Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 16
RamonaCopot spune:
Salutareeeeeeeeeee
Am citit tot din urma, dar pe reprize si cand vroiam sa tastez Denisa isi baga degetele... asa ca am inchis si ne-am continuat joaca. Doamne ce bine imi prinde prezenta ei acum... nu am timp sa ma gandesc la nimic si cate ganduri negative imi treceau mie prin singurul neuron activ. Mor de dragul ei si ne jucam amandoua ca si cum am fi la aceeasi varsta
. Cu miscatul meu e mai greu, ca dor oasele alea de la pasa ingrozitor, iar ca sa ma ridic din pat trebuie ajutor musai. Mai uit si o mai ridic in brate pe asta mica si dupa aia ma doare spatele, dar nu pot sa-i rezist privirii ei dragastoase, mai ales ca striga la mine:"MAMAMA"
.
A intrat Lumi pe forum
. Iupiiiiiiiiii ce veselie. Ce ma bucur ca ea si Richard "lucreaza" pe ture noaptea si ziua au amandoi program de admirat printesa 
. Sexy mummy, uite aici multi pupici 

si un buchet mare de floricele 

.
Ramona,
38+
DOMINIC ANDREI
monis5 spune:
Hello
ce de-a stiri... copii ce stau sa vina, goblenuri, matze si porcusori 
Betty - asteptam vesti de la tine inainte sa pleci la spital 
Marijan - tinem pumnii si agitatele pregatite 
Fetele cu vizite la doctori... suntem cu urechea ciulita la stiri...
Incepe agitatia... uf... sa ne pregatim 
Asa, la administrative am rezolvat, Raluci si Andre au luat notite de deschidere capitole noi... fetele cu vechime sa mai urmariti si voi sa nu fie erori majore, acuma cred ca suntem acoperite pentru urmatoarele 2 luni jumate
.
Am vazut si eu ca prima lista s-a scurtat, nu e o problema s-o refacem (o fi vreo scapare de la exercitiile facute cu fetele), insa ma intrebam cam cat tinem fulgusorii acolo?
... voi ce parere aveti? 1 saptamana? mai mult, mai putin?
Ca de acum vor curge
si daca ii punem pe toti in capul subiectului, acesta risca sa se intinda pe 2 pagini... si ma gandeam sa fie acolo de bun venit doar si permanent in lista de 

... ce ziceti?
monis
cu poze
sapt 37 +
coquelicot spune:
Tot din sursa data de strumfy. priviti ce masaj i se face bebelusului, dupa mine un pic cam brutal, dar bebe pare foarte ok: http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/ingrijirea-nou-nascutului-masajul-picioruselor-si-abdomenului/

dymomo77 spune:
BETY nastere usoara si un BB mancacios sanatos si norocos. Sunt convinsa ca Mario va fi foarte incantat de noul fratior.
si asteptam vesti.
Maine mergem si noi la eco in speranta ca de data asta o sa fie tanarul mai putin rusinos si poate ne arata ceva.
Azi am avut ceva dureri de burtica pentru ca am alergat toata dimineata pentru a reface(pentru a treia oara documentatia pentru cezariana). Oricum la iasi sunt cei mai
doctori. Unde mai pui ca la spital am asteptat liftul 10 minute dar era prea aglomerat si nu am incaput, bun... am ramas in fata liftului numai eu cu socrela, apoi mai stam vreo 5 minute in care s-a adunat lume si cand revine tanti liftiera se apuca de triat si cum stateam eu asa burtoasa in usa liftului imi zice sa mai astept ca nu e loc acum... poate data viitoare
. M-au luat toti dracii si pana la urma am urcat pe scari(asta ca sa nu ma apuc de injurat in mijlocul holului).
37+ AMR 10 zile
Dan Mihail
shtephy spune:
Gata ,am trecut din nou fulgusorii acolo.
Din partea mea faceti cum credeti,dar intr-adevar o lista lunga e obositoare.
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
dymomo77 spune:
Strumfy eu am luat patutul de la Mogaldeata din Nicolina. Acuma depinde de care vrei de lemn sau de panza. Eu am luat o combinatie cu lateralele de panza si plasa dar pe o structura metalica rezistenta. Tot zic ca pun poze dar al meu sot are o lene la descarcat cardul de la aparat
37+ AMR 9 zile
Dan Mihail
floricik spune:
RamonaC mai aveam putin si te dadeam disparuta. Cand colo tu te jucai...

Flavours, Sthephy, Raluci, Dymomo,Andre bafta multa la eco/dr.
Ce sa mai pt Betty si Marijan scoatem agitatele ca s-au odihnit destul.![]()
33+ 
http://bd.lilypie.com/iQIrp3.png
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui monis5 Am vazut si eu ca prima lista s-a scurtat, nu e o problema s-o refacem (o fi vreo scapare de la exercitiile facute cu fetele), insa ma intrebam cam cat tinem fulgusorii acolo? ... voi ce parere aveti? 1 saptamana? mai mult, mai putin?Ca de acum vor curge si daca ii punem pe toti in capul subiectului, acesta risca sa se intinda pe 2 pagini... si ma gandeam sa fie acolo de bun venit doar si permanent in lista de ![]() ![]() ... ce ziceti? |
de acord, e cam nasol cu lista asa de lunga, eventual putem completa datele bebeilor direct ion lista cu noi toate, cum la noi sunt trecute datele de nastere medici bla bla la mamici sa fie trecuti bebeloii
fetele m-am laudat ca fac eu capitol nou, dar in curand plec de la serviciu si nu stiu cand ajung acasa, asa ca las pe altcineva la experiment

34+
Remus Andreiwww.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI
Andrecluj spune:
Floricik, Stephy
sa ne ajute Cel de Sus pe toate numai la vesti bune, care tare au inceput sa tremure gladiolele, da' tare tare.
33+
Chiara Ada
magdaz_ina spune:
Shtephy, poza din oginda cu telefonul e de acum aproape 4 ani, chiar o zi inainte sa ma internez sa imi scoata cerclajul si sa imi faca cezariana. E incarcata azi pe picassa.
Poze cu burtica de acum nu am decat cele de la mare; nu mai am in casa oglinda aceea, sper sa imi mai faca si mie cineva poze sau voi incerca in oglinda de la cuier. Acum am cateva kg in plus fata de data trecuta, dinainte de a ramane gravida si nici parul asa lung nu-l mai am. Arat diferit fata de acum 4 ani.
Magda
31+ cu 
AMR 9-
si IARINA 31.01.2006