Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 15
shtephy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard Shtephy,pupici la fetitele mele!!! Cum va mai simtiti,ce face Stefania?Noi suntem bine, printesa doarme si tati e la sala. Eu am prins putin timp sa mai vad ce mai fac burticile mele! Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise |
Suntem bine in general,multumim de intrebare
.Ne chinuie vremea asta,nu putem iesi afara si se cam plictiseste in casa si in plus cei doi prieteni de joaca ai Stefaniei sunt bolnaviori asa ca ii e cam greu zilele astea.
Eu astept echo de vinerea asta sa vedem ce mai face bb.
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+
shtephy spune:
| citat din mesajul lui marijan90 Stephy, ma duc la control dar mai mult ca sigur o sa fac cezariana ca asa mi-a zis de data trecuta ca saptamana asta sigur se naste bebelina. Nr meu de tel l-am trecut pe contul comun, am scris intai numele intreg si pe urma nick name-ul. Va pup si sa ne auzim cu bine ![]() ![]() ![]() 38+ Gabriela |
ok,tinem pumnii la control si daca nu te interneaza pe loc poate ne anunti data cezarienei.
Oricum in 21 ne gandim la tine

_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+
shtephy spune:
Apropo Andre te-ai hotarat sa astepti programarea de miercuri,nu?Tin pumnii stransi![]()
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
Andrecluj spune:
| citat din mesajul lui shtephy Apropo Andre te-ai hotarat sa astepti programarea de miercuri,nu?Tin pumnii stransi |

33+
Chiara Ada
raluci_b spune:
maine mergem si noi la doctorel sa vedem baietel 

34+
Remus Andrei
www.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI
ralia spune:
buna ziua fetelor..
am ajuns si eu sa am 5 minutele pt mine.. suntem cu mutatul, nebuneala mare.. in week-end m-a durut atat de tare burta cand stateam in picioare, credeam ca o pierd.. a mers sotul meu si mi-a cumparat o centura pt gravidutze.. vreau sa spun ca face minuni! in primul rand ma ridic din pat si merg drept, pana acum mergeam indoita de mijloc..in al doilea rand o tine aranjata bine, o rotunjeste si este foarte comoda..daca as putea as dormi si cu ea, dar nu e voie!
nu am timp sa citesc din urma si mi-am speriat cand am deschis cap. ce s-a intamplat cu fulgusorii de la septembrie?
oli
29 +
Ana Theodosia
Flavours spune:
Betty, nastere usoara sa fii sanatoasa si sa ai un bebic sanatos!
si eu care credeam ca vom naste in aceeasi zi la acelasi spital. :)
astept oricum amanunte despre cum e acolo si cum il vor ingriji pe bebe...
maine am si eu programare la doctor, sper sa nu ma uimeasca si pe mine cu vreo veste... ca nu sunt chiar pregatita... abia apoi cu anestezistul (de anestezie si de infipt furtunel pt pipi mi-e mai teama decat de taietura in sine)...
36 sapt 

strumfy_12 spune:
Salutare!!!
Ce viteza mai aveti...
Lumi ma bucur sa audcaesti multumita de spitalul din Iasi...imi dai curaj! Nu te mai stresa pentru toate...o sa ai laptic... si n-o sa stea fetita flamanda.
Am gasit [ url=" http://www.sanatateatv.ro/emisiuni-medicale/pediatrie/de-ce-plange-copilul/ " ]asta [ /url ] despre alaptat. Sper sa va linisteasca cate cat...
Sa scoatem agitatele ...partie ca mai vine un 

Hai Betty 

32 
shtephy spune:
Andre si Raluca sa veniti neaparat cu cele mai bune vesti despre bebelusii vostri
Ralia poate terminati cat mai repede sa te mai odihnesti si tu
Nu stiu de ce nu apar fulguletii de sept in lista,eu am deschis acest capitol dar nu imi dau seama ce s-a intamplat,nu am facut nici o modificare,am trecut doar linkul capitolului vechi acolo.
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
strumfy_12 spune:
Coquelicot bine ai venit! Multumim pentru documentatii...
Camy pe unde umbli? Da un semn mic...
Fetele din Iasi..ce fel de patut ati luat si de unde... ca nush e unde sa mai caut...
Va
pe toate!
32