairina iepurasul a iesit cu ochii rosii doar in poza (de la blitz
), are ochisorii negri si il tineam in apartament, in cusca pe care ai vazut-o (acum e dat la cineva la tara dragutul)...btw, e tare simpatica Lulache ![]()

Betty

un bebe sanatos si o zi usoara maine
mai citesc ceva si revin mai tarziu...va pup 
Anca
37+
Sabina Ioana
POZE
AMR 3 SAPTAMANI !!!
Andrecluj spune:
citat din mesajul lui simonettePup toate burticile si ma retrag in umbra de unde v-am citit azi!![]() |

33+
Chiara Ada