Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluci_b spune:

fetele, maine ma duc eu la doctor, dar cum....fara intrebari...nu mai am lista...o sa zica ca a patit ceva , imi dati idei ?

34+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coquelicot

Tot din sursa data de strumfy. priviti ce masaj i se face bebelusului, dupa mine un pic cam brutal, dar bebe pare foarte ok: http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/ingrijirea-nou-nascutului-masajul-picioruselor-si-abdomenului/

Parca e un prematurel crescut nitel... dar chiar ca nu e deranjat de 'gimnastica' lu' tanti aia

monis cu poze
sapt 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Ramona ce bine va simtiti voi acolo,intr-adevar nu te lasa sa cazi pe ganduri.

Dymomo ce urat cu liftul in spital.Tin pumnii maine .

Coquelicot iupiii ai scapat de moderare!!!
Foarte interesant si complex masajul.

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shtephy spune:

Andre stiu ca tremura gladiolele tare tare

Magda uau cate explicatii mi-ai dat,stai linistita nu era nevoie,tu stii cel mai bine.Aveam impresia ca acolo in dreapta la informatie fotografie ,apare data cand a fost facuta si asta nu intelegeam.

_
Ramona,mami deStefita (20.11.2006) si 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Am intrat si eu la pozici:
- Magda m-am indragostit de ochisorii Iarinei si de buclele ei. Si ce mult imi place poza de la nunta in care isi suge degetelul . Mama si ce burtica finuta ai avut la sarcina cu ea! Nu ca noi balenele esuate .
- Bety hot mummy, maine suntem alaturi de tine. si multi .
- Lumi ce scumpete de fetita ai tu acolo . Si tati deja se baga la schimbat de scutecele??? Vai ce fain de tine, eu nu cred ca apuc sa il vad pe al meu sot facand din astea. Happy familly..numai zile senine sa avtei de acum in colo!

Ramona,
38+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfy_12 spune:

Am pus pe mail-ul comun cartea dr Spock in engleza...
Coquelicot parca tu o cautai...

32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricik spune:

Citat:
citat din mesajul lui raluci_b

fetele, maine ma duc eu la doctor, dar cum....fara intrebari...nu mai am lista...o sa zica ca a patit ceva , imi dati idei ?

34+ Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI

Sa inteleg ca ai intrat in pana de idei? Nu mai ai intrebari pt nenea dr? Eu tot timpul am intrebari , le trec in agenda si cand ajung acolo sigur uit macar una.

33+

http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Ramona, problema cu degetelul la Iarina e de actualitate; nu am vrut sa-i dau suzeta de teama sa nu refuze sanul si acum face 4 ani cu degetelul in gura.
Shtephy, scuze de explicatii, noroc ca ai spus "e prea mult" inainte sa mai povestesc odata de ce nu am putut manca sarcina trecuta.

Magda 31+ cu
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxyaly spune:

Buna fetele

Am intrat sa va spunem ca suntem bine, am fost la cumparaturi si am luat patut , si am aranjat camera lui bebe, intre timp am schimbat si saptamana acum avem 34.Maine mergem la doctor sa vedem ce face micutul asa ca sa ne tineti pumnii.
Am vazut ca scoatem majoretele pentru Betty sa le incalzesc si eu si am vazut poze cu fete noi si poze cu Sexy mamma Lumi, tati si bebelina o familie extraordinara.

va pupam

34+ Matei Constantin
roxyaly-poze
AMR 4 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Am o durere de burta puternica tare. Si al meu tata zice deja ca s-a lasat.

37+ AMR 9 zile Dan Mihail

Mergi la inceput