Mamici de fulgusori de nov - dec 2009 (137)
Raspunsuri - Pagina 14
Lumi_Richard spune:
Ancutza,Floricik, Lavinia, Monis, va multumesc mult!!!
Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
S_alinutza, Raluci b, va multumesc mult si voua!!!
Va astept pe toate sa nasteti (la termen,bineinteles) sa schimbam impresii despre bebei!!!
shtephy spune:
Ce mai faci astazi draga mea sexy mummy?Papusica?
Te roaga fetele din Iasi sa le dai cat mai multe despre maternitate atunci cand poti,zic asta ca poate nu ai avut vreme sa citesti din urma.

Se vede cum radiati de fericire in poze
,asa sa fiti mereu.
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
raluci_b spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard S_alinutza, Raluci b, va multumesc mult si voua!!! ![]() Va astept pe toate sa nasteti (la termen,bineinteles) sa schimbam impresii despre bebei!!! Lumi SEXY MUMMY de Alexa Annabelle Denise |
lumiiii - sa te tii ce te-om bombarda cu intrebari

34+
Remus Andreiwww.popasmusic.com" target="_blank"> un strop de placere
www.petitieonline.ro/petitie-p47134046.html" target="_blank">petitie de semnat
AMR 6 SAPTAMANI
marijan90 spune:
Betty, tinem pumnii pentru maine. Nastere usoara si sa te refaci repede

Si fetelor sa imi tineti si mie pumnii pentru miercuri 21.10.2009, cred ca ma paste si pe mine cezariana
Azi am fost si eu la coafor, manichiura si pedichiura, m-am epilat sa o gasasca bebita frumoasa pe mama ei
Lumi, ai o frumusete de fetita sa iti traiasca
Pup toate fetele
37+
Gabriela
Lumi_Richard spune:
Pirelia, Alinush25, Tinonino, Ramonika, Lalu79, va multumesc la toate! 
Andre,nu mai vb aiurea,cum sa nu apuci ziua aia???? E foarte normal sa fii emotionata,e aproape si venirea printesei tale. Aaaa, si vei fi si dupa nastere, crede-ma!![]()
Ramonika,trimite-mi PM cu nr tau de tel,si iti spun tot!!!
Shtephy,pupici la fetitele mele!!!
Cum va mai simtiti,ce face Stefania?
Noi suntem bine, printesa doarme si tati e la sala. Eu am prins putin timp sa mai vad ce mai fac burticile mele!
shtephy spune:
Marijan sigur ca iti vom tine pumnii,dar nu am inteles,e programata doar o ntalnire cu medicul sau te internezi?Scuze.
Poate iei un nr de telefon de la cineva sau ni-l lasi pe al tau, sa ne anunti cumva,desigur daca vrei.
Am vazut si eu burtici de Gabitza,S alinutza si Magda

Nu am inteles Magda si imi cer scuze cu foto aceea in oglinda cu telefonul,scrie burtica Iarina 39 s dar apare ca e facuta astazi 19 oct.
E o scumpa si o frumoasa fetita ta.
_
Ramona,mami de
Stefita (20.11.2006) si
33+ 
Lumi_Richard spune:
Raluci, timp sa am si raspund la orice intrebare. Daca nu am timp sa intru pe DC,sunati-ma(daca sunt ocupata cand sunati,va sun eu inapoi).
Marijan, ms mult!!!
Felicitari Simina!!! Multi ani fericiti, Maya!!!

Go, Betty ,go !!!

marijan90 spune:
Stephy, ma duc la control dar mai mult ca sigur o sa fac cezariana ca asa mi-a zis de data trecuta ca saptamana asta sigur se naste bebelina. Nr meu de tel l-am trecut pe contul comun, am scris intai numele intreg si pe urma nick name-ul. Va pup si sa ne auzim cu bine

38+
Gabriela